πως εχουν μερικοι dlp to rainbow effect .εσυ εχεις sdk και μαλιστα παρα παρα πολυ.εισαι και στα σκοταδια .και με το δηθεν 12000/1 που χωρις την ιριδα σου ειναι 2/1 χαχαχαχαχχαχα
The Epson tw700 Home Cinema 720 is a killer projector
δεν το λεω εγω το projector central το λεει.
χαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχα εσυ εκει στα σκοτεινα με το sdk effect.
ε και για την ποιοτητα καλητερος ειναι αφου ο σονυ εχει υπερβολικο πιξελιαρισμα και screendoor effect kai sdk .
Βρε παιδιά, συγνώμη, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για τον Panasonic 200, διαβάζω το θέμα και βλέπω ότι αντί να μιλάμε για SONY ΚΑΙ PANASONIC μπήκε ο Epson στη θέση του Panasonic.
Θα μου πει τελικά κάποιος για τον Panasonic? Είναι "ιδανικός" λόγω της φωτεινότητάς του για τηλεοπτικό σήμα (αθλητικά δηλαδή)?? Το smoothscreen που έχει μειώνει πολύ την ευκρίνεια ή όχι? Η λάμπα του πόσο κοστίζει περίπου για να την αλλάξει κάποιος?
Σας ευχαριστώ![]()
Κυριοι θα ηθελα την βοηθεια σας ηρθε η ωρα να παρω τον νεο μου projectora.
Eιμαι αναμεσα στον τοπαζ aw15 και στον παν 200 η αποσταση πανι με προβολεα ειναι στα 2,80 με 2,90 ο χωρος μου ειναι μικρος 3χ3,80 , πηγη εχω το ps3 και το pioneer 696,το θεμα ειναι οτι δεν εχω δει κανεναν απο τους δυο και ουτε νομιζω οτι θα καταφερω. με τον τοπαζ φοβαμαι το πιξελ επειδη θα ειμαι αρκετα κοντα στο πανι.Γενικα θα ηθελα οσοι τους εχουν η τους εχουν δει να μου πουν την γνωμη τους,επισης τα + και - του καθενος.
Ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.