karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 15,981
Re: Απάντηση: Sony A99 II
Δεν έχω ιδέα...ίσως...θα μάθουμε στην πράξη απλά δεν περιμένω θαύματα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πολλά λείπουν και στην Canon όπως και αρκετοί φακοί θέλουν αναθεώρηση...θα σου πω ένα απλό παράδειγμα..για crop Canon...για πες μου έναν φακό 35mm φωτεινό (f1,8) που έχει η Canon με κόστος μέχρι 200-250 ευρώ??? απλά δεν έχει...μμμμ...έναν φακό ευρυγώνιο με κάλυψη 24-70 και διάφραγμα 2,8 έστω και 2,8-4....μμμμ πάλι δεν έχει...έναν φακό μήπως 24mmf1,8 για τους χρήστες crop που να μην κάνει μια περιουσία?? πάλι όχι...έναν φτηνο 85mm όπως αυτός της sony??
http://www.skroutz.gr/s/446590/Sony-85mm-f-2-8-SAM-lens.html
Οπως βλέπεις ειδικά στο Crop έχει πολλές ελλείψεις και περισσότερες από το A mount..στο FF τα πάει μια χαρά άλλα σε crop όπως η Nikon άστα...καλύτερα μεν η Canon άλλα θέλει δουλειά ακόμα...
Σιγουρα ειναι μειονεκτημα για το βιντεο, αλλα περα απο αυτο, θεωρητικα θα μπορουν να ανταποκριθουν στο νεο συστημα εστιασης απο θεμα ταχυτητας; Θα μπορουν να σταθουν επαξια με τον νεο αισθητηρα και στα αυξημενα πλεον Megapixel; Μαλλον θα φανει στην πραξη..
Δεν έχω ιδέα...ίσως...θα μάθουμε στην πράξη απλά δεν περιμένω θαύματα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν ξέρω, ρωτώ. Εδώ σε άλλο νήμα ο καραμέλα είπε πως λείπει από το (περίπου 4πλάσιο) σύστημα EOS.
Πολλά λείπουν και στην Canon όπως και αρκετοί φακοί θέλουν αναθεώρηση...θα σου πω ένα απλό παράδειγμα..για crop Canon...για πες μου έναν φακό 35mm φωτεινό (f1,8) που έχει η Canon με κόστος μέχρι 200-250 ευρώ??? απλά δεν έχει...μμμμ...έναν φακό ευρυγώνιο με κάλυψη 24-70 και διάφραγμα 2,8 έστω και 2,8-4....μμμμ πάλι δεν έχει...έναν φακό μήπως 24mmf1,8 για τους χρήστες crop που να μην κάνει μια περιουσία?? πάλι όχι...έναν φτηνο 85mm όπως αυτός της sony??
http://www.skroutz.gr/s/446590/Sony-85mm-f-2-8-SAM-lens.html
Οπως βλέπεις ειδικά στο Crop έχει πολλές ελλείψεις και περισσότερες από το A mount..στο FF τα πάει μια χαρά άλλα σε crop όπως η Nikon άστα...καλύτερα μεν η Canon άλλα θέλει δουλειά ακόμα...