_tzo_
Banned
Re: Απάντηση: Re: Sony alpha A7 - A7r και Α7s Full Frame Mirrorless
Καθρέπτη; Τι είναι αυτό; Α-πα-πα!
Καθρέπτη; Τι είναι αυτό; Α-πα-πα!

Με την α7s εφημερίδα διαβάζεις ξεκούραστα στο σκοτάδι.
Δοκιμασε αν θελεις να εστιασεις στον Δια.
Μα είναι γνωστό τοις πάσι ότι γ.... ο Δίας!![]()
Στα street με ηλεκτρονικό, στα υπόλοιπα με μηχανικό, εκτός από τις περιπτώσεις που το ξεχνούσα στο ηλεκτρονικό. :smile:
Την είχα ελέγξει τη διαφορά, δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να αλλάξει η άποψή μου ότι οι μηχανές μ4/3 είναι για μέχρι 800iso.
Με Fuji για παράδειγμα ξέγνοιαστα χρησιμοποιούσα auto iso μέχρι 3200, ενώ με GH4/GM1/E-PM2 δαγκωνόμουν.
Την NX1 την παρακολουθώ. Τι θέλεις να πεις γι' αυτήν;
Είναι μέχρι να σου μπει το μικρόβιο
...
Να δούμε πότε θα εμφανιστούν σοβαρά ρηβιου, να δούμε πόσο τόπο πιάνουν οι εξωτικές της προδιαγραφές..
Επειδή η Α7s θέλει εξωτερικό εγγραφέα και λοιπά καλούδια (σταμπιλαιζερ λόγω rolling shutter) για 4Κ, γιαυτό το θέτω ως θέμα ..
Είναι μέχρι να σου μπει το μικρόβιο
Λυπάμαι, πραγματικά σαν άσχημος θόρυβος φαντάζουν στα μάτια μου τα σπιθουράκια. Καθόλου δεν με συγκινούν.
Μπορεί να είμαι η εξαίρεση, δεν πειράζει, γούστα είναι αυτά.
Ναι, θα περιμένουμε να δούμε την απόδοση της ανταγωνιστικής NX1, μακάρι να βγει καλή.
Την α7s την πήρα για φωτογραφική κυρίως, αφού για τα ερασιχτεχνικά κλιπάκια 4K καλύπτομαι με την FZ1000 χωρίς πολλά-πολλά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συγγνώμη, τώρα πρόσεξα ότι είναι δικές σου δημιουργίες, δεν ήθελα να προσβάλλω την καταπληκτική σου δουλειά.
Το σχόλιό μου ήταν γενικό, εννοώντας ότι εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί ο νυχτερινός ουρανός.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου προσπάθεια και πάλι συγγνώμη.
Ελάχιστoi αγοράζουν την Α7s για φωτογραφικη μηχανή (εξαιρεση ο tzo), κυριως η μηχανη απευθυνεται στους βιντεαδες που θελουν οτι καλυτερο, στην τιμη της λοιπον πρεπει να προσθεσεις ενα σεβαστο ποσο για να κανεις χρηση της βασικης δυνατοτητας που η μηχανη προμοταρει δηλ. του 4Κ, αν ηθελε απο την αλλη να προμοταρει τα υπερυψηλα ISO στην φωτογραφια ας τα εβαζε στην Α7(R) με την αναλογη αναλυση , δηλαδη αν στο επομενο μοντελο της Α7S II βαλει και εσωτερικη εγγραφη πως θα νιωθει ο κατοχος της <απλης> με τα 2 χιλιαρικα που εσκασε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.