SONY AW 15 vs PANASONIC 200

Sorry παιδια, αλλα εντελος ασκοπη η διαμαχη σας και σιγουρα εκτος θεματος! Δεν βοηθαει και στη συζητηση που γινεται...Γιατι δεν τα λετε με pm ωστε να μην γεμιζει το thread με μηνυματα; Δεν βοηθατε ετσι!
Παρτε μια :ernaehrung004: κ χαλαρα....

Πως ρε φιλε απο τη στιγμη που εχει ακριβως το ιδιο οπτικο,τα ιδια πανελς και την ιδια ιριδα.Το γεγονος οτι η epson εδιωξε απο τα ραφια της τα περισευουμενα κοματια tw600 που της εμειναν με τον κωδικο tw700 μην σε κανει να παραφρονεις...:Banane0:

Μια διορθωση tegonik, απλα και μονο για να μην υπαρχει παρεξηγηση, και οχι για να παρω το μερος καποιου απο τους δυο σας!

Ο Τ-700 ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ απο τον 600αρη....

Έχει ΑΛΛΟ φακό, πολυ καλύτερο, καλυτερη αυτοματη ιριδα (πιο ομαλη λειτουργια και πιο δυσκολη να την καταλαβεις απο του 600αρη) και μεγαλύτερο contast....

Βy the way, θεωρω τον Αw-15 καλυτερο σε εικονα, αλλά overall, σαν τιμή/απόδοση/εγγύηση λάμπας και περισσότερο φως (που για μενα ειναι απαραιτητο σε εναν προβολεα) θεωρω καλυτερο τον 700αρη...

Έχουν περασει και οι δυο απο τα χερια μου... (ο 700αρης ηταν ο πρωτος μου προβολεας και τον SONY τον ειχα σπιτι μου 2 μηνες! )

Και οι δυο παντως, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αξιόλογα μηχανακια στην κατηγορια τιμης που παιζουν! :drummer:

Ο σονυ 15 και ο επσον 700 ηταν μες τις επιλογες μου τον Νοεμβριο του 07 οταν και αγορασα τον δευτερο μου προβολεα.Ειδα τον σονυ σε γνωστο φιλο και αμεσως με κερδισε με την απιστευτη ευκρινεια του και το αρκετα καλο μαυρο του για lcd προβολεα.
Καθοτι λοιπον το δωματιο που παρακολουθω ταινιες ειναι ενα υπογειο με ελαχιστο φως κουρτινες κ.τ.λ. δεν μπηκα καθολου στη διαδικασια να επιλεξω με βαση ποιος ειναι ο πιο φωτεινος.Γνωριζα οτι ο επσον ειναι πιο φωτεινος και ισως εαν ο χωρος θεασης ηταν ενα σαλονι με πολλα παραθυρα και φωτα να επαιρνα τελικα τον επσον.
Βεβαια αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μολις εβαλα σε λειτουργια τον σονυ 15 το υπογειο γεμισε φως καταριπτοντας οτι ειχα ακουσει μεχρι τοτε για προβλημα φωτεινοτητας.Τωρα, με 165 ωρες στη λαμπα η αποδοση της εχει πεσει λιγο οπως αλωστε και σε ολους του προβολεις του κοσμου χωρις αυτο να μου δημιουργει καποιο προβλημα.Εξακολουθω να πιστευω οτι ο επσον με 750 ευρω ειναι best buy της κατηγοριας οπως ακομα οτι ο σονυ στα 1000 ευρω εχει την καλυτερη (με μικρες ή μεγαλες διαφορες)εικονα.

Οσον αφορα το κοτσετοσυρμα εαν υπαρχει καποιος που βλεπει πιο κοντα απο αποσταση 1,5 μετρο απο την οθονη προβολης,τοτε ας μην παρει τον σονυ.

λοιπον επειδη την φωτρινοτητα που γραφει ο κατασκευαστης για καθε μοντελο εννοει οτι η λειτουργεια του εναι στο υψηλο δεν παει να πει οτι καποιος θα χρησιμοποιησει ολη την φωτηνοτητα για να δει ταινιες καθως οι ταινιες βλεπονται στο χαμηλο.αυτο παει να πει οτι ο σονυ που δεν εχει και πολυ φωτεινοτητα στο υψηλο δεν θα εχι καθολου στο χαμηλο που ειναι για τις ταινιες.οσο για τα χρωματα βαζω πρωτον τον επσον.για την ευκρεινια παλι πρωτο τον βαζω .η εικονα του ειναι πιο ξυραφη απο τον σονυ καθως εχει low kai high band enhancement.η τιμη του ειναι απο 850 εως 1100 στην αγορα οπως και του σονυ.και αν σκεφτιτε οτι η επσον ειναι η μοναδικη αν οχι απο τις μοναδικες εταιριες που φτιαχνει η ιδια τα πανελ καταλαβαινετε οτι η αξια του επσον ειναι λιγο μεγαλητερη απο την τιμη του.

tegonik ειναι σαν να λες οτι ο τw1000 ειναι ιδιος με τον tw2000
h οτι ο sanyo z4 ιδιος με τον z5 .
αν εννοεις εμφανισιακα συμφωνω αλλα αν εννοεις και ως προς την ποιοτητα εικονας τοτε δεν συμφωνω.οι ιριδες που εχουν οι συγκεκριμενοι προβολεις(aw15 ,tw700) γινοντε αντιλιπτες ακομα και στο γρηγορο στην περιπτωση του σονυ οποτε δεν θα εβαζα ως πλεονεκτημα το 2000/1 παραπανω που εχει.αλλα χωρις την ιριδα που ετσι τις βλεπω τις ταινιες ο επσον εχει 5000/1 ενω ο σονυ 3000/1.

βλεπεις χωρις ιριδα με τον epson??????sorry φιλε που θα το πω...αλλα εισαι πολυ πισω ακομη στο να καταλαβεις ποια ειναι καλη εικονα και ποια οχι...Μην ανυσηχεις...με τα χρονια θα μαθεις...
Παντως σε LCD να δεις ταινια χωρις ιριδα ειναι τουλαχιστον τρελα...:SFGSFGSF:

ρε tegonik που να σεβρω να σου εξιγησω καποια πραγματα.ηιριδα ειναι ενοχλιτικη σε μενα ακομα και στον σονυ 60,αλλα και στον ιδιοκτητη που ειναι γνωστος μου.ιριδα=ερασιτεχνικη προβολη

Φίλε tegonik & johny1989 θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και αν θέλετε να συνεχίσετε επί του θέματος : 'SONY AW 15 vs PANASONIC 200' έχει καλώς.

Αν όχι θα σας συνιστούσα να μην συνεχίσετε τη διαμάχη σε αυτό το thread γιατί θα αναγκαστώ να διαγράψω οποιοδήποτε άσχετο μήνυμα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.