SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Έχεις καταλάβει τι κάνει η γρήγορη εκκίνηση;

Όταν λέμε κατάσταση αναμονής ή stand by τι εννοούμε ακριβώς;

Το manual αναφέρει ότι είναι ένα κλικ πάνω από το stand by και αυτό μέσα στις 2 πρώτες ώρες που τη σβύνεις. Ενεργοποιείται πολύ γρήγορα.

Εγώ το έχω βάλει στο off βέβαια και όταν τη σβύνω από το κουμπί ΟΝ/OFF

Για να πούμε και ένα αρνητικό...
Το control δεν ελέγχει άλλες συσκευές του στυλ dvd player ή VCR.
Προσωπικά αδιάφορο γιατί έχω το control του yamaha & logitech αλλά σαν καλομαθημένος sonάκιας που είμαι μου την έσπασε.

BraviaSync :rifle::rifle::rifle:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εντάξει, έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα και προφανώς από όσο λένε οι κατόχοι του, πρόκειται για ένα πολύ καλό μοντέλο της Sony σε πολύ καλή τιμή. Τώρα εάν το τηλεκοντρόλ δεν είναι universal, εεε, δεν νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος :grinning-smiley-043

Και εγώ κάτοχος είμαι και πολύ ευχαριστημένος μάλιστα, αλλά όπως και να το κάνουμε το στραβό πρέπει να το λέμε :smile:

ρε παιδιά, έχω 2 απορίες, για βοηθήστε αν μπορείτε σας παρακαλώ...

1ον, όταν κλείνω την τηλεόραση, για κανά 2-3 λεπτά ακούγεται κάτι που μοιάζει με "τσικ". το κάνει 4-5 φορές και μετά σταματάει. μήπως και καλά αρχίζει να "κρυώνει" η οθόνη και δεν είναι κάτι σοβαρό;

2ον, όταν είμαι στα ψηφιακά στα ΕΡΤ και πατάω το Guide για να δω το πρόγραμμα, σαν να "κολλάει" ο αποκωδικοποιητής της ΤV. χάνεται η εικόνα για κάτι δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά. έχει συμβεί σε κάποιον άλλον από σας;

ρε παιδιά, έχω 2 απορίες, για βοηθήστε αν μπορείτε σας παρακαλώ...

1ον, όταν κλείνω την τηλεόραση, για κανά 2-3 λεπτά ακούγεται κάτι που μοιάζει με "τσικ". το κάνει 4-5 φορές και μετά σταματάει. μήπως και καλά αρχίζει να "κρυώνει" η οθόνη και δεν είναι κάτι σοβαρό;

2ον, όταν είμαι στα ψηφιακά στα ΕΡΤ και πατάω το Guide για να δω το πρόγραμμα, σαν να "κολλάει" ο αποκωδικοποιητής της ΤV. χάνεται η εικόνα για κάτι δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά. έχει συμβεί σε κάποιον άλλον από σας;

Το 1ο είναι οκ το κάνει και η δικιά μου, σε ότι αφορά το 2ο φαντάζομαι ότι είναι κάποιο πρόβλημα λήψης.

σ' ευχαριστώ parist για την απάντηση, κυρίως με ενδιαφέρει αυτός ο θόρυβος να μην είναι κάτι κακό, για τα ψηφιακά δεν με πολυνοιάζει κιόλας.

parist ευχαριστώ για την απάντηση!

"Κεραία" θα βαλεις αφου δεν εχουμε "Καλωδιακή TV" στην Ελλαδα.

Αν επιλέξω κεραία θα ψάξει και για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ;

Και κάτι άλλο,τα αυτοκόλλητα που έχει η τηλεόραση πάνω δεξιά και στο κάτω μέρος της τηλεόρασης,ανάμεσα στα ηχεία,βγαίνουν ρε παιδιά;

σ' ευχαριστώ parist για την απάντηση, κυρίως με ενδιαφέρει αυτός ο θόρυβος να μην είναι κάτι κακό, για τα ψηφιακά δεν με πολυνοιάζει κιόλας.

Τον θόρυβο τον κάνει και η δικιά μου και τον κάνει και η παλιά 26S2000. Οπότε μην σε ανησυχεί γιατί 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

την παραλαναμε επιτελους!! οι γονεις μου και οχι εγω!!μου λεει η μητερα μ πολυ καλη αλλα εχει χιονακια μαλλον λογω της παλιας κεραιας!!!
τι μπορουμε να κανουμε για αυτο??αλλαγη κεραιας? αγορα καποιου οικονομικου αποδηκοποιητη? πως θα βρω τα απλα ψηφιακα καναλία?της ερτ δλδ? πρεπει να εχω καποια αλλη συσκευη?? ευχαριστω προκαταβολικα!!θα σας πρηξω αλλα εχω πολλες ερωτησεις!!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Προηγουμενως εβλεπα στο MEGA το Tudors και η εικονα ηταν φοβερη.

Αυτο το Bravia Engine 2 κανει τρομερη δουλεια τελικα. Σε σχεση με κατι W3000 και D3500 που ειχα δει μιλαμε για μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας.-bye-

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Τον θόρυβο τον κάνει και η δικιά μου και τον κάνει και η παλιά 26S2000. Οπότε μην σε ανησυχεί γιατί 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

Ο πρωτος θορυβος ειναι που μπαινει η τηλεοραση στο stand by και ο δευτερος που μπαινει στο sleep για να καιει λιγοτερο ρευμα.

Και οι δυο προηγουμενες Sony που ειχα το εκαναν αυτο.

Eρώτηση κρίσιμη για τα μάτια και το βαλάντιο,
από εβδομάδας έρχεται το χρήμα που από καιρό περίμενα ως μάνα εξ´ουρανού (λέγεμε επιδότηση) και ερωτώ τους έχοντες και γνωρίζοντες τι να προτιμήσω για την αγορά που θα κάνω εντός του Αυγούστου ή το αργότερο το Σεπτέμβρη την LG50PG7000 που καταφθάνει ή τη SONY KDL-52W4000E και για ποιούς λόγους. Πηγή λήψης από HD ΗIVION 9090 ULTRA
και το PC. Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

από εβδομάδας έρχεται το χρήμα που από καιρό περίμενα ως μάνα εξ´ουρανού (λέγεμε επιδότηση) και ερωτώ τους έχοντες και γνωρίζοντες τι να προτιμήσω για την αγορά που θα κάνω εντός του Αυγούστου ή το αργότερο το Σεπτέμβρη την LG50PG7000 που καταφθάνει ή τη SONY KDL-52W4000E και για ποιούς λόγους. Πηγή λήψης από HD ΗIVION 9090 ULTRA

Λίγο άσχετο αλλά αν αγοράσεις από Σεπτέμβρη SONY δεν θα έχεις τα 4 χρόνια εγγύηση... είναι ένα κίνητρο και αυτό..

Για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη που θέλεις να κάνεις την αγορά και αγχώνεσαι από τώρα? Κάνε τα μπανάκια σου και κατά το 15Αυγουστο εδώ είμαστε πάλι :grinning-smiley-043
Κι εννοώ ότι έτσι που τρέχουν οι εξελίξεις και πέφτουν συνεχώς οι τιμές, ότι και να πούμε τώρα τα τρέχοντα γεγονότα κι εξελίξεις θα τα αλλάξουν πάλι. :grandpa:

Πριν 2-3 ωρες πηρα και εγω τη δικη μου 52w4000 αλλα εχω ενα προβληματακι με το dvi -> hdmi απο το pc μου απο οτι φαινεται το καλωδιο μου δεν ειναι αρκετα καλο για το 1080p γιατι εχω κατι χιονια στα πλαγια οταν η εικονα ειναι ασπρη η μαυρη λετε να φταιει κατι αλλο?? μην παω και δωσω 50 ευρω για hdmi καλωδιο και εχω τα ιδια, σε 1080ι 1080/24p το προβλημα δεν παρουσιαζετε μονο σε 1080p 50 και 60 hz τη λετε καλωδιο ειναι?
Θα επαιζα σε 24p αλλα εχω προβλημα με τον συνχρονισμο του ηχου δεν ξερω γιατι μιας και ολα μου τα εργα ειναι σε 24fps γιατι?? το reclock θα κανει δουλεια στα vista ?? η καρτα γραφικων μου ειναι 8600 gt εχω και μια 7900gtx μηπως να δοκιμασω και αυτην να δω τι παιζει???

ξεχασα να ρωτησω πως βγαζουμε το ρολοι απο την κατω δεξια μερια την εικονας ειναι λιγο σπαστικο!!!