Re: Sony alpha A7 - A7r και Α7s Full Frame Mirrorless
70-200 f2.8
70-200 f2.8
70-200/f2.8 ή f4.0 ??.
70-200/f2.8 ή f4.0 ??.
Το θέμα με το Γιάννη είναι ότι αγαπά περισσότερο τον εξοπλισμό από τη φωτογραφία.
...τέτοιες "ασθένειες".:bigcry:
Οπως τα περίμενα .. τώρα το θέμα είναι αν ο συνδυασμός 5DIII + 70-200/f2.8 δικαιολογεί το βάρος του και την τιμή του και σε τί ποσοστό ...
A. Για αυτή τη δουλειά στα πιο σοβαρά μοντέλα υπάρχει ο πίσω τροχός, που έχοντας τον δείκτη στο κλείστρο τον γυρίζεις με τον αντίχειρα. Πχ στη 5D2 στα προγράμματα T, A κάνει αντιστάθμιση έκθεσης. Μέσος, παράμεσος μικρός είναι γερά στη λαβή. Βασικό δάκτυλο ο δείκτης, που από σταθερή θέση πηγαινοέρχεται στο κουμπί κλείστρου, στον τροχό αμέσως πίσω του, και στα κουμπάκια (AF/drive και ISO ιδίως) ακριβώς πίσω από τον τροχό (κινήσεις μνημονικές πλέον). Το αριστερό χέρι στηρίζει το σύστημα από τον φακό, με τον αντίχειρα να ελέγχει το κουμπί προθέασης βάθους πεδίου. Φυσικά όλα θέμα συνήθειας είναι μεν, από την άλλη πάλι ισχύει και το you can't teach an old dog new tricks όπως και το μη χαλάς τη δοκιμασμένη συνταγή χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Αδελφέ μη μου θυμώνεις.Τα αυθαίρετα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις κράτα τα για τον εαυτό σου.
Τα έχουμε ξαναπεί πολλαπλές φορές και το συνεχίζεις. Ας αναλάβει η διαχείριση.
Δεν πέφτω στο ίδιο επίπεδο ανούσιων προσωπικών αντεγκλίσεων.
Αδελφέ μη μου θυμώνεις.
Από τα γραφόμενα σου αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.
Αν σε προσέβαλα ειλικρινά ζητώ συγνώμη.
Δεν είχα αυτό το σκοπό απλά έχω περάσει και εγώ ανάλογη φάση υπερκαταναλωτισμού.
...ενδιαφερον συγκριτικο κατα την γνωμη μου αλλα εμεινε ασχολιαστο...
http://cameras.reviewed.com/features/the-mirrorless-4k-showdown-sony-a7s-vs-panasonic-gh4
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.