SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Ευτυχώς έχουμε την τιμή να έχουμε δυο προφέσορες στο forum:worshippy:
Και το περίεργο είναι ότι ο ένας προτιμά τις Plasma και ο άλλος τις LCD.:smile:

Ευτυχώς έχουμε την τιμή να έχουμε δυο προφέσορες στο forum:worshippy:
Και το περίεργο είναι ότι ο ένας προτιμά τις Plasma και ο άλλος τις LCD.:smile:

Οι πραγματικοί προφέσορες της εικόνας γράφουν στην κατηγορία των προβολέων Γιώργη, εμείς είμαστε νεούδια ακόμα :D

Α και για να μην ξεχνιόμαστε ...

... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον) ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

.... ... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον) ;)

Καλά που το μαλάκωσες Γιώργο, γιατί αλλιώς θα είχαμε πόλεμο, πάνω που άναψε η φλόγα της ειρήνης....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Καλά που το μαλάκωσες Γιώργο, γιατί αλλιώς θα είχαμε πόλεμο, πάνω που άναψε η φλόγα της ειρήνης....:flipout:

Σιγά μην τσακωθούμε για τις τηλεοράσεις ...

.. και τις ομάδες τι τις έχουμε ? :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Σιγά μην τσακωθούμε για τις τηλεοράσεις ...

.. και τις ομάδες τι τις έχουμε ? :Banane0:

Σωστός.....:fight:...από 31 Αυγούστου....:bike:

Sorry για το :offtopic:

Οι πραγματικοί προφέσορες της εικόνας γράφουν στην κατηγορία των προβολέων Γιώργη, εμείς είμαστε νεούδια ακόμα :D

Α και για να μην ξεχνιόμαστε ...

... οι πραγματικοί προφέσορες, προτιμούν πλάσμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον) ;)

ΑΜΑΝ, Γιάννη που είσαι?:flipout:

Καλα το team των προβολακιδων εχει ξεφυγει πολυ,αλλα και οι τηλεορασακιδες
μια χαρα τα πανε,ειδικα στις κοντρες plasma-lcd :flipout:

Eγω δεν ειμαι προφεσορας , εγω ανηκω στον απλο λαο που προτιμα LCD για να μην τον λουζει κρυος ιδρωτας καθε φορα που βλεπει ταινια με υποτιτλους...:2thumb22sup:

Conclusion

The Sony Bravia 46W4000 is one of the best units we have reviewed so far this year. It isn't perfect but its imperfections are so minor that they don't hamper it being a worthy purchase. For a 46 inch unit, the price tag is quite reasonable and with the quality in mind, we definitely recommend it.

http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239035307,339289958,00.htm

Ας σημειωθει εδω οτι στο ιδιο site η W4000 παιρνει καλυτερη βαθμολογια απο την Philips 42PFL9703...

We had high hopes for the Philips 42PFL9703D, but a poorly performing 100Hz mode and some set-up quirks means the TV isn't the Bravia killer we first thought.

http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239035307,339290272,00.htm

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Παιδια καλημερα σας

Μετα απο σχεδον μια εβδομαδα κατοχος της τηλεορασης μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Εχουμε και λεμε σε τηλεοπτικο σημα ειναι αρκετα καλη δεν εχω παραπονο.Μετα την εχω συνδεση με απλο dvd που κανει upscaling 1080 με καλωδιο hdmi και αμεσως στην τηλεοραση φαινεται το σημα 1080p και τα dvd τα παιζει αψογα (φανταζομαι πως θα παιζει τα blueray, αντε να πεσουν λιγο οι τιμες μπας και παρουμε κανενα)ακομα και τα ταπινα divx που κατεβαζω φαινονται πολυ καλυτερα απο την παλια tv
Σε γενικες γραμμες η τηλεοραση ειναι φοβερη.
θα ηθελα να κανω και δυο ερωτησεις
1.τι ειναι το 1:1 maping και σε τη βοηθαει
2. o rivers στις ρυθμεισεις που ειχε δωσει λεει να απενεργοποιουμε το σημα της sony που φαινεται κατω στην τηλεοραση.Παιζει καποι ρολο αν δεν το απενεργοποιησεις?
Αυτα τα ολιγα ελπιζω να μην κουρασα....

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

2. o rivers στις ρυθμεισεις που ειχε δωσει λεει να απενεργοποιουμε το σημα της sony που φαινεται κατω στην τηλεοραση.Παιζει καποι ρολο αν δεν το απενεργοποιησεις?

?
:chinscratch:

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

θα ηθελα να κανω και δυο ερωτησεις
1.τι ειναι το 1:1 maping και σε τη βοηθαει
Αυτα τα ολιγα ελπιζω να μην κουρασα....

To 1:1 pixel mapping σημαινει οτι για καθε Pixel του εισερχομενου σηματος αντιστοιχει ενα pixel επι της οθονης. Για να γινει αυτο η αναλυση του σηματος πρεπει να ειναι 1920*1080 (πχ. BluRay , PC). Oπως καταλαβαινεις η εικονα με τον τροπο αυτο ειναι "κρυστάλλινη" αφου βλεπεις ακριβως την πληροφορια που πρεπει οπως βρισκεται στην ταινια η στο PC (αν μιλαμε για χρηση ως μονιτορ).
Το φωτειζομενο σημα της Sony δεν εχω πει να το απενεργοποιησουμε παντως απο οτι θυμαμαι , εκτος και αν εκανα καποιο λαθος...αλλωστε ειναι καθαρα κοσμητικο και δεν παιζει καποιο αλλο ρολο...

Οκ εχετε δικιο για το σηματακι της sony το μπερδεψα με την επιλογη light sensor!Οσο αφορα για το 1:1 maping αν την συνδεσεις με υπολογιστη η καρτα οθονης θα πρεπει να εχει αναλυση 1920χ1080,αν καταλαβα καλα

Οκ εχετε δικιο για το σηματακι της sony το μπερδεψα με την επιλογη light sensor!Οσο αφορα για το 1:1 maping αν την συνδεσεις με υπολογιστη η καρτα οθονης θα πρεπει να εχει αναλυση 1920χ1080,αν καταλαβα καλα

Ναι σωστα.

Παιδια καλησπερα.

Ειμαι και εγω κατοχος μιας 40w με ενα HTPC.
1) Θα ήθελα να ρωτησω καταρχην αν η καρτα Geforce 8800 GTS 320mb (η παλαιωτερη με το G80) ειναι ικανη για 1080p.
2 ) Στο HDMI2 που ειναι συνδεδεμενη τι ρυθμησεις πρεπει να γινουν για βελτηστη HD εικονα?
3) Γιατι οταν ειναι κλειδωμενο στα 1080p/60Ηz οταν παιζω 720p mkv full screen ειναι χαλια η εικονα?
4) Τι Hertz προτεινετε να χρησιμοποιω στην 1080p?

Συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις μου.

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ελπίζω να ειναι αυτο το σωστό thread για σύνδεση hd tv με hdmi se pc γιατί το είχα ανοίξει και σε ενα άλλο και δεν είδα απάντηση.

Πρόσφατα απέκτησα μια sony bravia W4000 η οποία έχει 3 hmdi εισόδους.

Ενώ με το καλώδιο της κάρτας γραφικών έχω κανονικά το desktop του υπολογιστή μου στην bravia δυστυχώς συνδέοντας ενα καλώδιο με 2 hdmi άκρες στην ati radeon X1200 on board(msi) που έχει hdmi θύρα και κάνοντας-νομίζω-όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα vista και στον καινούριο catalyst δεν έχω εικόνα κ ήχο-δεν αναγνωρίζει καν συσκευή η τηλεόραση όταν προσπαθώ να κάνω sync.

Ο catalyst όμως μου δείχνει ότι έχω δύο οθόνες μια αυτή που γράφω(LG 17') και μια την SONY TV XV όπως λέει.

Μήπως δεν έχω αποτέλεσμα επειδή η κάρτα δεν ειναι απ τις καινούριες HD που κυκλοφορούν?Τότε γιατι έχει hdmi θύρα?

Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος?

Στο HDTV support τι πρέπει να βάλω?

Να σημειώσω οτι έχω συνδεδεμένο στο component ενα xbox360.Δεν παίζει ρόλο αλλα το αναφέρω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πόσα είναι τα χρόνια εγγύησης για την Bravia W4000, ξέρω ότι είναι τέσσερα,αλλά οι λεπτομεροιες , το πανελ τα πιξελ??

Παιδια καλησπερα.

Ειμαι και εγω κατοχος μιας 40w με ενα HTPC.
1) Θα ήθελα να ρωτησω καταρχην αν η καρτα Geforce 8800 GTS 320mb (η παλαιωτερη με το G80) ειναι ικανη για 1080p.
2 ) Στο HDMI2 που ειναι συνδεδεμενη τι ρυθμησεις πρεπει να γινουν για βελτηστη HD εικονα?
3) Γιατι οταν ειναι κλειδωμενο στα 1080p/60Ηz οταν παιζω 720p mkv full screen ειναι χαλια η εικονα?
4) Τι Hertz προτεινετε να χρησιμοποιω στην 1080p?

Συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις μου.

Ευχαριστω πολυ.

Επισης μετα απο δοκιμες.

Με τους τελευταιους drivers της nvidia για vista 32b καταφερνω να κλειδωσω σε 1080p/24 hz (κατα τα λεγομενα της tv 40W4000).
Αυτο γινεται επιλεγοντας απο control center 23 ή 24 hz.

To προβλημα ειναι πως ακομα και στο desktop to pc γινεται αργο και φυσικα η αναπαραγωγη mkv 23.976 γινεται σαν να ειναι out of synch.

Τι λετε να φταιει??
Σιγουρα δεν ειναι η cpu 2.53mhz.
Codec ffdshow με kmplayer.

HELP

Last edited:

Και άντε, την πήραμε την TVάρα μας....
τώρα για να την εκμεταλευτούμε σωστά, ποιο ηχοσύστημα home cinema προτείνετε ότι της ταιριάζει ... με το χαρακτήρα που' χει;
δηλαδή αφού έχει π.χ.εξαιρετικό scaler, χρειάζεται αγορά κορυφαίου dvd or blu-ray player , ή αυτό περιττεύει και αρκεί ένα καλούτσικο HTPC;
kai από σύστημα 5,1 ηχείων και ενισχυτή τι ταιριάζει με την συγκεκριμένη τηλεόραση;
-μη μου πείτε να απευθυνθώ στις γενικές θεματικές κατηγορίες και πάλι, εδώ μιλάμε ειδικά για την W, εκεί μιλάνε γενικά για ότι τηλεόραση νά'ναι, με πιάνεις;:chinese:

Last edited: