Ευτυχώς έχουμε την τιμή να έχουμε δυο προφέσορες στο forum:worshippy:
Και το περίεργο είναι ότι ο ένας προτιμά τις Plasma και ο άλλος τις LCD.:smile:
.... ... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον)![]()
Καλά που το μαλάκωσες Γιώργο, γιατί αλλιώς θα είχαμε πόλεμο, πάνω που άναψε η φλόγα της ειρήνης....![]()
Σιγά μην τσακωθούμε για τις τηλεοράσεις ...
.. και τις ομάδες τι τις έχουμε ? :Banane0:
Οι πραγματικοί προφέσορες της εικόνας γράφουν στην κατηγορία των προβολέων Γιώργη, εμείς είμαστε νεούδια ακόμα
Α και για να μην ξεχνιόμαστε ...
... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον)![]()
... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον)![]()
2. o rivers στις ρυθμεισεις που ειχε δωσει λεει να απενεργοποιουμε το σημα της sony που φαινεται κατω στην τηλεοραση.Παιζει καποι ρολο αν δεν το απενεργοποιησεις?
θα ηθελα να κανω και δυο ερωτησεις
1.τι ειναι το 1:1 maping και σε τη βοηθαει
2. o rivers στις ρυθμεισεις που ειχε δωσει λεει να απενεργοποιουμε το σημα της sony που φαινεται κατω στην τηλεοραση.Παιζει καποι ρολο αν δεν το απενεργοποιησεις?
Αυτα τα ολιγα ελπιζω να μην κουρασα....
Οκ εχετε δικιο για το σηματακι της sony το μπερδεψα με την επιλογη light sensor!Οσο αφορα για το 1:1 maping αν την συνδεσεις με υπολογιστη η καρτα οθονης θα πρεπει να εχει αναλυση 1920χ1080,αν καταλαβα καλα
Παιδια καλησπερα.
Ειμαι και εγω κατοχος μιας 40w με ενα HTPC.
1) Θα ήθελα να ρωτησω καταρχην αν η καρτα Geforce 8800 GTS 320mb (η παλαιωτερη με το G80) ειναι ικανη για 1080p.
2 ) Στο HDMI2 που ειναι συνδεδεμενη τι ρυθμησεις πρεπει να γινουν για βελτηστη HD εικονα?
3) Γιατι οταν ειναι κλειδωμενο στα 1080p/60Ηz οταν παιζω 720p mkv full screen ειναι χαλια η εικονα?
4) Τι Hertz προτεινετε να χρησιμοποιω στην 1080p?
Συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις μου.
Ευχαριστω πολυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.