SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Η εγγύηση σε καλύπτει με αντικατάσταση της τηλεόρασης ή με επισκευεί του προβλήματος όταν αυτή είναι δυνατή;

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Επειδή είμαι έτοιμος να την αγοράσω σε 40" θέλω να ρωτήσω το εξής.

Το πλαίσιο την έχει online 1399 ευρώ.
Το τοπικό κατάστημα δε μεσολαβεί σε online αγορά...έρχεται κατευθείαν από τα κεντρικά της Αθήνας στο σπίτι μου.
Αν την φέρουν για λογαριασμό του μαγαζιού (να μεσολαβήσουν οι ίδιοι για να διευκολυνθώ με γρηγορότερη παραλαβή) θα μου κοστίσει 1450 .......η τιμή από το κατάστημα είναι 1499 .
Προσφέρονται δηλαδή να μη εξυπηρετήσουν,αλλά το κατάστημα δεν μπορεί να την παραλάβει με την μειωμένη τιμή που ισχύει online απ' ότι μου είπανε....οπότε 50 πάνω από τα 1399 .

Σε αυτή την περίπτωση (αποστολή από Αθήνα) αξίζει να πάω στα άλλα φτηνότερα καταστήματα που την δίνουν 1280-1300 + τα όποια μεταφορικά.
Είχα επιλέξει το πλαίσιο λόγω πολλών άτοκων και καλύτερης-άμεσης εξυπηρέτησης σε ενδεχόμενο πρόβλημα.....σχετικό αυτό βέβαια.

Να εμπιστευτώ αποστολή της Tv με μεταφορική εταιρεία μέσω αυτών των καταστημάτων ή θα έχω προβλήματα σε περίπτωση που χρειάζεται να ενεργοποιήσω την εγγύηση?.....απόσταση - απουσία παραρτημάτων στη πόλη μου κ.λ.π

Από όπου και να πάρεις την τηλεόραση σου με την Sony Ελλάς θα μιλάς σε ενδεχόμενο πρόβλημα, με την προυπόθεση οτί μιλάμε για αγορά με την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Παιδιά γνωρίζει κανείς από που μπορούν να κατέβουν τα firmware για την 40W4000; Στην επίσημη σελίδα της Sony δεν βλέπω τίποτα...

Παιδιά γνωρίζει κανείς από που μπορούν να κατέβουν τα firmware για την 40W4000; Στην επίσημη σελίδα της Sony δεν βλέπω τίποτα...

Μα ο λογος που αγοραζουμε Sony ειναι για να μην κατεβαζουμε καθε λιγο και λιγακι firmware updates.

Aυτα ειναι για αλλους που εχουν ελευθερο χρονο να κανουν τους beta testers... -bye-

Νομίζω όμως ότι έχει πουλήσει παραπάνω από ότι οι τηλεοράσεις της :blush:
Οπότε, σαν πωλήσεις δεν είναι αποτυχημένο. Τώρα σαν βλάβες... άλλο θέμα...

Μα ο λογος που αγοραζουμε Sony ειναι για να μην κατεβαζουμε καθε λιγο και λιγακι firmware updates.

.. -bye-

Ο λόγος που αγοράζουμε Sony (με εξαίρεση τις τηλεοράσεις και τις βιντεοκάμερες) είναι απλά γιατί είμαστε θύματα του πολύ αποτελεσματικού marketing της εν λόγω εταιρείας..

Για το PS3 αν και κάτοχος θα συμφωνήσω μαζί σου -bye--bye-

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Καλα εσυ Γιωργο ευκαιρια ηθελες για να αρχισεις να θαβεις την κορυφαια εταιρεια καταναλωτικων προιοντων του πλανητη.:worshippy:

Αγαπητοι φιλοι,

θα ηθελα να σας ευχαριστησω,γιατι η αναζητηση που ξεκινησα πριν
περιπου 10 μηνες, ολοκληρωθηκε χτες με την αγορα μιας 40'' W4000!!

Απο την εν λογω τηλεοραση, ειμαι ηδη πολυ ευχαριστημενος στην θεαση
των ελληνικων καναλιων, αν και η κεραια μου ειναι ολιγον τι γηρασμενη..
(εως ξεδοντιασμενη!!)
Σε αλλο τυπο σηματος δεν προλαβα να την δοκιμασω, αλλα πλεον δεν την
φοβαμαι πουθενα!!

Θεωρω οτι πρεπει να ομολογησω, οτι χωρις το φορουμ, δυσκολα θα εκανα
απο μονος μου μια τοσο καλη επιλογη !! :party:

Και παλι ευχαριστω λοιπον, μαζι με μια συμβουλη προς τους λοιπους υπο-
ψηφιους αγοραστες..

:grandpa:..Αγοραστε την αμεσως μεγαλυτερη απο, εκεινη που θεωρειτε,
ως την ιδανικη σε μεγεθος!!!!

..εγω ηδη αρχισα να θεωρω τη 40αρα "οχι κ τοσο μεγαλη" !!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! -bye-

Επισης, οφειλω ειδικες ευχαριστιες στο φιλο Rivers :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
για τις τοσο διαφωτιστικες αναφορες του, αλλα και για τις προτασεις του,
σε θεματα ρυθμισεων κλπ.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη και παντα να 'χεις κατι καλο να μας πεις!! -bye-

Καλές θεάσεις φίλε και αναμένουμε πιο αναλυτικές εντυπώσεις για να βοηθήσεις και συ με την σειρά σου τους επόμενους αναποφάσιστους -bye-

Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το Picture Frame mode και αν μπορούσε κάποιος κάτοχος να με διαφωτίσει:

1. Αν θες να παίζει δικές σου φωτογραφίες, μόνο σε στικάκι μπορέις να τις σώσεις ή υπάρχει και κάποια εσωτερική μνήμη.
2. Πως ακριβώς λειτουργεί; Μόλις την κλείσεις μπαίνει αυτόματα σε photo mode; Για πόση ώρα; Μετά από κάποια ώρα κλείνει τελείως;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Βαζεις τις φωτογραφιες σε ενα στικ και το βαζεις στην πλαινη USB. Πας στο μενου στο αντιστοιχο εικονιδιο για τις φωτογραφιες και κανεις επιλογη τι θελεις να δεις. Μπορεις να βαλεις και slide show η να δειχνει την ιδια φωτογραφια επι ωρες (νομιζω το default ειναι 4 ωρες).

Δεν το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και δεν ξερω αν κλεινει μονη της η τηλεοραση στο τελος.