SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

czoun απο σημερα θα εισαι ο ...................... Νασουσυρω τοκαsony:flipout::flipout:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Thank you.....-bye-....:flipout::flipout:

...ας μου επιτραπεί μια διόρθωση.....Νασουσσούρω Αστροsony...

Σορρυ για το οφ τόπικ..!!!!...υπάρχει και το θέμα 'Εκτός θέματος'...

Last edited:

Εισαι κακος ρε συ ,αφου η τιβι ειναι " αστερι" πως αλλοιως θα δικαιολογηση τετοιο τιτλο ?
Εμεις προχωραμε μπροστα δεν μενουμε στη θεωρεια :flipout::flipout:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Η W4000...αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη και συμφερότερη αγορά....ειδικά στις 46 ίντσες..με την τιμή που έχει....-bye-....

Τιτλο που λογικα θα επρεπε να ειχε η samsung με τις Α656 , αλλα με την τιμη που τις πουλανε δεν μπορει ν ανεβασει δεικτη στο Valiomanometro .

Τιτλο που λογικα θα επρεπε να ειχε η samsung με τις Α656 , αλλα με την τιμη που τις πουλανε δεν μπορει ν ανεβασει δεικτη στο Valiomanometro .

Πάντως υπάρχει κατάστημα με τιμή 1880 απ όπου την περιμένω εγώ, Ελληνικής εγγύησης. Τα περισσότερα βέβαια πουλάνε... :smash:

Εγκατέστησα εχθές την 46W4000 στο δωμάτιο μου και ευτυχώς με εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο απο οσο ήλπιζα. Και είχα ήδη υψηλές προσδοκίες. Επειδή ήταν πολύ αργά δεν πρόλαβα να κάνω παρά τα βασικά (tv - dvd). Για 1600 ευρώ δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι περισσότερο και όμως η τηλεόραση είναι αστέρι. Ελπίζω να μη μου βγάλει στην πορεία τίποτα. Μια πρώτη σημείωση είναι ότι προσπάθησα να βάλω τα settings tou HDTVTEST.CO.UK και δυστυχώς δεν μου άρεσαν καθόλου. Άλλαξα ελάχιστα τις αρχικές ρυθμίσεις και μου φαίνονται πιο ζωντανά και καθαρά. Μια ερώτηση. To backlight στο ελληνικό μενού ποια λειτουργία είναι?

Mεγεια. Πολυ καλη τιμη την πηρες.

Οι προρυθμισεις ειναι ηδη πολυ καλες , βαλε απλως warm1 , noise reduction στο οff και ευκρινεια (backlight) στο 2 και κατω (εγω το εχω στο μηδεν).

Οι ρυθμισεις του HDTV ειναι για PS3 μεσω HDMI και οχι για τηλεοπτικο σημα.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/Settings/

Σ'ευχαριστώ,

τα settings τα εβαλα για το DVD μέσω HDMI.
Το PS3 θα το εγκαταστησω ή σήμερα ή αύριο. 'Κρατάει' διαφορετικά settings δηλαδή ανά είσοδο?

Ασχετο αν και δεν ειναι το καταλληλο thread να ρωτήσω, θέλω να κανω convert optical σε coaxial digital τον ήχο απο το PS3 στο πολυσύστημα μου που δεν έχει άλλη είσοδο δυστύχως και διαβασα οτι ύπαρχει converter. Ξέρει κανεις απο προσωπική εμπειρία αν λειτουργει επιτυχώς για πολυκάναλο ήχο?

Mεγεια. Πολυ καλη τιμη την πηρες.

Οι προρυθμισεις ειναι ηδη πολυ καλες , βαλε απλως warm1 , noise reduction στο οff και ευκρινεια (backlight) στο 2 και κατω (εγω το εχω στο μηδεν).

Οι ρυθμισεις του HDTV ειναι για PS3 μεσω HDMI και οχι για τηλεοπτικο σημα.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/Settings/

Γιάννη μπορώ να γυρίσω στις προρυθμίσεις και να κάνω τα παραπάνω;
γιατί από την πρώτη στιγμή έβαλα τις ρυθμίσεις του HDTV και μένα δεν μου άρεσαν...
επίσης εκείνες τις εικόνες για καλιμπάρισμα που είχες δώσει λινκ τις χρησιμοποιήσες να μας πεις αν έχουν αποτέλεσμα; είναι εύκολη η διαδικασία;
thanx!

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Για τηλεοπτικο σημα...

Picture Mode: Normal
Backlight: 2
Contrast: 85
Brightness: 50
Colour: 50
Colour Temperature: Warm 1
Sharpness: 5
Noise Reduction: off/low
MPEG Noise Reduction: off
Advanced Contrast Enhancer: off
Live Colour: low
Colour Space: wide
Power Saving: off
Light Sensor: Off

Μιας και ειχα μεινει λιγο πισω ειχα παρει πριν 2-3 χρονια απο τις πρωτες οπισθιας προβολης της sony απο οτι θυμαμαι KDΕ-E50A ηταν το μοντελο και ηταν 720p ειπα και εγω να αναβαθμισω περιμενω αυριο την καινουρια μου 52w4000 ελπιζω να εκανα καλη αγορα.

Mεγεια.

Νομιζω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος οτι υλικο και αν της δωσεις.

Ακομη και στα αναλογικα καναλια αν εχεις καλη λήψη ειναι πολυ καλη.

Παιδιά,την παρέλαβα κι εγώ χτες το μεσημεράκι.Την έστησα αλλά δεν μπόρεσα να την ανοίξω επειδή δεν έκανε το βίσμα της πρίζας και πρέπει να περιμένω ηλεκτρολόγο να έρθει να μου αλλάξει το βίσμα.Τέλος πάντων.

Έκατσα και διάβασα λίγο τις οδηγίες χρήσης για να δω τι θα ρυθμίσω όταν την ανοίξω για πρώτη φορά.Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει,στον αυτόματο συντονισμό τι επίλεξε,"Κεραία" ή "Καλωδιακή TV";Εγώ θέλω να ψάξει για κανάλια και στις δύο κατηγορίες.Τι πρέπει να κάνω;Επίσης,τον χειρισμό συμβατών συσκευών HDMI τον ενεργοποίησε;

"Κεραία" θα βαλεις αφου δεν εχουμε "Καλωδιακή TV" στην Ελλαδα.

Χειρισμό συμβατών συσκευών HDMI μονο αν εχεις καποια συσκευη Sony με Bravia Sync.

Αν έχω σκοπό να βάλω να την ενεργοποιήσω;

Α,και κάτι τελευταίο,έχεις εφαρμόσει την γρήγορη εκκίνηση;

Last edited:

Αν έχω σκοπό να βάλω να την ενεργοποιήσω;

Α,και κάτι τελευταίο,έχεις εφαρμόσει την γρήγορη εκκίνηση;

Το default ειναι να ειναι ενεργοποιημενο.

Στην "γρηγορη εκκινηση" νομιζω καει πιο πολυ ρευμα οταν ειναι στο stand by. Προσωπικα το εχω απενεργοποιησει.

Έχεις καταλάβει τι κάνει η γρήγορη εκκίνηση;

Όταν λέμε κατάσταση αναμονής ή stand by τι εννοούμε ακριβώς;