Sony Bravia W2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Έγινε το θαύμα για να δω τις φωτογραφίες

Δεν έγινε το θαύμα, μάλλον κάτι δεν κάνω καλά

-bye-

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    126.1 KB · Views: 71
Last edited:

Ουφ τα κατάφερα

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    97 KB · Views: 75

Ευχαριστώ φίλε Silent,όπως βλέπετε η μετατροπή στο έπιπλο ήταν αρκετά μεγάλη όμως και η παντόφλα της γυναίκας μου είναι μεγάλη .Αχ ρουφιάνα τεχνολογία τι μας κάνεις………..

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Με γεια και ευχαριστουμε για τις φωτο.-bye-

Μηπως θα γινοταν να ειναι λιγο πιο μεγαλου μεγεθους οι φωτογραφιες? Ελπιζω να μην ζηταω πολλα.

Φίλε Jos3ph συγνώμη καθώς είμαι νέος στο άθλημα. 2 ακόμα μεγαλύτερη φωτογραφία για τον φίλο Rivers. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το χέρι και πιθανόν να είναι και λίγο κουνημένες αύριο θα τραβήξω και με τρίποδο και θα σας τις στείλω.

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    85.6 KB · Views: 64

Φίλε milios έχεις δίκιο, τώρα είδα στην ιστοσελίδα της, ότι ανέβασε την τιμή περίπου 80 Euro, αφού εγώ την Δευτέρα πλήρωσα 2399+53 μεταφορικά σύνολο 2452 Euro

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Φίλε milios έχεις δίκιο, τώρα είδα στην ιστοσελίδα της, ότι ανέβασε την τιμή περίπου 80 Euro, αφού εγώ την Δευτέρα πλήρωσα 2399+53 μεταφορικά σύνολο 2452 Euro

Καλα 1700 και κατι δεν ειχε?

1700 και κάτι είχε η 40άρα, η 46αρα που αγόρασα εγώ είχε 2399

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Το πρόσεξα και εγώ γύρω στα 100 ευρώ παραπάνω και η 40άρα και η 46άρα !
Και πάλι οι τιμές είναι ίσως οι καλύτερες στην αγορά , αλλα είναι λίγο άσχημο να ανεβάζεις τις τιμές ενω λογικά έπρεπε να πέφτουν όσο περνάει ο καιρός , γιατί βλέπεις ότι ο κόσμος την αγοράζει πολύ !

Παιδιά η αλλαγή τιμών προς τα πάνω μην σας παραξενεύει καθόλου μην ξεχνάτε στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Sharp 52-XD1E από τό κατάστημα net-…….. η τιμή που έγραφαν στην ιστοσελίδα τους ήταν 4200 Euros αλλά δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη , μετά με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν πως υπάρχει. Καθυστέρησα καμία εβδομάδα να την παραγγείλω και κάθε τόσο ανέβαινε η τιμή με αποτέλεσμα τώρα να είναι 4900 Euros. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα.
Πιστεύω πως αυτή την στιγμή που μιλάμε γιατί αύριο τα δεδομένα αλλάζουν αφού σίγουρα οι τιμές θα πάρουν την κατηφόρα οι 2477 που έφτασε η
46W2000 για 46 ίντσες 1080p και Sony είναι μια καλή αγορά.
Η άποψη μου όμως είναι αν και αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση είναι να περιμένετε αν θέλετε λίγο να κατασταλάξει το τοπίο με το Blue Ray και το HD DVD εφόσον αυτά μόνο μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες των 1080p τηλεοράσεων. Έως τότε οι τιμές πιστεύω θα είναι εντελώς διαφορετικές. Αν είναι για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων σε HD Ελληνικών σταθμών να περιμένετε 10-15 χρόνια και βλέπουμε. Ούτε καν SD με ποιότητα δεν βλέπουμε όπως συμβαίνει με Γαλλικά ,Ιταλικά και άλλα κανάλια και ζηλεύουμε. Εδώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Nova και ειδικά στον ant1 για την τηλεοπτική HD θολούρα που μας προσφέρουν. Οι κύριοι όμως της Nova θα πρέπει όμως να αλλάξουν πολιτική και να μας δουν με άλλο μάτι γιατί αρχίζουμε να γινόμαστε πολλοί αυτοί που σύντομα θα τους χαιρετίσουμε αν συνεχίσουν έτσι . Αν θέλουμε θολούρα και χιόνια πηγαίναμε και στο Παρνασσό που έχει ομίχλη και χιόνι θα παίρναμε και καθαρό αέρα και δεν θα καρφωνόμασταν στην Nova. Ο κόσμος δίνει τα χρήματα του για συνδρομή και εξοπλισμό και θέλει και την ανάλογη ποιότητα , πέρασε ο καιρός με τις λαμπάτες τηλεοράσεις που τους δίναμε και τίποτα κλωτσομπουνιδια και έφτιαχνε η εικόνα
Συγνώμη για τη φλυαρία αλλά νομίζω πως μπορεί να βοηθήσω κάποιους υποψήφιους αγοραστές.

Συγνώμη και πάλι για την φλυαρία μου