......
Ολοι οι αλλοι δεν εχουν κανεναν λογο να μην παρουν την Α7 ΙΙΙ μιας ειναι η χρυση τομη ακυρωνοντας στην ουσια την αγορα των αρκετα ακριβοτερων Α7R III και Α9.
Ειναι τραγωδια η sony σε αυτο το θεμα.....καταφερε παλι και εβγαλε πολυ καλη καμερα κανοντας τους μεχρι πριν λιγους μηνες νεους ιδιοκτητες sony να χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο....
Ο συνειδητοποιημένος αγοραστής που επέλεξε ταχύτητα (α9) ή ανάλυση (α7rIII) ξέρει πολύ καλά γιατί το έκανε.
Θα χαρεί που βγήκε η α7ΙΙΙ, αφού αυτή θα αποτελέσει άριστη επιλογή για 2ο ή backup σώμα.
ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΕΙΣ????Καρφί για +200 γιατί η σονυ δεν είναι πολύ καλή στην αδιαβροχοποιηση. Μόνο τόσα; Μάλλον συμφαιρει από Ελλάδα.
Έχεις ιδέα πόσο καιρό θα είναι αυτή η τιμή; είναι ειδική προσφορά η πολιτική της εταιρείας;
πενταετή εγγύηση και με accident cover για 200ευρώ είναι.... χμμμμ πως να το πω κομψά...... κλοπή!! (υπέρ του πελάτη εννοείται)
emperorgr είσαι σίγουρος για αυτό?
Εγώ πάλι νομίζω ότι η Sony την είχε την τεχνολογία αλλά δεν την έδινε για να πουλήσει τα παλαιότερα της μοντέλα, και τώρα που έβγαλε η fuji την xh1, σας την σέρβιρε σαν ζεστό ψωμάκι, (οπότε, μην το ψάχνεις)Ίσως να το έχω ξαναγράψει ας φρεσκάρουμε τη μνήμη όμως, η επισκεύη της α77ιι πήρε ακριβώς 7 μέρες... δε με χαλά καθόλου.
Επίσης με ευχαριστεί η πολιτική της Sony να μας τα δίνει όλα απ την αρχή δίχως να χρειάζονται update για να μας δείξει και καλά ότι ενδιαφέρεται για τις απαιτήσεις των πελατών.
Θέλω να πως τα μοντέλα της βγαίνουν ολοκληρωμένα από την πρώτη μέρα πώλησης τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει σε κάθε της μοντέλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.