Καλορίζικη..
....πιστεύω ότι οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως την πραγματική εικόνα...... παρ' όλα αυτά όμως η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα φαίνεται να είναι πολύ καλή και δεν είναι άσχημες.
Από τα review που έχω δει και τις πληροφορίες στα forum, έχω βγάλει το συμπέρασμα, ότι πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά...γι´αυτό πρότεινα την αγορά της 46W4000 στον ανηψιό μου...μιας και το μέγεθος είναι αρκετό ...και το budget του (1.800) είναι εντός των ορίων ...και είναι και SONάκιας.
Η αλήθεια είναι ότι την θέλει περισσότερο ως monitor...και θα συνδεθεί οπωσδήποτε με ένα PC (monster, με δύο XFX σε SLI...κ.λ.π.)...με πολλές ώρες gaming....δεν θυμάμαι τα παιχνίδια που παίζει (εκτός από ένα διαδικτυακό, που είναι με αερομαχίες, DOGFIGHT ή κάτι τέτοιο, φοράει κράνος...

perator:...και χτυπιέται ατελείωτες ώρες με Τούρκους, Αμερικάνους, Εβραίους και άλλες αγαπητές φυλές)....
...το ερώτημα μου αφορά την κίνηση....και μου γεννήθηκε απορία από το σχόλιο του φίλου indy.....στα παιχνίδια είναι απαραίτητα τα 100 Hz...????...:nounder:
....μην το πάρω στο λαιμό μου το παιδί.....αλλιώς να βάλει παραπάνω δόση για να πάρει την 46Α656.