SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

αυτό σημαίνει ότι στην Αμερική κάνανε εκπτώσεις στο κόστος του πάνελ 8-bit & καθόλου x.v.colour αλλά με παραχώρηση 100Hz!

Ενώ στην Ευρώπη δώσανε καλύτερο πάνελ αλλά χωρίς 100Hz αλλά με x.v.colour!

Αποκλείεται, η δική μου έχει 8-bit panel και υποστηρίζει.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αυτο -SD film mode deinterlacing is non-existent- στην πραξη ποσο κακο ειναι ;

Στις ταινίες από πηγή DVD/HD δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα όσο στέλνεις progressive σήμα (576p, 720p, 1080p). Πρόβλημα μπορεί να προκύψει μόνο στην θέαση τηλεοπτικού προγράμματος όταν προβάλλεται υλικό γραμμένο σε film και όχι σε video. Η τηλεόραση σε αυτή την περίπτωση θα κάνει deinterlacing σαν να ήταν το υλικό video και μπορεί να δημιουργηθούν τεχνουργήματα.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απουσιάζει και από όλες τις πλάσμα της Panasonic, αλλά δεν έχω διαβάσει για κάποιον που να έχει παρατηρήσει κάτι. Το περίεργο είναι πως το film deinterlacing είναι πολύ πιο απλό σαν διαδικασία από το video deinterlacing, αλλά δεν έχω ιδέα γιατί απουσιάζει από αρκετές τηλεοράσεις.

ευτυχως που εχω την px70

Χρόνια Πολλά Κώστα, ότι επιθυμείς και του χρόνου με px90 .-bye-

Last edited:

Νομιζω πως το film deinterlacing εχει εφαρμογη μονο σε NTSC συστημα. Οπως επισης δεν μπορει να γινει 3:2 pulldown σε PAL υλικο.

Νομιζω πως το film deinterlacing εχει εφαρμογη μονο σε NTSC συστημα.

Όσον αφορά το film vs video δεν νομίζω πως έχει να κάνει με PAL ή NTSC.

Όταν έχουμε interlaced film υπάρχει ένα frame που είναι χωρισμένο σε δύο μισά (fields). Το deinterlacing είναι σχετικά απλό, αφού αρκεί να ενωθούν τα δύο fields για να δώσουν ένα frame.

Όταν έχουμε interlaced video τα δύο fields δεν είναι μισά του ίδιου frame, αλλά απέχουν χρονικά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Το video deinterlacing είναι πιο πολύπλοκο ειδικά αν υπάρχει κίνηση στην εικόνα.

Ηδη ψηφισα να δοκιμασουν και την Α656.
Εχει μεγαλο ενδιαφερον η συγκριση των δυο αν και νομιζω οτι η 656 θα ειναι λιγο καλυτερη λογω και των 100 Ηz.

Quote:
Originally Posted by kyrliot View Post
Παντως φαινεται καλυτερη επιλογη απο την α556 η οποια ειναι και λιγο ακριβοτερη.

Rivers: Μετα απο αυτα που διαβασα τις τελευταιες 24 ωρες συμφωνω.

Mετά την ανάγνωση τόσων σελίδων από χτες,το ερώτημα που καίει...
τι διαλέγεις τελικά ρε Johnnie? W or A?
την άλλη βδομάδα είναι σίγουρο το test ότι θα το κάνετε;
το Πανελλήνιο περιμένει...:award:

Χρόνια Πολλά Κώστα, ότι επιθυμείς και του χρόνου με px90 .-bye-

ευχαριστω και εννοειται οτι θα ειναι απο την pioneer.

τι διαλέγεις τελικά ρε Johnnie? W or A?

σε απολυτα νουμερα Α656 η να τις δεις ο ιδιος

Last edited:

Πέρασα από το carefour και είχαν την 40W4000 (1399) και την 46W4000 (1899) σε 24 άτοκες. Δυστυχώς έπαιζαν dvd και δεν μπόρεσα να κρίνω για τηλεοπτικό σήμα. Το παράξενο ήταν που είχαν την 40W3000 στα 1639 !!!

Την 40 θα πάρω. Απλά περιμένω να "σταθεροποιηθούν" λίγο οι τιμές. Τώρα η χαμηλότερη είναι στα 1315. Θα περιμένω καμιά 10αριά ημέρες να φέρουν απόθεμα όλα τα καταστήματα και θα τσιμπήσω από τον πιο φθηνό.