SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

στα παιχνίδια είναι απαραίτητα τα 100 Hz...????...

....μην το πάρω στο λαιμό μου το παιδί.....αλλιώς να βάλει παραπάνω δόση για να πάρει την 46Α656.

no

Re: SONY Bravia W4000

Δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών έχεις και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει. Αν έχεις nvidia στο control panel της nvidia στο video options τηα βρείς μια επιλογή Inverse pulldown. Πρέπει να την ενεργοποιήσεις.
Πάντως αν δεν βάλεις πάνω blu-ray ή DVD (και δοκιμάσεις διάφορες ρυθμίσεις) δεν θα καταλάβεις αν φταίει η τηλεόραση για την περίεργη κίνηση ή το PC.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Συνηθως υπαρχει σε καθε LCD το game mode που απενεργοποιει καθε ειδους επεξεργασια (εκτος απο τις πολυ βασικες οπως scaling) ωστε να μην υπαρχει lag στην εικονα που προβαλεται στην οθονη.

Οποτε ειδικα για παιχνιδια τα 100 Hz ειναι μαλλον αχρηστα. Η κυρια χρησιμοτητα τους ειναι σε SD αφου και σε Blu Ray τα απενεργοποιουμε ωστε να μην γινεται το φιλμ σαν video clip.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Συνηθως υπαρχει σε καθε LCD το game mode που απενεργοποιει καθε ειδους επεξεργασια (εκτος απο τις πολυ βασικες οπως scaling) ωστε να μην υπαρχει lag στην εικονα που προβαλεται στην οθονη.

Οποτε ειδικα για παιχνιδια τα 100 Hz ειναι μαλλον αχρηστα. Η κυρια χρησιμοτητα τους ειναι σε SD αφου και σε Blu Ray τα απενεργοποιουμε ωστε να μην γινεται το φιλμ σαν video clip.

Thank you...Γιάννη....-bye-

Άρα απ' ότι βλέπω όλοι οι δρόμοι.....οδηγούν στη SONY...

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Καλορίζικη..-bye-

....πιστεύω ότι οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως την πραγματική εικόνα...... παρ' όλα αυτά όμως η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα φαίνεται να είναι πολύ καλή και δεν είναι άσχημες.

Από τα review που έχω δει και τις πληροφορίες στα forum, έχω βγάλει το συμπέρασμα, ότι πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά...γι´αυτό πρότεινα την αγορά της 46W4000 στον ανηψιό μου...μιας και το μέγεθος είναι αρκετό ...και το budget του (1.800) είναι εντός των ορίων ...και είναι και SONάκιας.

Η αλήθεια είναι ότι την θέλει περισσότερο ως monitor...και θα συνδεθεί οπωσδήποτε με ένα PC (monster, με δύο XFX σε SLI...κ.λ.π.)...με πολλές ώρες gaming....δεν θυμάμαι τα παιχνίδια που παίζει (εκτός από ένα διαδικτυακό, που είναι με αερομαχίες, DOGFIGHT ή κάτι τέτοιο, φοράει κράνος...:operator:...και χτυπιέται ατελείωτες ώρες με Τούρκους, Αμερικάνους, Εβραίους και άλλες αγαπητές φυλές)....

...το ερώτημα μου αφορά την κίνηση....και μου γεννήθηκε απορία από το σχόλιο του φίλου indy.....στα παιχνίδια είναι απαραίτητα τα 100 Hz...????...:nounder:

....μην το πάρω στο λαιμό μου το παιδί.....αλλιώς να βάλει παραπάνω δόση για να πάρει την 46Α656.

οχι δεν χρειαζονται στα παιχνιδια δεν υπαρχει προβλημα

Μόλις παράγγειλα την 40W4000. Δεν την έχουν σε stock και θα μου την φέρουν σε 7-10 εργάσιμες :(

Τέλος πάντων θα χαρώ μόλις την πάρω.

ήρθε επιτέλους η sony στο σπίτι κι εγώ είμαι στη δουλειά :(
αλλα έχω αρχίσει να νιώθω μια ζάλη,έναν ίλιγκο ένα πράμα... μήμπος να τη κάνω για σπίτι να ξεκουραστώ? :damnyou:

ε ενταξει το white balance παιζει ρολο τώρα?Ας ηρεμησουμε λιγο....δεν σχολιαζω το dynamic contrast διοτι ειναι μια ψευτια..το πραγματικο κοντραστ της W4000 μετρημενο είναι 2.500:1-3.000:1 ενω της Α656 στα 1.300:1,αν είναι για πραξη και οχι θεωρια...στο μαυρο ισαξιες ειναι(0,9 στην Α656 0,1 στην W4000),24p εχει χωρις καθολου judder.Μονο 100Hz είναι το + της Α656

O Vincent απο το hdtvtest.co.uk είπε πως το πραγματικό contrast ratio της 40W4000 είναι 2000:1. Απο που προκύπτει το 1.300 της A656 ; Και σε πόσες ίντσες ;

Last edited:

απο το ιδιο site που μετρησε τη W4000 στο 2.500:1-3.000:1 γιατι νομιζω είναι καλυτερο να συγκρινουμε μετρησεις απο ιδιο site.η μετρηση εγινε στην 46"

απο το ιδιο site που μετρησε τη W4000 στο 2.500:1-3.000:1 γιατι νομιζω είναι καλυτερο να συγκρινουμε μετρησεις απο ιδιο site.η μετρηση εγινε στην 46"

Δώσε μας link, έχει και άλλες τηλεοράσεις; plasma κτλπ;

Καλησπέρα παιδιά,

Σε λίγο καιρό θα πάρω κι εγώ την τηλεόραση που όπως φαίνεται για την τιμή της είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Ήθελα να σας ρωτήσω αν κανείς έχει αγοράσει από το www.shopcenter.gr γιατί όπως είδα είναι το μόνο που δίνει μέχρι 3 άτοκες δόσεις και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και ας είναι ελάχιστα ακριβότερο (κατά 30 ευρω). Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε σχέση με το net-electric.gr ή το perfectshop.gr. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη,

Ευχαριστώ!!!!

Υ.Γ Η 46W4000 για απόσταση θέασης 2.5 μέτρα σας φαίνεται υπερβολικό? Είμαι μανιακός της μεγάλης οθόνης. Το θέμα είναι μην βλέπω πιο εύκολα τις ατέλειες είτε της οθόνης είτε του σήματος!

Last edited:
Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

net-electric.gr

Ευχαριστώ!!!!

για καποιο αλλο προιον τους ειχα ζητησει 3 ατοκες και το εκαναν μεσω τηλεφωνου,μεσω καρτας βεβαια.
μαλιστα το ειχαν αλλαξει και στο σαιτ να φαινεται.

υ.γ ειμαι οπαδος της μεγαλης οθονης .........αρα.............μη αντικειμενικος.

φιλε hellogr1 την αγορασα αποτο μαγαζι αυτο εχθεσ δεν ειναι μεγαλο αλλα ηεξυπερετιση ειναι μια χαρα .εγω εδωσα προκαταβολη 500ευρω εβαλα 9 δοσεισ 99ευρω το μηνα και μου ερχεται 50ευρω παραπανο και το τελικο συνολο ειναι 1390.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

The 32 inch panel tested is a "classic" 8 bit. The bigger models (40 inches and more) are 10 bit. This improvement, however, will be not visible on the screen. In fact, no current source is able to fully take advantage of 8-bit not to even mention 10-bit and higher…
In addition, we have images that are as high as 12 bits that were shown to various discerning eyes on 8, 10 and 12 bit panels. None could tell the difference. In addition, we have images that are as high as 12 bits that were shown to various discerning eyes on 8, 10 and 12 bit panels. None could tell the difference.

Image improvement technologies ... real advantage or hoax?

We can quickly note that the W4000 offers neither 100 Hz nor MotionFlow . The first improves the stability of the image by limiting the flashing that we can sometimes see on bright images. This has nothing to do with fluidity and its absence isn't catastrophic. We can quickly note that neither the W4000 offers 100 Hz nor MotionFlow. The first improves the stability of the image by limiting the flashing that we can sometimes see on bright images. This has nothing to do with fluidity and its absence is not catastrophic.

http://translate.google.com/translate?u=http://www.lesnumeriques.com/&hl=el&ie=UTF8&sl=fr&tl=en

Last edited: