Sony Bravia KDL-X3500 VS Samsung LE46F86BD

Re: Απάντηση: Re: Sony Bravia KDL-X3500 VS Samsung LE46F86BD

...
έχω τη 40άρα, η οποία - μετά τη ρύθμιση και του Καστρουνή - πετάει ...

Εξω το ντοπινγκ απο τον αγνο " πρωταθλητισμο" :flipout:

σύμφωνα με το HDTVtest πάντως " Sony KDL40X3500 is the best (picture-wise) LCD TV I've tested so far." για τις 40'' τουλάχιστον...
.
και όσον αφορά το μαύρο..."To complement its excellent blacks, the Sony KDL40X3500 could paint shadow detail in a revealing and realistic manner, which – along with that produced by the cheaper W3000 – is the best I've yet seen from an LCD TV.¨"

Επίσης το hdtvtest.co.uk έκρινε οτι τα 100Hz στην F86 δεν λειτουργούν ικανοποιητικά ενώ στηv X3500 η λειτουργία τους είναι πολύ καλή.

Στο avforum πάντως οι περισσότεροι το έχουν στο off το 100hz. Ψάξε για smearing.

αυτες ειναι επαγγελματικες ρυθμισεις του κ. Καστρουνη ή μπορουν να δημοσιευτουν?

Απάντηση: Re: Sony Bravia KDL-X3500 VS Samsung LE46F86BD

Επίσης το hdtvtest.co.uk έκρινε οτι τα 100Hz στην F86 δεν λειτουργούν ικανοποιητικά ενώ στηv X3500 η λειτουργία τους είναι πολύ καλή.

Και στις δυο τηλεοράσεις καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

στο manual αναφέρεται ότι η βάση στήριξης στον τοίχο - προαιρετική - παρέχει και δυνατότητα ρύθμισης (για γωνία θέασης) με τηλεκοντρόλ ...

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη για τα καλά σου λόγια.

Εγώ θα πρότεινα να προσπαθήσεις να τις δεις και τις δυο από κοντά για να έχεις άποψη.
Εαν με ρωτούσες εμένα τι θα αγόραζα μάλλον η πλάστιγγα θα έγερνε με ελάχιστη διαφορά υπέρ της F86.
Θα πρεπει εδω να σημειώσω ότι στα τελευταία δύο δείγματα που μέτρησα παρατηρήθηκε σχετιά μεγάλη ανομοιομορφία φωτεινότητας και είναι κάτι για το οποίο δεν έχω να δώσω απάντηση μια και η εταιρεία (samsung) δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο που λες.
Οταν λες "σε δυο δειγματα" εννοεις οτι σε αλλα δειγματα αλλα παντα στον ιδιο τυπο τηλεορασης (LE46F86BD), δεν ειχες παρατηρησει ανομοιομορφία φωτεινότητας ?
Στην Sony εχεις παρατηρησει κατι αναλογο?
Η πλαστιγγα γερνει προς samsung λογω τιμης/αποδοσης η λογω καλυτερων μετρησεων σε επιδοσεις σε σχεση με την sony?

Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο που λες.
Οταν λες "σε δυο δειγματα" εννοεις οτι σε αλλα δειγματα αλλα παντα στον ιδιο τυπο τηλεορασης (LE46F86BD), δεν ειχες παρατηρησει ανομοιομορφία φωτεινότητας ?

Ναι αυτό εννοώ. ότι οι τελευταίες 2 τηλεοράσεις που ρύθμισα είχαν το ίδιο πρόβλημα, εάν μπορούμε να το πούμε έτσι. Και οι δυο είχαν την χαμηλότερη φωτεινότητα στι ίδιο σημείο όπως και την υψηλότερη αντίστοιχα στο ίδιο σημείο.

στο manual αναφέρεται ότι η βάση στήριξης στον τοίχο - προαιρετική - παρέχει και δυνατότητα ρύθμισης (για γωνία θέασης) με τηλεκοντρόλ ...

Καλησπέρα, έχω κι εγώ τη Sam και θα ενδιαφερόμουν να μου έλεγες τι είδους ρυθμίσεις έκανε ο κ. Καστρούνης και πως θα μπορούσα να τις κάνω κι εγω?

Ευχαριστω

Καλησπέρα, έχω κι εγώ τη Sam και θα ενδιαφερόμουν να μου έλεγες τι είδους ρυθμίσεις έκανε ο κ. Καστρούνης και πως θα μπορούσα να τις κάνω κι εγω?

Ευχαριστω
Ενδιαφέρει και εμένα.
Ευχαριστώ :)

θα σας εξηγήσει κι ο ίδιος ο Μανόλης - βλέπετε ότι είναι μέλος και γράφει εδώ τακτικότατα - ότι δεν ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις για δυο ίδιες τηλεοράσεις. παίζουν πολλά πράγματα ρόλο - ο ίδιος θα σας πει ποια, μια κι εγώ δεν είμαι γνώστης (αλλιώς, θα τα έκανα όλα μόνος μου ...
icon10.gif
)

η ουσία είναι η εξής: μετά από 3 ώρες - και, παραδόξως, μόνο με δυο σκέτους καφέδες
icon10.gif
- ρυθμίσεων επί ρυθμίσεων και μετρήσεων επί μετρήσεων, ο Μανόλης κατάφερε μια εξαιρετική out of the box τηλεόραση, να την κάνει ακόμη καλύτερη! όλα τα χρώματα είναι φυσικότατα, ευκρίνεια άριστη, εικόνα ζωντανή. έγιναν δύο ξέχωρες ρυθμίσεις, μία στη hdmi 1 με το ps3, μία στην hdmi 2 με το dvdram panasonic dmr eh 57 (1080p κι αυτό). οι δύο ρυθμίσεις διαφέρουν (άρα, σκεφτείτε πόσο θα διαφέρουν σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις).

στο δια ταύτα: επικοινωνήστε μαζί του - σαφώς και είναι επαγγελματίας - να δείτε αν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να κάνετε το προβολικό σας μέσο να δώσει αυτά που μπορεί.

τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και μόνον, και οδηγούμαι από τον ενθουσιασμό μου για το αποτέλεσμα. φροντίστε λοιπόν να μη με παρεξηγήσετε ...

Re: Απάντηση: Sony Bravia KDL-X3500 VS Samsung LE46F86BD

στο δια ταύτα: επικοινωνήστε μαζί του - σαφώς και είναι επαγγελματίας - να δείτε αν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να κάνετε το προβολικό σας μέσο να δώσει αυτά που μπορεί.
Πρέπει να πληρώσουμε δηλαδή τον Κ. Μανόλη? Δεν έχω καταλάβει. Μέλος του φόρουμ είναι? :)

Re: Απάντηση: Sony Bravia KDL-X3500 VS Samsung LE46F86BD

Πρέπει να πληρώσουμε δηλαδή τον Κ. Μανόλη? Δεν έχω καταλάβει. Μέλος του φόρουμ είναι? :)

O κ. Καστρουνης ειναι μελος του forum και ασχολειτε επαγγελματικα με το αντικειμενο. Μπορεις να του στειλεις pm και θα σου απαντησει στα σιγουρα, ακομη και εαν αργησει (λιγο). Εχει posts και σε αυτο το thread.

Στη σαμσουνγκ η βαση μπορει να αφαιρεθει τελειως ωστε να κρεμαστει; Γιατι μου φαινεται ενσωματομενη...

ακυρο, μπορει*