SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Bλεπω σε αλλο topic για τα δορυφορικα θα βαλουν μελη τους τρεις πιο γνωστους linux HD δεκτες για συγκρισεις,φαντασου να βαλουμε εμεις α656 και w4000 διπλα διπλα για τεστ θα πεσει χοντρο γελιο.

τι περιμένουμε νομίζεις; δεν έμαθες τα νέα; ετοιμάζεται εκδρομή στην Αθήνα από έγκριτα μέλη που θα πάνε να τεστάρουν τα νέα μοντελάκια...

φιλε καλοριζικη η tv σου βαλε foto να την δουμε...περιμενουμε να μας πεισ,εντυπωσεις γιατι μες στην εβδομαδα σκεφτομαι να παω να την παρω....αν μπορεις να μα πεισ ποσο ειναι το μηκος ακριβως γιατι το ντουλαπι μου ειναι ακριβως ενα μετρο

αν και γράφουν τις διαστάσεις τη μέτρησα κι εγώ γιατι έχω χώρο 1 μέτρο, το μήκος της είναι 98,6 cm http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1117076
κάνε scroll προς τα κάτω να δείς όλες τις διαστάσεις

πηγα και την ειδα χτες απο κοντα

και την 46αρα και την 40αρα

κουκλαρες ειναι!

Απο αρχες Ιουνιου μια 46αρα θα στολιζει και το δικο μου δωματιο.

βλεπω οι κατοχοι αυξανονται γρηγορα, απο χτες ειμαι και εγω ενας απο αυτους... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες, δυστυχως λογω του οτι στο νεο σπιτι δεν εχει ερθει ο εξοπλισμος , μονο τηλεοπτικο μπορω βλεπω.Σε λιγο ανεβαζω μερικες φωτο...

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

βλεπω οι κατοχοι αυξανονται γρηγορα, απο χτες ειμαι και εγω ενας απο αυτους... οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες, δυστυχως λογω του οτι στο νεο σπιτι δεν εχει ερθει ο εξοπλισμος , μονο τηλεοπτικο μπορω βλεπω.Σε λιγο ανεβαζω μερικες φωτο...
Kαλοριζικη. Περιμενω να δω φωτο. Αν ειναι πολυ καλες οι φωτο, βλεπω να κλεινω προς τα εδω παλι... Αν βεβαια ειναι στα πλαισια της πλασμα ή και πιο πανω.

Συμπερασμα: Αναποφασιστος

αν και πιστευω πως οι φωτογραφιες δεν μπορουν να αποδωσουν την πραγματικοτητα παραθετω μερικες, η μονη επεξεργασια που εχουν υποστει ειναι resize ...
Διαλεξα 3 καναλια που το σημα τους κυμαινεται απο μετριο,καλο,πολυ καλο (ετ1,νετ,mega αντιστοιχα)

edit:υπαρχει προβλημα στο ανεβασμα λογω του pda που χρησιμοποιω, θ προσπαθησω αργοτερα απο pc

Συνεχεια με πολυ καλο σήμα...

Attachments

• 7695.jpg
    7695.jpg
    64.8 KB · Views: 117
  • 7697.jpg
    7697.jpg
    83.9 KB · Views: 125
  • 7696.jpg
    7696.jpg
    66.1 KB · Views: 100
  • 7698.jpg
    7698.jpg
    68.7 KB · Views: 105

και καποιες λεπτομερειες ως κατασκευή...

Attachments

• 7716.jpg
    7716.jpg
    65.1 KB · Views: 148
  • 7711.jpg
    7711.jpg
    34.3 KB · Views: 115
  • 7710.jpg
    7710.jpg
    52.5 KB · Views: 131

τελειωνω εδω γιατι η γυναικα θελει παραλία και ερχεται παντόφλα -bye-

Attachments

• 7720.jpg
    7720.jpg
    38.4 KB · Views: 128
  • 7723.jpg
    7723.jpg
    33.3 KB · Views: 120
  • 7734.jpg
    7734.jpg
    54.2 KB · Views: 109

φιλε καλοριζικη ,απο οτι βλεπω η εικονα ειναι καταπλικτικη.με χαλαει λιγο το κενο απο κατω αλλα νωμιζω οτι θα το κσεπερασω και μες την εβδομαδα παω για αγορα.το μονο που μενει ειναι απο που και ποσο.φιλε στο λουτρακι μενεις?αν θες στειλε απαντηση στο PM

Last edited:

Δεν έχει κενό από κάτω,αν προσέξεις έχει κάτι σαν γυαλί στο οποίο τα λαμπάκια για τις ενδείξεις είναι στο στυλ όπως η Χ3500.Ωραίες φωτογραφίες ευχόμαι να την χαρείς,ειδικά με το ΕURO που έρχεται!

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Τα χρωματα στα προσωπα και στα αντικειμενα ειναι φυσικα ή φαινονται πιο πολυ προς το ψευτικο; Δεν ξερω αν στα μαγαζια τις εχουν ετσι ρυθμισμενες ωστε να φαινονται ολα πιο φυσικα στις πλασμα tv. Τα αντικειμενα, πχ το γκαζον στα γηπεδα μου φαινοταν σαν πλαστικο στα κοντινα πλανα. Μηπως δεν ειναι σωστα οι ρυθμισεις; Παιρνουν βελτιωση; Av οντως με μια καλη ρυθμιση δειχνει σαν πλασμα, δεν υπαρχει λογος να προτιμησω πλασμα. Συμβαινει αυτο ομως; Help!

τα χρωματα μου φαινονται καπως φυσικοτερα επιλεγοντας θερμοκρασια "θερμο 1" σε σχεση με το "ουδετερο" που φαίνονται στις φωτο, χτες ειδα dvd και η εικονα ειναι εκπληκτικη, λιγο με την κινηση τα χαλαει λιγο αλλα αυτο μαλλον μονο εγω το προσεξα απο τους παρεβρισκόμενους

τα χρωματα μου φαινονται καπως φυσικοτερα επιλεγοντας θερμοκρασια "θερμο 1" σε σχεση με το "ουδετερο" που φαίνονται στις φωτο, χτες ειδα dvd και η εικονα ειναι εκπληκτικη, λιγο με την κινηση τα χαλαει λιγο αλλα αυτο μαλλον μονο εγω το προσεξα απο τους παρεβρισκόμενους

Πως έχεις συνδεμένο το DVD? Ισως να μην έκανε pulldown και να σου φαινοταν περίεργη η κίνηση.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Καλορίζικη..-bye-

....πιστεύω ότι οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως την πραγματική εικόνα...... παρ' όλα αυτά όμως η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα φαίνεται να είναι πολύ καλή και δεν είναι άσχημες.

Από τα review που έχω δει και τις πληροφορίες στα forum, έχω βγάλει το συμπέρασμα, ότι πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά...γι´αυτό πρότεινα την αγορά της 46W4000 στον ανηψιό μου...μιας και το μέγεθος είναι αρκετό ...και το budget του (1.800) είναι εντός των ορίων ...και είναι και SONάκιας.

Η αλήθεια είναι ότι την θέλει περισσότερο ως monitor...και θα συνδεθεί οπωσδήποτε με ένα PC (monster, με δύο XFX σε SLI...κ.λ.π.)...με πολλές ώρες gaming....δεν θυμάμαι τα παιχνίδια που παίζει (εκτός από ένα διαδικτυακό, που είναι με αερομαχίες, DOGFIGHT ή κάτι τέτοιο, φοράει κράνος...:operator:...και χτυπιέται ατελείωτες ώρες με Τούρκους, Αμερικάνους, Εβραίους και άλλες αγαπητές φυλές)....

...το ερώτημα μου αφορά την κίνηση....και μου γεννήθηκε απορία από το σχόλιο του φίλου indy.....στα παιχνίδια είναι απαραίτητα τα 100 Hz...????...:nounder:

....μην το πάρω στο λαιμό μου το παιδί.....αλλιώς να βάλει παραπάνω δόση για να πάρει την 46Α656.