crazybill
New member
Re: SONY Bravia W4000
φιλε river της ρυθμισεις μπωρεις να της δωσεις στα ελληνικα γιατι το μενου ειναι ελληνικο.
φιλε river της ρυθμισεις μπωρεις να της δωσεις στα ελληνικα γιατι το μενου ειναι ελληνικο.
Έχεις καταλάβει τι κάνει η γρήγορη εκκίνηση;
Όταν λέμε κατάσταση αναμονής ή stand by τι εννοούμε ακριβώς;
ρε παιδιά, έχω 2 απορίες, για βοηθήστε αν μπορείτε σας παρακαλώ...
1ον, όταν κλείνω την τηλεόραση, για κανά 2-3 λεπτά ακούγεται κάτι που μοιάζει με "τσικ". το κάνει 4-5 φορές και μετά σταματάει. μήπως και καλά αρχίζει να "κρυώνει" η οθόνη και δεν είναι κάτι σοβαρό;
2ον, όταν είμαι στα ψηφιακά στα ΕΡΤ και πατάω το Guide για να δω το πρόγραμμα, σαν να "κολλάει" ο αποκωδικοποιητής της ΤV. χάνεται η εικόνα για κάτι δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά. έχει συμβεί σε κάποιον άλλον από σας;
"Κεραία" θα βαλεις αφου δεν εχουμε "Καλωδιακή TV" στην Ελλαδα.
σ' ευχαριστώ parist για την απάντηση, κυρίως με ενδιαφέρει αυτός ο θόρυβος να μην είναι κάτι κακό, για τα ψηφιακά δεν με πολυνοιάζει κιόλας.
Τον θόρυβο τον κάνει και η δικιά μου και τον κάνει και η παλιά 26S2000. Οπότε μην σε ανησυχεί γιατί 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.
Eρώτηση κρίσιμη για τα μάτια και το βαλάντιο,
από εβδομάδας έρχεται το χρήμα που από καιρό περίμενα ως μάνα εξ´ουρανού (λέγεμε επιδότηση) και ερωτώ τους έχοντες και γνωρίζοντες τι να προτιμήσω για την αγορά που θα κάνω εντός του Αυγούστου ή το αργότερο το Σεπτέμβρη την LG50PG7000 που καταφθάνει ή τη SONY KDL-52W4000E και για ποιούς λόγους. Πηγή λήψης από HD ΗIVION 9090 ULTRA
και το PC. Ευχαριστώ πολύ.
Eρώτηση κρίσιμη για τα μάτια και το βαλάντιο,
από εβδομάδας έρχεται το χρήμα που από καιρό περίμενα ως μάνα εξ´ουρανού (λέγεμε επιδότηση) και ερωτώ τους έχοντες και γνωρίζοντες τι να προτιμήσω για την αγορά που θα κάνω εντός του Αυγούστου ή το αργότερο το Σεπτέμβρη την LG50PG7000 που καταφθάνει ή τη SONY KDL-52W4000E και για ποιούς λόγους. Πηγή λήψης από HD ΗIVION 9090 ULTRA
και το PC. Ευχαριστώ πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.