Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless
Ρε partisan,ρε παιδια ελεος τι το συνεχιζετε, ενας χωρος για την φωτογραφια ειναι,και περναμε την ωρα μας,ρε φιλε ,ανθρωπε μου καλε ,τι με βαζεις παλι στο ματι του κυκλωνα και θελω να ανοιξη η γης να με καταπιει,αναθεμα την ωρα και την στιγμη που απαντησα στο παλικαρι. Αλλα ειπαρχουν τα private messages οταν ενοχληθουμε απο κατι,αυτο πιστευω ακραδαντα.για να απφευγονται μαλιστα και τετειες εκφρασεις, και μαλιστα βαριες. Τωρα ρε φιλε partisan ειναι κουβεντες αυτες για τον Θεο δηλαδη.Οχι ριχνεις λαδι σε ψευτοφωτια, πετρελαιο ριχνεις,και δεν πρεπει ...ειρηνη ημειν. Τωρα πως να μην απαντηση ο Γιαννης, αλλα και τι να πρωτοπει,-οταν εχεις δημοσια δυστηχως, μεταχειριστει τετειες εκφρασεις. Ειδα το μηνημα σου και μου σηκωθηκε απο την εκπληξη η τριχα????? Σβηστο αν υπαρχει τροπος για τον Θεο, και αντεγραψετο και στειλετο αν επιμενεις αλλα,σε PTIVE MESSANGES. Tοσο απλα. Τοσο απλα. Συγνωμη Γιαννη που παρενεβηκα,δεν τον γνωριζω,αλλα αναφερθηκε δυστηχως το ονομα μου,και ενιωσα την αναγκη κατι να πω. Υ.Γ. Ο Tiniakos παντος ηταν ο πιο ωραιος, με την φραση[Εδώ ταιριάζει και ζήσαν αυτοί καλά και η Sony καλύτερα.] ...άνθρωπε μου εσύ μπαίνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν (δες νήμα df, fuji)
και να σου πω…
καλά κάνεις και έχεις γέμιση το φόρουμ με κοπή πειστ από αλλά ρεβιου στο ιντερνέτ και καλα κανεις να ασχολείσαι με λουράκια και φρου-φρου
αλλα..
να βρίσκεις εξιλαστήριο θύμα, τον Οδυσσεα?
για την ασχετοσύνη σου στην φωτογραφία....
ε παραπαει
και δεν υπάρχει μισητη εταιρία αλλα μισητοι ανθρωποι