θα σας εξηγήσει κι ο ίδιος ο Μανόλης - βλέπετε ότι είναι μέλος και γράφει εδώ τακτικότατα - ότι δεν ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις για δυο ίδιες τηλεοράσεις. παίζουν πολλά πράγματα ρόλο - ο ίδιος θα σας πει ποια, μια κι εγώ δεν είμαι γνώστης (αλλιώς, θα τα έκανα όλα μόνος μου ...
)
η ουσία είναι η εξής: μετά από 3 ώρες - και, παραδόξως, μόνο με δυο σκέτους καφέδες
- ρυθμίσεων επί ρυθμίσεων και μετρήσεων επί μετρήσεων, ο Μανόλης κατάφερε μια εξαιρετική out of the box τηλεόραση, να την κάνει ακόμη καλύτερη! όλα τα χρώματα είναι φυσικότατα, ευκρίνεια άριστη, εικόνα ζωντανή. έγιναν δύο ξέχωρες ρυθμίσεις, μία στη hdmi 1 με το ps3, μία στην hdmi 2 με το dvdram panasonic dmr eh 57 (1080p κι αυτό). οι δύο ρυθμίσεις διαφέρουν (άρα, σκεφτείτε πόσο θα διαφέρουν σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις).
στο δια ταύτα: επικοινωνήστε μαζί του - σαφώς και είναι επαγγελματίας - να δείτε αν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να κάνετε το προβολικό σας μέσο να δώσει αυτά που μπορεί.
τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και μόνον, και οδηγούμαι από τον ενθουσιασμό μου για το αποτέλεσμα. φροντίστε λοιπόν να μη με παρεξηγήσετε ...