Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless
Και τοπες,να πω δε τοπες.Τοπες.Με τις ντοματες θα μας παρουν,με τις πετρες, και θα μας κηνηγουν με μπαλταδες.Στο ψιλο θα μας παρουν.Εγω για καλο και για κακο ανοιξα λακο και μπηκα μεσα, και τωρα περιμενω τα χωματα να με πλακωσουν.Γιαννη σε παρακαλω,γραψε και ενα καλο επικηδειο και πες και δυο λογια για τον 35αρι,σε παρακαλω,[να μην παω αδειαβαστος].Νασαι καλα.
Σιγά-σιγά με το φτυάρι, όλοι θα θάψετε.
Πρόχειρα δείγματα ανέβασα, σε μια πρώτη γνωριμία με τον φακό. Ακόμη και τις τόσο πρόχειρες λήψεις τις σώζει ο φακός, και δεν είναι για πέταμα. Προφανώς και δεν είναι λήψεις άξιες θαυμασμου, απλά ενδεικτικές του bokeh του φακού και της ευκρίνειας στο σημείο εστίασης στο f/1.4, τραβηγμένες με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Εγώ περίμενα ότι δεν θα βλέπονται τελείως έτσι όπως τις τράβηξα, φανταστείτε σαν snapshot με κινητό ένα πράμα.
Και τοπες,να πω δε τοπες.Τοπες.Με τις ντοματες θα μας παρουν,με τις πετρες, και θα μας κηνηγουν με μπαλταδες.Στο ψιλο θα μας παρουν.Εγω για καλο και για κακο ανοιξα λακο και μπηκα μεσα, και τωρα περιμενω τα χωματα να με πλακωσουν.Γιαννη σε παρακαλω,γραψε και ενα καλο επικηδειο και πες και δυο λογια για τον 35αρι,σε παρακαλω,[να μην παω αδειαβαστος].Νασαι καλα.