Sony Bravia W2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Πάντως αν κρίνω από τις φωτογραφίες που είδα η εικόνα του τηλεοπτικού σήματος μου φάνηκε μια χαρά.Δε συζητώ για dvd και γενικότερα ψηφιακό μέσο, εκεί είναι κορυφή. Αν και ακόμα δεν έχω αποφασίσει οριστικά, καθόσον αναποφάσιστος ως προς το αν αξίζει να επενδύσω σε full HD, με αυτά που βλέπω μάλλον αξίζει...

Orea.. ti na po ke imoun etimos na paro tin 46, tora psilotsandistika....:argue:

Άσε και εγώ μία από τα ίδια. Έλεγα να την χτυπήσω κατά τις διακοπές του Πάσχα που θα έχω και αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να παίξω μαζί της αλλά ... Όχι ότι η διαφορά είναι μεγάλη αλλά ...:AFADF0::AFADF0::AFADF0:

Πάντως αν κρίνω από τις φωτογραφίες που είδα η εικόνα του τηλεοπτικού σήματος μου φάνηκε μια χαρά.Δε συζητώ για dvd και γενικότερα ψηφιακό μέσο, εκεί είναι κορυφή.

Συμφωνω απολυτως.

Φιλαράκι που έχει δει 5-6 διαφορετικές LCD σε άλλους φίλους μας, στην ίδια περιοχή, λέει ότι απεικονίζει πολύ καλύτερα το σήμα... (και εγώ θα το έλεγα, αλλά δεν πιάνεται λόγω ιδιοκτησίας της TV!!!)

Ενα μικρό πρόβλημα μόνο...
Στα 2,80 που έχω την TV, συνδεδεμένη με το PC, μου φαίνονται μικρά τα fonts, παρόλο που έχω βάλει τα μεγαλύτερα που μπορώ...

(έπρεπε να είχα πάρει την 46άρα, γμτ...!)

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Επιτέλους ήρθε.
Αφού <<χάρισα την Panasonic στ6ην αδελφή μου παρέλαβα την Παρασκευή την 46W.
Αρκετά έντονο το bleeding για αρχική εντύπωση.
Παίζει με pioneer στα 1080i με καλό, (χρυσό), HDMI της PANASONIC.
Με calibration DVD και ταινία αναφοράς μετά, χαζεύεις. Στο μαύρο δεν θα γίνει ποτέ plasma, αλλά στην λεπτομέρεια είναι top.
Στα χρώματα επίσης πάει καλά αλλά στο σήμα EBU PLUGE 1-5 (Picture Line Up Generator Equipment, Γεννήτρια Ευθυγράμμισης Εικόνας), δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Τελευταία λύση το secret menu αλλά πως μπαίνουμε εκεί?

Παιδία για να μην παρεξηγηθώ , δεν είπα πως η 46W2000 που αγόρασα δεν αξίζει αφού σε δορυφορικά κανάλια του εξωτερικού και σε απλό DVD έχει εξαιρετική ευκρίνεια , μέχρι σε σημείο να μένω με το στόμα ανοιχτό. Σε τηλεοπτικό όμως σήμα από Ελληνικά κανάλια πάνε τσάμπα όλα της τα πλεονεκτήματα , όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Samsung που έχω. Σε λίγες ημέρες θα την τεστάρω και σε 1080 και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου

Απάντηση: Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Παιδία για να μην παρεξηγηθώ , δεν είπα πως η 46W2000 που αγόρασα δεν αξίζει αφού σε δορυφορικά κανάλια του εξωτερικού και σε απλό DVD έχει εξαιρετική ευκρίνεια , μέχρι σε σημείο να μένω με το στόμα ανοιχτό. Σε τηλεοπτικό όμως σήμα από Ελληνικά κανάλια πάνε τσάμπα όλα της τα πλεονεκτήματα , όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Samsung που έχω. Σε λίγες ημέρες θα την τεστάρω και σε 1080 και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου

Περιμένουμε..

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Για σας φίλοι μου , έχω αγοράσει την 40αρα απο τον ΣΕΡΑΦΙΔΗ στης 6/3 2300 ευρω σε δώδεκα άτοκες .Μέχρι τώρα είμαι οριακά ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό σήμα (δεν έχω αφιέρωση χρόνο για ρυθμίσεις ) εικόνα από DVD αρκετά καλή και με λεπτομέρεια ! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ρυθμίσεις εικόνας ? και τρόπους για σήμα 1080 με το φορητό μου 1510 acer??????????

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Για δοκιμασε αυτες:

* Picture Mode Custom
* Backlight 3-4
* Contrast 60-70
* Brightness 42
* Colour 55-60
* Color Temperature Warm 1
* Sharpness 0-4
* Noise reduction Off/low

* Black corrector Off
* Advanced contrast enhancer Off
* Gamma Low
* Clear White Off
* Colourspace Normal
* MPEG noise reduction Off/low

* Power Saving Off
* Full pixel On

Για να βγαλει η W2000 αναλυση 1920*1080 εχω διαβασει οτι χρειαζεται το προγραμμα powerstrip αλλα δεν ξερω περισσοτερες λεπτομερειες.

Τελικα Γιαννη αυτο που λεγαμε για full pixel mode υπαρχει και στην Χ. Εαν βαλεις αναλυση 1080 στο pc το desktop ειναι μεγαλυτερο και δεν φαινονται τα εικονιδια και η μπαρα εργασιας οποτε θελει να γινει full pixel mode για να ερθει ακριβως.

Ανέβασαν την τιμή στο electroptica ;;; !!!

Την πήγαν στα 1877 από 1760 !!! Μιλάμε για το ελληνικό δαιμόνιο σε όλο του το μεγαλείο. Μόλις είδαν ότι γίνεται ντόρος με την TV και είδαν ότι έχουν και την καλύτερη τιμή στην αγορά...τσουπ...117 ευρώπουλα παραπάνω

Πάλι έχουν την καλύτερη τιμή στην αγορά αλλά κύριοι του electroptica υπάρχει ιντερνετικό με 1980 ευρώ χωρίς έξοδα μεταφοράς ενώ εσείς την έχετε 1877+50 = 1927 τουτέστιν 1980 -1927 = 53

Θέλω να πω πως σε λίγο άλλοι ανταγωνιστές σας θα έχουν καλύτερες τιμές από εσάς και όλοι αυτοί που σας "διαφημίζουν" με τις αγορές από το κατάστημά σας - και καλά κάνουν γιατί σε αυτήν την κοινότητα έτσι πρέπει να λειτουργούμε - θα αρχίσουν να "διαφημίζουν" τους άλλους !!!

Τις λογικές του χρηματιστηρίου που ακολουθείτε δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω

Όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί έχω κάποιο κώλυμα με τα 50-100 ευρώ αλλά δεν μου αρέσει να μας περνάνε και για αμερικανάκια

Τελικα Γιαννη αυτο που λεγαμε για full pixel mode υπαρχει και στην Χ. Εαν βαλεις αναλυση 1080 στο pc το desktop ειναι μεγαλυτερο και δεν φαινονται τα εικονιδια και η μπαρα εργασιας οποτε θελει να γινει full pixel mode για να ερθει ακριβως.

-bye-

re ρε παιδιά εγω την έχω συνδέσει με το pc με την vga και όχι με hdmi ( η κάρτα μου δεν διαθέτει). Χάνω τίποτα; Και τη ανάλυση είναι αυτή που βλέπω ΠΌ ΤΗΝ VGA? τΟ full pixel που λένε τα άλλα απιδιά δεν ενεργοποιήται όταν έχεις σύνδεση με VGA, σωστά;

re ρε παιδιά εγω την έχω συνδέσει με το pc με την vga και όχι με hdmi ( η κάρτα μου δεν διαθέτει). Χάνω τίποτα; Και τη ανάλυση είναι αυτή που βλέπω ΠΌ ΤΗΝ VGA? τΟ full pixel που λένε τα άλλα απιδιά δεν ενεργοποιήται όταν έχεις σύνδεση με VGA, σωστά;

Αν δεν υπαρχουν μαυρες μπαρες και η εικονα του desktop ειναι σε ολη την οθονη τοτε δεν χανεις τιποτα.

Αν δεν υπαρχουν μαυρες μπαρες και η εικονα του desktop ειναι σε ολη την οθονη τοτε δεν χανεις τιποτα.

Ευχαριστώ, αλλά τη ανάλυση είναι αυτή που βλέπω μέσω vga? (η κάρτα οθόνης μου φτάνει μονο μέχρι 1360x768)

Χωρις να το εχω δοκιμασει ο ιδιος απο οτι εχω διαβασει μπορεις να βρεις το powerstrip η καποιο αναλογο προγραμμα που θα σου ανεβασει την αναλυση στο 1920*1080.

Καλημερα σε ολους! Σημερα εγινα και εγω κατοχος της 40w και θελω να πω οτι σιγουρα ειμαι ενθουσιασμενος με την TV, οπως και να το κανουμε αφου την αλλαξα με μια παλια SONY 24 ιντσων. Ομως μου στερει εδω και λιγη ωρα απο τη χαρα το test που εκανα το σχετικο με το "cloudy" και μαλλον βγαινω θετικος αντιθετα με το nikolaki. Ανεβαζω και μερικες φωτογραφιες που αν και ειναι απο κινητο τραβηγμενες , νομιζω δειχνουν οτι κατι υπαρχει...1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
Στη δεξια πλευρα και κατω της οθονης υπαρχουν καποιες λευκες θαμπες σκιες οπως τις βλεπω εγω. Δεν ξερω αν ειναι φανερο στις εικονες ομως αν καποιος εχει γνωση του προβληματος παρακαλω να μου πει την γνωμη του και ποσο σοβαρο ειναι (?).
Οι σκιες εμφανιζονται μονο με το backlight στο max ενω κατα την θεαση εικονας δεν παρουσιαζουν καμια παραμορφωση. Στην πορεια μηπως αυξανεται τι φαινομενο?
Επισης στις φωτο του nikolakis ειδα καποιο συνοδευτικο cd που δεν βρηκα στη δικη μου συσκευασια..Ειναι κατι ιδιεταιρο?
Τελος -για να πω και κατι ευχαριστο- στη νεα τιμης της απο electroptica συμπεριλαμβανονται και τα μεταφορικα (περιπου 45ε) που στην προηγουμενη τιμη (1700++) ηταν επιπλεον..

Λοιπον μια ενημερωση και απο μενα. Οταν πηρα την Χ και εκανα το test να δω για backlight bleeding δεν βρικα τιποτα. Μετα πο λιγο καιρο ομως παρατηρησα οτι υπηρχε στις γωνιες αλλα οχι και πολυ εντονο. Η λυση τελικα ητανε μια. Μανώλης Καστρουνής. Ηρθε και κυριολεκτικα εβαψε το panel μαυρο. Τρομερη δουλεια. Ειλικρινα δεν το περιμενα να γινει κατι με αυτο το θεμα και οταν το ειδα πραγματικα σοκαριστικα. Η οθονη πλεον οταν δεν περνει σημα ειναι μαυρη χωρις συνεφα και καταιγιδες.

Μανωλη ευχαριστω-bye-