SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Όντως παιδιά.Έβαλα χτες τις ρυθμίσεις που μου είπε ο Rivers να δω πώς θα είναι και όταν έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και ανέβηκε το backlight κατά 6 φάνηκε κάπως χειρότερα.Αλλά δεν ήταν μέρα όταν το δοκίμασα.Λέω να πάω τώρα που έχει και ήλιο να δω πώς θα 'ναι.

Tα noise reduction κτλ. μπορει να μειωνουν τα "παρασιτα" λιγο αλλα κοβουν και μερος απο την πληροφορια της εικονας με αποτελεσμα να γινεται πιο soft.

Mε λιγα λογια μονο στο off η στο low τα χρησιμοποιουμε.-bye-

Όταν λέτε πιο soft τι εννοείτε ακριβώς;Μάλλον το έχω καταλάβει λάθος.

Όταν λέτε πιο soft τι εννοείτε ακριβώς;Μάλλον το έχω καταλάβει λάθος.

H εικονα φαινεται πιο "θολη". Χανεται μεν μερος του θορυβου αλλα χανεται και μερος των λεπτομερειων την εικονας.-bye-

Ωχ,δεν το ήξερα αυτό και το είχα στο auto!Πάω να το βάλω στο low!

Αλήθεια εσύ πότε χρησιμοποιείς standard και πότε cinema mode;Το cinema mode κάνει και για παιχνίδια;

Α,δοκίμασα τελικά λίγο ρυθμίσεις για το backlight και νομίζω ότι από το 2 και κάτω είναι για καμιά ταινία.Για τηλεοπτικό σήμα λέω να το ανεβάσω λίγο.Το 5 λες να είναι καλό;

Σαν τη χηρα στο κρεβατι κανεις :flipout::flipout:
Ασε τον εαυτο σου να παρει πρωτοβουλια , πειραματισου λιγο στην " ερωτικη σου ζωη" και κυριως κοιτα τι σου αρεσει εσενα .

Ασε τον εαυτο σου να παρει πρωτοβουλια , πειραματισου λιγο στην " ερωτικη σου ζωη" και κυριως κοιτα τι σου αρεσει εσενα .

Συμφωνω με αυτο που λεει ο Smooth.

Αν ρωτησεις 10 κατοχους μιας τηλεορασης θα σου πουν 10 διαφορετικες ρυθμισεις. Το θεμα ειναι σε εσενα τι "παει" περισσότερο.

Βασικά ρωτάω επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία στο να κρίνω την εικόνα.Γι' αυτό ζήτησα συμβουλές.

Βασικά ρωτάω επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία στο να κρίνω την εικόνα.Γι' αυτό ζήτησα συμβουλές.

Παρε αυτες τις ρυθμισεις που εχω δωσει παραπανω και παιξε με αυτες μεχρι να βρεις το καλυτερο για τα ματια σου και το γουστο σου.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Noise Reduction, backlight, auto, cinema mode, backlight, auto dimming, όχι άλλο κάρβουνο, τελικά αξίζει να πάρουμε την 52 W θα μείνουμε ικανοποιημένοι από την εικόνα, ή πρώτα θα πρέπει να μάθουμε την ορολογία των τεχνικών της τηλεόρασης, ώστε διαβάζοντάς σας να καταλάβουμε αν πρέπει να την αγοράσουμε? :argue:

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Oποιαδηποτε τηλεοραση και να παρεις θα χρειαστει να κανεις καποιες στοιχειωδεις ρυθμισεις. Και στην CRT που ειχες κατι θα ειχες πειραξει δεν μπορει....

Απο εκει και περα η W4000 ειναι μια τηλεοραση πολυ απλη που με ελαχιστο κοπο δειχνει πολυ καλα χωρις να χρειαζεται καποιος να εχει μεταπτυχιακο στα ηλεκτρονικα.-bye-

Και κατι αλλο πολυ σπουδαιο ειναι οτι εχει πολυ χαμηλη καταναλωση (η 46αρα γυρω στα 100 Watt) οποτε ακομη και μεσα στο Καλοκαιρι δεν θα ζεσταθει ποτε.-bye-

Καλημέρα !!
Μπορούμε να δούμε τις ώρες λειτουργίας της w4000?
Φαντάζομαι θα είναι μέσα στο service menu.. πώς μπαίνουμε ?
Αν μπούμε απλά για να δούμε τις ώρες χάνετε η εγγύηση ?
Ευχαριστώ !!!

Δοκιμασε στο τηλεχειριστηριο τον συδυασμο κουμπιων με ανοιχτη την τηλεοραση...

off -> i -> 5 -> volume up -> on

Οταν θα ανοιξει θα βρισκεται στο service menu αρκει να εχεις πατησει τα κουμπια γρηγορα.

Στο service menu δεν πειραζουμε τιποτα χωρις να ξερουμε γιατι μπορει να κανουμε ζημια.

Μονο μια ματια αν ριξεις σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Γιάννη μόλις εφάρμοσα τις ρυθμίσεις σου και έχω να παρατηρήσω ότι η εικόνα βελτιώθηκε στο τηλεοπτικό, το cinema mode και κάτι άλλα που είχα την κάνανε πολύ σοφτ...
το εξοικονόμηση ενέργειας επηρεάζει την εικόνα, αλλά πως; μειώνει φωτεινότητα; το έβγαλα πάντως γιατί το είχα ον...

Α επίσης οι ρυθμίσεις γίνονται ξεχωριστά για αναλογικά και ψηφιακά, τις έβαλα 2 φορές...

H εξοικονόμηση ενέργειας ριχνει το backlight περιπου στο μισο.

Δηλαδη αν εχεις backlight 4 και εξοικονομηση ενεργειας στο on , ειναι σαν να εχεις backlight 2.

Oι ρυθμισεις αποθηκευονται ξεχωριστα για καθε εισοδο σε αντιθεση με αρκετες τηλεορασεις του ανταγωνισμου που πρεπει να εισαι με το τηλεκοντρολ στο χερι και να τις αλλαζεις καθε φορα που απο τηλεοπτικο καναλι πας σε DVD κτλ.

H εξοικονόμηση ενέργειας ριχνει το backlight περιπου στο μισο.

Δηλαδη αν εχεις backlight 4 και εξοικονομηση ενεργειας στο on , ειναι σαν να εχεις backlight 2.

Oι ρυθμισεις αποθηκευονται ξεχωριστα για καθε εισοδο σε αντιθεση με αρκετες τηλεορασεις του ανταγωνισμου που πρεπει να εισαι με το τηλεκοντρολ στο χερι και να τις αλλαζεις καθε φορα που απο τηλεοπτικο καναλι πας σε DVD κτλ.

Από τον σοβαρο ανταγωνισμο (Toshiba ZF355, Samsung A656) μόνο η Toshiba ZF*** το κανει αυτό εαν δεν κάνω λάθος παρόλα αυτά σαν ποιότητα τηλεόρασης ειναι εξισου εξαιρετικη οπως φάνηκε και στο τεστ του hdtvtest

Εγώ πάλι νομίζω ότι αντί να ψάχνετε ποιες τηλεοράσεις κρατάνε διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο, να ψάχνετε ποιες δεν το κάνουν. Νομίζω ότι όλες σχεδόν οι μάρκες το κάνουν. Σίγουρα όλες οι philips.
Θα μου φανεί παράξενο αν δεν κρατάνε σχετικές ρυθμίσεις οι samsung.

Εγώ πάλι νομίζω ότι αντί να ψάχνετε ποιες τηλεοράσεις κρατάνε διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο, να ψάχνετε ποιες δεν το κάνουν. Νομίζω ότι όλες σχεδόν οι μάρκες το κάνουν. Σίγουρα όλες οι philips.
Θα μου φανεί παράξενο αν δεν κρατάνε σχετικές ρυθμίσεις οι samsung.

Oι Philips σειρα 7 απο οτι ξερω δεν κρατανε ξεχωριστες ρυθμισεις. Ομοιως και για τις Toshiba. Για τις σειρα 9 δεν ξερω.

Aπο εκει και περα οι Samsung εχουν την δυνατοτητα αυτη.