Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Re: Sony alpha A7 - A7r και Α7s Full Frame Mirrorless

Τραβούσα φωτογραφίες manual και ρύθμιζα ανάλογα γιατί έπαιζαν τα φώτα από σκοτάδι ως πολύ φωτεινά.
Κόσμος πολύς και κάποια στιγμή και σπρωξίδι, μου άρεσε ένα τραγούδι παρα πολύ .. όλα μου άρεσαν .. και σκέφτηκα να πατήσω την εγγραφή έτσι όπως ήταν, όχι στην επιλογή βίντεο μα όπως τραβούσα φωτό στο manual.
δεν όρισα ένταση ήχου και κάπου τα σπάει στα χαμηλά. Έπαιζα με το iso και το διάφραγμα συνέχεια καθώς και με το ζουμ.
Έβαλα τα γέλια γιατί είχα την Nikon D800 και μέρα μάλιστα ψάρευε συνέχεια , άκουγα ασταμάτητα την εστίαση, με την αρχάντισα της νύχτας βλέπετε τα αποτελέσματα.
Μόνιμα πάνω ο 70-200 και δεν τα πήγα και άσχημα πιστεύω από σταθεροποίηση, τελικα κρατούν ακόμη τα χέρια μου. :grandpa:

Ένα βιντεάκι με τον Βασίλη σε συνθήκες σύνθλιψης των κοκκάλων μου.
Στη διαπασών παρακαλώ..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έχει χάσει σε ποιότητα στο γιουτουμπι επισης τραβά κάτι φλσσιες στο άνω μερος ενω στο προτότυπο δε τις έχει.

Η μηχανή σκοτώνει στο βίντεο , το vimeo νομίζω ότι θέλει χρήματα μόνο για άμεσο upload επίσης αν θυμάμαι καλά έχει και κάποιο οριο στα mb.

Απάντηση: Sony alpha A7 - A7r και Α7s Full Frame Mirrorless

ποιός είναι ο πιο φθηνός καταγραφέας 4k για την σονυ?

Atomos Shogun στα 1500 ευρώ.

Έβγαλε και power station ($300) τώρα η Atomos, που τροφοδοτεί τόσο τον εγγραφέα όσο και την ίδια την α7s!

power-station.jpg

Τράβηξα μερικά βίντεο χθες μα ήταν πιο δύσκολες οι συνθήκες δίχως καλό οπτικό πεδίο λόγο μικροφώνων και σταντ των τραγουδιστών.
Επίσης μπροστά στα subwoofer να κοπανάν το στήθος....

εντυπωσιακό το βιντεο! Και όταν το βλέπεις σε HQ έχει τόση ευκρίνεια που φαίνονται οι μικρές σταγόνες από σάλια που πεταγονται (κόντρα στο φως) καθώς τραγουδάει. Με ποιο φακό είναι;

Με τον FE 70-200mm
Μια σημείωση το αρχείο είναι 700mb στο γιουτούμπι 70mb στα 1080p όπως είδα πριν.

εντυπωσιακό το βιντεο! Και όταν το βλέπεις σε HQ έχει τόση ευκρίνεια που φαίνονται οι μικρές σταγόνες από σάλια που πεταγονται (κόντρα στο φως) καθώς τραγουδάει. Με ποιο φακό είναι;

Τα σάλια τα παρατήρησα και εγώ είναι πραγματικα εντυπωσιακή η λεπτομέρεια που έχει το βίντεο. Και ο φακός πρέπει να είναι απο τους καλύτερους που έχει να επιδείξει η sony.