4) O 30αρης sigma είναι συμβατός με την Α7 ΙΙΙ?
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές εύχομαι! Μετά απο 4 χρόνια ενασχόλησης με την φωτογραφία έχοντας μια sony a6000 με τον sigma 30mm 1,4 και τον κιτ ήρθε η ώρα νομίζω να αναβθμίσω τον εξοπλισμό μου μιας και έχω ξεκινήσει να πηγαίνω και σε κάποια μυστήρια τον τελευταίο χρόνο. Όπως τόσες και τόσες φορές ξαναχρειάζομαι τις πολύτιμες συμβούλές σας καθώς και κάποιες απαντήσεις.
Αρχικά σκέφτομαι να πάω στην Α7 ΙΙΙ με τον tamron 28-75 2.8, μιας και χρειάζομαι έναν sharp και φθηνί φακό zoom. Οι σκέψεις γίνονται για το νέο έτος μή[ως πέσει και άλλο η τιμή της Α7 ΙΙΙ. Αυτό που παρατηρώ απ' τον Σεπτέμβρη που ψάχνομαι είναι οτι η τιμή της συγκεκριμένης μηχανής έχει πάει στα 1,735 στο e inifinity (grey market) σημειώνοντας κάποια πτώση στην τιμή, ενώ στο skroutz παραμένει στα 2.300 με τιμή αμετάβλητη.
1) Κάποιος που να την έχει αγοράσει πρόσφατα απο Ελλάδα?
2) Κάποιος που να έχει αγοράσει το οτιδήποτε απο e infinity και να είχε κάποιο θέμα εντός εγγύησης? Αν ήταν εντός εγγύησης το έστειλε πίσω και το έφτιαξαν ?Αν 'ηταν εκτός το πήγε σε κάποιον αντιπρόσωπο Ελλάδα και του το έφτιαξε, ρωτάω γιατί έχω διαβάσει αρκετά οτι δεν αναλαμβάνουν σέρβις grey market.
3) Την α6000 με τον 30αρη να την κρατήσω για 2ο σώμα η αξίζει να πουληθεί?
4) O 30αρης sigma είναι συμβατός με την Α7 ΙΙΙ?
5) Κάτι που με χάλαγε στην α6000 'ηταν η οθόνη. Όχι τόσο καλή ανάλυση και σε φώς μεγάλη δυσκολία. Απ' οτι βλέπω στα specs έχει ίδια χαρακτηριστικά με την οθόνη της Α7 ΙΙΙ. Υπάρχει το ίδιο θέμε με ανάλυση καθώς και ορατότητα σε φωτεινό περιβάλλον?
σας ευχαριστώ και με συγχωρείται για το μακροσκελές κείμενο.
μην την δώσεις την a6000, αξία ανεκτίμητη, εγώ μόλις την αγόρασα καινούρια για δεύτερη φορά, βολική, γρήγορη, και καλή ποιότητα εικόνας
καλησπερα σας, σε sony a7rII πως μπορει να μετρηθει το ποσα κλικ εχει κανει το κλειστρο όταν ειναι σε λειτουργια silent mode ; φιλος που την εχει, διαπιστωσε οτι δεν καταγραφεται το κλικ σε silent mode στα συνολικα κλικ της μηχανης.
Τον χρόνο σου χάνεις.
Μια υψηλής κατηγορίας aps-c μηχανή “α7000” αξίας 1500 + δεν θα σπρώξει την ήδη χαμηλή τιμή της ff α7ΙΙΙ προς τα κάτω.
Ούτε η αναμενόμενη α7sIII των 3.000 τον Απρίλη θα επηρεάσει την τιμή της α7ΙΙΙ.
Απλά ισορροπεί στην τιμή που θα έπρεπε να είναι εξαρχής στα grey, δεδομένου ότι η τιμή δεν περιέχει ΦΠΑ.
Κατά την πρώτη εμφάνιση ενός προϊόντος έχουμε το παράδοξο η τιμή grey να είναι ίδια ή κοντά με την επίσημη.
Σιγά-σιγά καταλαγιάζει στην πραγματική τιμή που πρέπει να δίνεται.
https://camelcamelcamel.com Μπορείς να βάλεις alert.
Αρκεί να έχεις προσγειωμένες προσδοκίες και να θέσεις συγκεκριμένο στόχο.
Π.χ. Λογικός στόχος είναι τα 1680 στα grey για μεσοπρόθεσμη αγορά, αν σήμερα έχει 1715.
Μπορείς επίσης να περιμένεις τη μέρα που θα εμφανιστεί 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές μέσω ebay.
Μια μέρα στο δίμηνο εμφανίζεται τέτοια προσφορά.
Με μέγιστη έκπτωση τα 100 δολάρια, σημαίνει ότι θα μπορείς να έχεις μια έκπτωση 88 .
Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να σου βγει 1600 , χωρίς να περιμένεις κάνα εξάμηνο να φτάσει με σταδιακή πτώση σε αυτήν την τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.