Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless
Καλησπερα. Eχω τους εξεις φακους για την sony a7r, 1ον Τον Zeiss Distagon T* 15mm f/2.8 ZE Lens for Canon EF Mount,[με τον 2ον Τον Sony Carl Zeiss Sonnar T* 135mm F1.8 ZA A-mount και 3ον Τον Canon FD 300mm f/2.8 L, και κοιτω εδω και πολυ καιρο τους μεταξυ 40mm-55mm συγγεκριμενο εστιακο μηκος, τους πιο κατω καταπληκτικους φακους,και δεν μπορω να παρω αποφαση,πανω που περνω αποφαση και λεω αυτος,κανω πισω και λεω,μα τρελος εισαι και θα αφησεις αυτον η εκεινον? Οσο ευκολη μου ητανε η αποφαση για την αγορα των τριων πρωτων, τοσο εχω φαει τα σωθικα μου και δεν μπορω να παρω αποφαση για ποιον φακο για το συγγεκριμενο εστιακο μηκος. Και αν δεν εχω διαβαση η δεν εχω δει βιντεο για ολους αυτους? Οποιαδηποτε σκεψη, ειμαι τοσο απογοητευμενος, που δεν νομιζω οτι θα βοηθησει, απλα αναφερω ενα προβληματισμο… Περισσοτερο νιωθω την αναγγη να τα πω, να ξεσκασω, να πω τον πονο μου… Απο την αλλη ενας συμαντικος λογος που μπηκα στο συγγεκριμενο συστημα ηταν ακριβως αυτος ο λογος, το να εχω πολες επιλογες,-απλα δεν περιμενα για το συγγεκριμενο εστιακο μηκος να πελαγωσο… Οι φακοι Σειρηνες ειναι οι παρακατω.
1/ Zeiss Sonnar 55mm f/1.8 ZA, 2/ Zeiss Loxia 50mm f/2, 3/Sony 50mm f/1.4 Carl Zeiss Planar T* ZA, 4/ Canon EF 50mm f/1.2L USM, 5/ Canon 50mm f/1.2 L, 6/ Canon 50mm f/0.95, 7/ voigtlander 40mm f/1 4 nokton, 8/ Voigtlander Nokton 50mm f/1.5 Aspherical, 9/ The new Voigtlander 40 2.8 Heliar Aspherical, 10/ Contax 45mm f2 Carl Zeiss Planar T*, 11/ Sigma 50mm f/1.4 DG HSM…
Πηγαινω τωρα με μερικους φιλους για καφε για να ξελαμπικαρω.