SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου Γιάννη και αφού η βαθμολογία του cnet παίζει ρόλο για σένα....ορίστε ένα συγκριτικό από το site που παρέπεμψες...

Eνα συγκριτικο απο μονο του δεν λεει πολλα πραγματα. Οταν ομως 3-4 κορυφαια Ευρωπαικα περιοδικα (Which HiFi , Video και ενα ιταλικο που δεν το θυμαμαι) βγαζουν κορυφαια την W4000 τοτε νομιζω οτι εχει αξια να αναφερεται.

Η PZ80 που ανεφερες στο Γερμανικο περιοδικο video βγαινει πισω απο την W4000 γιατι δεν εχει καλη επεξεργασια σε τηλεοπτικο σημα.

Αλλωστε η αδυναμια της αυτη + υψηλη καταναλωση , buzzing και θερμοτητα ηταν ο λογος που την απερριψα καθως σε HD εχει πολυ καλη εικονα.

Bεβαια στο CNET δεν αναφερει τιποτα για buzzing , θερμοτητα κτλ. προφανως οπως και τα εγχωρια περιοδικα προτιμησαν να κανουν τους κινεζους.

Η PΧ80 παιρνει πολυ καλη βαθμολογια. Ειδικα αν αναλογιστουμε την χαμηλη τιμη της.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

Γιάννη δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου....γιατί δεν έχω PZ, ούτε εγώ, ούτε κάποιος γνωστός μου για να διαμορφώσω άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο....όπως δεν έχω/έχει και W4000...

....το παράδειγμα μου (είναι ακριβώς ίδιο με το δικό σου για την Ρhilips) φυσικά δεν αποτελεί βάση για την σύγκριση ΡΖ ή W ή ΡΧ ή ZF...δεν με απασχολεί ποια είναι καλύτερη, γιατί έχω τηλεόραση...αλλά σαφώς απασχολεί άλλους φίλους που θέλουν να πάρουν .....και πολύ σωστά κατατίθενται κάποια reviews στις συζητήσεις...

.... όπως είπα και πριν μεγαλύτερη σημασία, για μένα, έχει η άποψη του ιδιοκτήτη W4000 - Rivers...από τα συγκριτικά....

Τεσπα, ούτως ή άλλως βρισκόμαστε εδώ και ώρα off topic, οπότε θα ήταν κρίμα να μεγαλώνει το thread της W4000, με άλλα θέματα...

Καλημέρα...-bye-

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ναι παλιό είναι αλλά όταν το βάζει στην ίδια λίστα με τις καινούργιες και βλέπεις δίπλα δίπλα τέτοιες βαθμολογίες τι συμπέρασμα βγάζεις;

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030222,49298631,00.htm
Εννοώ ότι το review είναι παλιό. Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.

Re: SONY Bravia W4000

Αλλοι επιλεγουν με βαση τις προδιαγραφες και αλλοι με βαση την εμπειρια και τα ματια τους.:a0210:

Ποιοι εχουν δικιο φαινεται απο το αποτελεσμα...:flipout:
Τα πράγματα αυτά είναι υποκειμενικά. Εσένα σου αρέσει, στον άλλον όμως μπορεί να μην του αρέσει. ;)

Τα πράγματα αυτά είναι υποκειμενικά. Εσένα σου αρέσει, στον άλλον όμως μπορεί να μην του αρέσει. ;)

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Εδω θυμαμαι εναν που ελεγε οτι μονο οι προβολικες τηλεορασεις ειναι καλες και οι LCD/πλασμα ειναι ολες για τα πανηγυρια.

Ο καθενας εχει την αποψη του.

Για να λέμε την αλήθεια, αν δεν υπήρχαν διαφορετικές απόψεις το forum θα ήταν ανιαρό....:sleep:

Υ.Γ.: Τώρα που το λέω ....καιρό έχω να δω κανένα χοντρό τσακωμό...:slapface:......:argue:.....φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε σύγκλιση απόψεων...:dancing:

ΝΑΙ, η W4000 είναι η καλυτερότερη και όσοι την πήραν χαίρονται χε χε (J/K)

πάντως εγώ είμαι με τον Γιάννη αγαπητοί μου φίλοι και αντίπαλοι, δεν βρίσκω ασυνέπεια σε όσα λέει τόσα χρόνια...

ΝΑΙ, η W4000 είναι η καλυτερότερη και όσοι την πήραν χαίρονται χε χε (J/K)

πάντως εγώ είμαι με τον Γιάννη αγαπητοί μου φίλοι και αντίπαλοι, δεν βρίσκω ασυνέπεια σε όσα λέει τόσα χρόνια...

Συμφωνώ απόλυτα....... :-)

Ειχα την ευκαιρια να δω με τη κοπελα μου τη 40W4000 στο media markt Φαληρου.
Για την ακριβεια την ειχα προτεινει στη κοπέλα μου η οποια θα κανει ληψη τηλεοπτικου σηματος κατα βαση.

Δυστυχως στο αναλογικο τηλεοπτικο σημα μας φανηκε και των δυο πως η τηλεοραση υστερουσε. Δεν ξερω πως στην ευχη εχουν κανει τη συνδεσμολογια εκει στο media markt οποτε υπηρχε η περιπτωση να αδικείται.
Δοκιμασαμε να αλλαξουμε καναλι και να βαλουμε το sport+ για να δουμε ποιότητα σε ψηφιακα καναλια. Bαλαμε sport+ και στις υπολοιπες τηλεορασεις (μια επισης 40αρα σονυ, σειρα X) και η απογοητευση συνεχίστηκε. Η εικόνα ήταν γεμάτη artifacts, πιξέλασμια σε σχεση με την Χ Sony που τα κατάφερνε μακραν καλύτερα αλλα και μια Samsung αν θυμαμαι καλα.
Και ρωταω...μηπως ήταν καποιο ψηφιακο φιλτρο η κατι σχετικο απενεργοποιημενο? Γιατι καταλαβαινω πως στην αναλογικη ληψη πως μπορει να φταιει κατι, αλλα στα ψηφιακα της ΕΡΤ το αποτελεσμα ηταν αισχρο συγκριτικα με αλλες 40αρες LCD.

H εικονα της W4000 ειναι πολυ κοντα με αυτην της X3500 στα αναλογικα και ψηφιακα καναλια.

Τωρα γιατι στο συγκεκριμενο καταστημα εδειχνε ασχημα δεν το γνωριζω.

To μόνο αρνητικό που της καταλογίζω μετά από σχεδόν τρεις μήνες συμβίωσης είναι >>> ότι δεν έχει είσοδο svideo.
Πολλοί θα αναρωτιέστε τι στο καλό να το κάνω, μα τι άλλο απ το να συνδέσω τη W με τον RXV-2500 που έχω.
Και γιατί δεν βάζω ένα adapter από το scart? γιατί την έχω κρεμασμένη στο τοίχο με μια βάση που αφήνει ελάχιστο χώρο στο πίσω μέρος της.

Με το χέρι στην καρδιά πιστεύω ότι είναι πολύ αξιόλογη πρόταση, τώρα περί ορέξεως...

Μιας και είπε ο φίλος πιό πάνω για τη βάση τοίχου πόσο είναι το κενό που συνήθως αφήνουν πίσω από την τηλεόραση;

Αυτή εδώ http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?11085 πώς τη βλέπετε;
Πόσο κενό θα αφήσει από πίσω θα μπορώ να βάζω και να βγάζω τα καλώδια χωρίς να κατεβάζω τη TV;
Το περιθώριο που έχω για να προεξέχει η tv από τον τοίχο είναι 20εκ όχι παραπάνω.
Απ´ότι θυμάμαι το βάθος της 52W4000 (για εκεί με βλέπω να καταλήγω) είναι 12εκ περίπου θα είναι εντάξει η παραπάνω βάση;

Για πάρε μια ιδέα πως είναι μια W4000 στον τοίχο

P7030031.jpg

P7030032.jpg

Η βάση που χρησιμοποίησα είναι αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1010921&catalog=19&category=69977541

και οι λόγοι που τη διάλεξα είναι α)ότι μπορεί να πάρει κλίσεις (έχω κάνει την τοποθέτηση σε αρκετά μεγάλο ύψος, λόγω παιδιών) και β) μελλοντική αναβάθμιση σε ίντσες.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Μιας και είπε ο φίλος πιό πάνω για τη βάση τοίχου πόσο είναι το κενό που συνήθως αφήνουν πίσω από την τηλεόραση;

Αυτή εδώ http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?11085 πώς τη βλέπετε;
Πόσο κενό θα αφήσει από πίσω θα μπορώ να βάζω και να βγάζω τα καλώδια χωρίς να κατεβάζω τη TV;
Το περιθώριο που έχω για να προεξέχει η tv από τον τοίχο είναι 20εκ όχι παραπάνω.
Απ´ότι θυμάμαι το βάθος της 52W4000 (για εκεί με βλέπω να καταλήγω) είναι 12εκ περίπου θα είναι εντάξει η παραπάνω βάση;

Θωμά γιατί δεν παίρνεις μια βάση που να μπορείς να ρυθμίσεις και κλίσεις και κεντραρίσματα αρ/δεξιά ?

Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum
Έχω την 40 W4000 περίπου ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Μια ερώτηση μόνο στο working time από το service menu βλέπω f5:05
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πως βλέπω τις πραγματικές ώρες λειτουργίας.

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Θωμά γιατί δεν παίρνεις μια βάση που να μπορείς να ρυθμίσεις και κλίσεις και κεντραρίσματα αρ/δεξιά ?

Γιατί μου αρκεί να είναι σταθερή η βάση, οπότε δεν έχω λόγο να δώσω περισσότερα χρήματα.
Δεύτερον φαντάζομαι οτι οι κινητές βάσεις θα πιάνουν πολύ χώρο (δεν μπορώ να υπολογίσω από τη φωτο πόσο απέχει η tv από τον τοίχο) δεν πρέπει η τηλεόραση να προεξέχει περισσότερο από 21εκ. γιατι δεν θα μπορεί να κατεβεί το πανί του προβολέα που θα κατεβαίνει μπροστά της.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Γιατί μου αρκεί να είναι σταθερή η βάση, οπότε δεν έχω λόγο να δώσω περισσότερα χρήματα.
Δεύτερον φαντάζομαι οτι οι κινητές βάσεις θα πιάνουν πολύ χώρο (δεν μπορώ να υπολογίσω από τη φωτο πόσο απέχει η tv από τον τοίχο) δεν πρέπει η τηλεόραση να προεξέχει περισσότερο από 21εκ. γιατι δεν θα μπορεί να κατεβεί το πανί του προβολέα που θα κατεβαίνει μπροστά της.

21cm μου φαίνεται ότι είναι οριακό, θα μετρήσω το βράδυ και θα σου πώ...

To μόνο αρνητικό είναι >>> ότι δεν έχει είσοδο svideo.

Παρε κατι τετοιο: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/SC301.html?id=ZMIwP3jn

scart-3xphono+s.jpg

Ειχες κανενα προβλημα στην τοποθετηση της βασης στον τοιχο ή στο κρεμασμα της Sony πανω στην βαση?
Εχω δει αυτες τις βασεις του Πλαισιου και φαινονται βολικες (ειδικα αυτο που λεει για οριζοντια μετακινηση κατα τον αξονα) αλλα δεν ξερω την Sanus σαν μαρκα και φοβαμαι μην ειναι "μουφα"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

21cm μου φαίνεται ότι είναι οριακό, θα μετρήσω το βράδυ και θα σου πώ...

Λογικά η βάση με κίνηση πιάνει περισσότερο χώρο.
Για μέτρα το, να έχουμε μια ιδέα.