Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Canon να μας πουν πως βλέπουν τους φακούς τους πάνω στην α7m3.
Μη και παίζουν άριστα; Βλέποντας το βίντεο που ανέβασε ο Ιωάννης τρελάθηκα πόσο μακρυά δούλευε η εστίαση σε μάτι.

Πως τους βλέπουν?? Απλά δεν ξαναγοράζεις Canon σώμα τόσο απλά!!!

Απάντηση: Re: Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III

Μήπως η Canon αντί για mirrorless σώμα να έβγαζε φακούς emount;;; :flipout:
Απορώ αν λειτουργεί το ίδιο καλά και σε βίντεο.

υ.γ. στο τέλος του βίντεο που σέρνει τη μηχανή με τον zeiss στο χώμα, έκλαψα... :smash:

To 30λεπτο limit υπάρχει και στις Sony από Αμερική.
Και αφού δεν υποστηρίζονται τα apps από τις νέες μηχανές, δεν μπορεί να παρακαμφθεί με πλάγιο τρόπο.
Λέγεται ότι το 2019 θα λήξει ο περιορισμός αυτός.

Να δούμε αν εξακολουθεί να υπάρχει η ενοχλητική προειδοποίηση κάθε φορά που ανοίγεις τη μηχανή ότι βρίσκεσαι σε PAL και πρέπει να πατήσεις OK για να σβήσει και να μπορέσει να λειτουργήσει η μηχανή. Είναι πολύ σπαστικό και τρώει 1-2 δεύτερα κάθε μα κάθε φορά που ανοίγεις τη μηχανή.
Μέχρι τώρα και αυτό ακυρωνόταν μόνιμα με app.

Οποτε αυτο ειναι το μοναδικο μειον? (η ειδοποιηση πωες εισαι σε PAL και η σχετικη καθυστερηση)

To 30λεπτο limit υπάρχει και στις Sony από Αμερική.
Και αφού δεν υποστηρίζονται τα apps από τις νέες μηχανές, δεν μπορεί να παρακαμφθεί με πλάγιο τρόπο.
Λέγεται ότι το 2019 θα λήξει ο περιορισμός αυτός.

Να δούμε αν εξακολουθεί να υπάρχει η ενοχλητική προειδοποίηση κάθε φορά που ανοίγεις τη μηχανή ότι βρίσκεσαι σε PAL και πρέπει να πατήσεις OK για να σβήσει και να μπορέσει να λειτουργήσει η μηχανή. Είναι πολύ σπαστικό και τρώει 1-2 δεύτερα κάθε μα κάθε φορά που ανοίγεις τη μηχανή.
Μέχρι τώρα και αυτό ακυρωνόταν μόνιμα με app.

ναι εχεις δικιο , μπερδεψα στα λογια του max που ελεγε για την gh5

Αν αγοραστει από Αμερική τι εγγύηση έχει?

Διότι η τριετή εγγύηση που δίνει αυτή τη στιγμή για προπαραγγελιες Ευρώπη είναι μεγάλο δέλεαρ για να αγοράσει κάποιος από κάποιο 'επίσημο' Ευρωπαϊκό κατάστημα. Η σιγουριά και η αξία μεταπώλησης νομίζω πως αξίζει ένα καπέλο στην τιμή.

Ειδικά αν αγοραστεί με επαγγελματικό ΑΦΜ...

αν την αγορασεις με επαγγελματικο AFM θα σου ερθει μια η αλλη...για να μη πω πιο φτηνα (αν βαλεις και μεταφορικα απο Αμερικη) !
Δεν αξιζει να μπλεξεις με Αμερικη σ αυτη τη περιπτωση (που δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα).

To battery drain που είχαν τα αρχικά μοντέλα με a6000 κτλ. Έχει ξεπεραστεί στα νέα ff σώματα με αυτή τη μπαταρία;

Πηρα σημερα μια "ενδεικτικη" τιμη για μετρητοις (μεσω τραπεζας, οχι πιστωτικη)... 2.100 Ευρω Ελληνικο καταστημα...Παραλαβη απο την επομενη εβδομαδα μερικα κομματια...

παντως, ακομα κι αν ειχα τα χρηματα, θα περιμενα λιγο... να βγαλει πρωτα τις νεες a7s iii και a6700 ... και μετα θα κατεληγα (λεμε τωρα) :p

Την Α7s III οντως την περιμενουν πολλοι αλλα αυτοι που ειχαν την Α7s II δηλαδη οι χρηστες κυριως video λογω της εξωπραγματικης αποδοσης σε Lowlight.

Ολοι οι αλλοι δεν εχουν κανεναν λογο να μην παρουν την Α7 ΙΙΙ μιας ειναι η χρυση τομη ακυρωνοντας στην ουσια την αγορα των αρκετα ακριβοτερων Α7R III και Α9.

Ειναι τραγωδια η sony σε αυτο το θεμα.....καταφερε παλι και εβγαλε πολυ καλη καμερα κανοντας τους μεχρι πριν λιγους μηνες νεους ιδιοκτητες sony να χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο.

Θεωρω δε οτι αυτη η καμερα ειναι η καλυτερη επιλογη και λογω τιμης μιας και αποκλειεται η επερχομενη A7S III να μην κοστιζει σχεδον τα διπλα.

Το "μονο" κακο ειναι οι φαρμακερες τιμες των φακων της sony, αλλιως και εγω την ψιλο-ορεγομαι...

Την Α7s III οντως την περιμενουν πολλοι αλλα αυτοι που ειχαν την Α7s II δηλαδη οι χρηστες κυριως video λογω της εξωπραγματικης αποδοσης σε Lowlight.

εγω βλεπω οτι η παλια s ειναι καλυτερη σε high iso... δλδ ποσο εξωπραγματικο ειναι??

https://www.dxomark.com/sony-a7s-ii-sensor-review-low-light-performance-redefined/

εγω βλεπω οτι η παλια s ειναι καλυτερη σε high iso... δλδ ποσο εξωπραγματικο ειναι??

https://www.dxomark.com/sony-a7s-ii-sensor-review-low-light-performance-redefined/

Ναι για αυτο εκαναν ουρες να αγορασουν την παλια s αντι για την νεωτρη τοτε sII.

Μην βλεπετε και πολυ τις τιμες της dxo γιατι αυτες δεν περιγραφουν πληρως την ειδικη εικονα καθε μηχανης παρα μονο γενικα χαρακτηριστικα . Ετσι εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον.

Καμια σχεση δεν ειχε η sII με την s.

ωραια τα λες - και γω δεν εμπιστευομαι την dxo - αλλα δυστυχος χωρις αποδειξεις ολα ειναι προσωπικος μυθος

*κατοχος της df και δοκιμαζοντας την a7s δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος