SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Και οι δύο είναι πολύ καλές, η W4000 με τα 4 χρόνια εγγύηση νομίζω πως είναι καλό deal.

Μια ...... δυο .......δυο και .........ισα με με 3 πηχες προδοσια σε βρισκω:flipout:

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Σε ευχαριστω φιλε μου!Βεβαια να πω την αμαρτια μου καλοβλεπω κ την 42PZ80. τι λετε αξιζει?

Εχουν αναφερθει buzzing , θορυβος απο τους ανεμιστηρες και υπερβολικη θερμοτητα για την συγκεκριμενη.

Ενα μελος μας που την αγορασε μαλιστα ελεγε οτι κανει σαν ψυγειοκαταψύκτης.

καταλαβα παμε για τη sony και οτι βγει!!!Μην μου τη βαρεσει και χτυπησω καμια χ3500:BDGBGDB55:

καταλαβα παμε για τη sony και οτι βγει!!!Μην μου τη βαρεσει και χτυπησω καμια χ3500:BDGBGDB55:

Σε αυτή την φάση η X3500 δεν αξίζει. Αμφιβάλω αν θα καταλάβεις διαφορά απο την W4000, για την ακρίβεια η W4000 ίσως και να είναι καλύτερη.

Να κοιταξεις και την 656 που ειναι εξαιρετικη τηλεοραση. Μαλιστα νομιζω οτι ειναι οριακα καλυτερη απο την W4000.

Aπο την αλλη η W4000 εχει λιγοτερες ανακλασεις , χαμηλωτερη τιμη και 4 χρονια εγγυηση χωρις να υστερει σχεδον καθολου σε εικονα.

Και επειδη εχει γινει πολυς λογος για 6500k και gamma 2.2..

calibrate.jpg

Με καλιμπραρισμα ερχεται ακριβως απο οτι βλεπετε.

Αν δεν παρεις την Χ3500 θα εχεις παντα μεσα σου το σαρακι οτι δεν πηρες την καλυτερη lcd της αγορας αλλα κατι δευτερο.

Απο τον σωρο μια ξεχωριζει σε οποια εκθεση και να πας.Κανε μια ερευνα και εδω ειμαστε.Αν την φτανεις φυγε απο τον σωρο και παρε τηλεοραση που θα σε καλυψει για πολλα χρονια και κυριως δεν θα χασει ουτε ενα ευρω απο την αξια της (θυμασαι ποσο πουλουσαν την Χ2000 λιγο πριν καταργηθει? Θυμησου τωρα και την W και ΟΛΕΣ τις Σαμσουνγκ ποσο κανουν στην αρχη και ποσο στο τελος)

Last edited:

Αν δεν παρεις την Χ3500 θα εχεις παντα μεσα σου το σαρακι οτι δεν πηρες την καλυτερη lcd της αγορας αλλα κατι δευτερο.
........................

........και δεν θα ηθελες να γινεις καπως ετσι
saraki-xylo.gif

Μια ...... δυο .......δυο και .........ισα με με 3 πηχες προδοσια σε βρισκω:flipout:
........και δεν θα ηθελες να γινεις καπως ετσι

:flipout::flipout:

Απο τον σωρο μια ξεχωριζει σε οποια εκθεση και να πας.Κανε μια ερευνα και εδω ειμαστε.

δεν σου ειπα να εισαι γεναιοδωρος

Last edited:

με καλυψατε πληρως(οπως παντα)Αν δεν υπηρχε και αφτο το φορουμ τι θα καναμε!!!!!!!!!:SFGSFGSF::worshippy::grinning-smiley-043

με καλυψατε πληρως(οπως παντα)Αν δεν υπηρχε και αφτο το φορουμ τι θα καναμε!!!!!!!!!:SFGSFGSF::worshippy::grinning-smiley-043

θα τσακωνομασταν εκτος φορουμ
θα αγοραζαμε ανοιχτες βιτρινατες 32αρες lcd της κακιας ωρας απο τους πολυδιαφημισμενους
θα βγαιναμε και λιγο απο το σπιτι

κοκ:flipout:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

"Η πρωτη σκεψη το πρωι
το βραδυ η τελευταια
ως ποτε εις στο internet
θα κανουμε παρεα... "

θα αγοραζαμε ανοιχτες βιτρινατες 32αρες lcd της κακιας ωρας απο τους πολυδιαφημισμενους

Μπα δεν θα παιρναμε 32" γιατι χρειαζεται συμφωνα με τους "ειδικους" 5.5 μετρα αποσταση θεασης και δεν φτανει το καθιστικο...:flipout:

Παντως σαν pc monitor και για ps3 η 52w4000 ειναι super παιζαμε χθες basket στο ps3 με εναν φιλα και ειχε παθει πλακα απο την εικονα.

Ασε που εβλεπα tennis στο eurosport hd και δεν μπορουσα να ξεκολλησω,
λετε να εφταιγε που επαιζε η Sarapova ;

Να κοιταξεις και την 656 που ειναι εξαιρετικη τηλεοραση. Μαλιστα νομιζω οτι ειναι οριακα καλυτερη απο την W4000.

Aπο την αλλη η W4000 εχει λιγοτερες ανακλασεις , χαμηλωτερη τιμη και 4 χρονια εγγυηση χωρις να υστερει σχεδον καθολου σε εικονα.

Και επειδη εχει γινει πολυς λογος για 6500k και gamma 2.2..

Με καλιμπραρισμα ερχεται ακριβως απο οτι βλεπετε.

attachment.php

Μόνο 1600:1 καλιμπραρισμένη ? :D

Αστειεύομαι μην βαράτε, μια χαρά νούμερα είναι και πιθανόν το μετρητικό όργανο να μην κατέβαινε πιο χαμηλά για την μέτρηση του μαύρου. Αν μπορούσε να ρίξει και την φωτεινότητα λίγο ακόμα χωρίς να χαλάσει τις υπόλοιπες παραμέτρους θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Attachments

• W4000 CR.JPG
    W4000 CR.JPG
    12.5 KB · Views: 181
Απάντηση: SONY Bravia W4000

καλα σε προβολι...... η w4000......θα ειναι υπεροχη,δεν το συζηταμε!!

αντε θα το κανουμε παλι εδω της............... Sarapova's

υ.γ λιγο λερωμενη βρε σου την εφεραν :flipout:

Μόνο 1600:1 καλιμπραρισμένη ? :D

Αστειεύομαι μην βαράτε, μια χαρά νούμερα είναι και πιθανόν το μετρητικό όργανο να μην κατέβαινε πιο χαμηλά για την μέτρηση του μαύρου. Αν μπορούσε να ρίξει και την φωτεινότητα λίγο ακόμα χωρίς να χαλάσει τις υπόλοιπες παραμέτρους θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Νομιζω οτι το backlight το εχει στο 1 , αν το βαλει στο 0 ανεβαινει και αλλο το contrast.

Παιδες καλησπερα!ετοιμος για αγορα κ παλι!!!:Banane0:ειμαι αναμεσα στην 40W και την 40Α656.χρηση κυριως κλασικα καναλια και κανα ps3 που κ που.Που λετε να τα χωσω?????????????

σε οποια απο τις δυο δε θα χάσεις.το προβάδισμα το χει η W4000 λόγω τιμής/εγγύησης μιας και σε πιοτητα δεν χάνει καθόλου ο μονος τομέας που υπερέχει η Α656 με μικρη διαφορά είναι στην κινηση λόγω 100Hz