SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

τελικα χτυπησα τη σαμυ.Ελπιζω να μην χτπαω μετα το κεφαλι στον τοιχο:frusty:Παραλαμβανω αυριο το πρωι και ειδωμεν...

Μια χαρά επιλογή έκανες φίλε μου. Καλοθέατη να είναι και θα περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις με την παραλαβή. -bye-

Re: SONY Bravia W4000

πιστευω το αργοτερο μεθαυριο θα σας πω.Σας ευχαριστω ολους κ παλι για τη βοηθεια

Παιδια ειπα να μην παρω παλι Sony γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι , ολο την ιδια μαρκα αγοραζω , αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

Μετα απο ωριμη σκεψη αφου ζυγισα παραγοντες οπως εικονα , τιμη , αξιοπιστια , ποιοτητα κατασκευης , εγγυηση κτλ. κατέληξα στην 46W4000.

Θα την παραγγειλω μαλλον αυριο.

Δευτερη επιλογη μου ηταν η 656 και τριτη η PG6000.

Μετα απο ωριμη σκεψη αφου ζυγισα παραγοντες οπως εικονα , τιμη , αξιοπιστια , ποιοτητα κατασκευης , εγγυηση κτλ. κατέληξα στην 46W4000.

δικαιολογιες!!

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Το έχεις καθιερώσει βλέπω Γιάννη κάθε χρόνο με νέα τηλεόραση. :firstprize:

(το ότι είναι πάλι Sony δεν το σχολιάζω :BDGBGDB55:)

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Παιδια ειπα να μην παρω παλι Sony γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι , ολο την ιδια μαρκα αγοραζω , αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

Δευτερη επιλογη μου ηταν η 656 και τριτη η PG6000.

αντε ωραία!προσεξε σε τι τιμη βεβαια γιατι εκεί μονο MSRP-μαγαζα εχετε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

αντε ωραία!προσεξε σε τι τιμη βεβαια γιατι εκεί μονο MSRP-μαγαζα εχετε....

τι ωραια βρε,ας δοκιμασει και κατι αλλο...καθε μερα φασολαδα και εχει και την 40d3000 εξαλλου.

εγω ψηφιζω 50PG6000

Παρατήρησα το εξής.

Η 26S2000 έχει και γείωση στην τροφοδοσία της. Η 40W4000 δεν έχει γείωση. Γιατί αυτό ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

τι ωραια βρε,ας δοκιμασει και κατι αλλο...καθε μερα φασολαδα και εχει και την 40d3000 εξαλλου.

εγω ψηφιζω 50PG6000

ε ας μεινουν και μερικοι πιστοι lcd-fan ολοι πλασμα πηρατε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

ε ας μεινουν και μερικοι πιστοι lcd-fan ολοι πλασμα πηρατε!

plasma+value=50αρα..... αλλα ποσο καλυτερη(?) να ειναι απο την 40d3000 η 40w4000?

επισης αλλο 50" και αλλο 46" και που ξερεις μπορει να του βγαλει και κανενα προβλημα να το διασκεδασει.
εξαλλου και ο ΠΑΟ δεν τα παει καλα τελευταια:flipout:

κοιτα εδω:ωραιο πραγμα!!! 50" χορταστικες

Attachments

• 7198-LG50PG6000img1.jpg
    7198-LG50PG6000img1.jpg
    30.4 KB · Views: 37
Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι για να γινεται σωστη αναπαραγωγη η τηλεοραση πρεπει να το κανει στα 120hz δηλ 5:5
αλλα απο την αλλη δεν εχω και εμπειρια πανω σε αυτο θεμα.

θα δειξει.....

Το 5:5 κάνει όλα τα φιλμ να δείχνουν λες και είναι τραβηγμένα με βίντεο. Θέμα γούστου είναι θα μου πεις, αλλά προσωπικά προτιμώ την παραδοσιακή κινηματογραφική αίσθηση.

Μην τα πετάς έτσι απότομα βρε Γιάννη ....

... χαλάς την πιάτσα με την αποφασιστικότητα σου -bye-

Ρε Γιαννη , 3 sony θα εχεις μες το σπιτι ?

Mια για DVD (kids on the bloc) μια για Sd και μια για HD ?
Hμαρτον που λεει κι ο Γεωργιου:ADFADF1:

Άντε με το καλό Γιάννη. Απλά πρόσεχε μη σου λείψουν τα 100Hz, μόνο αυτό θα φοβόμουν στην συγκεκριμμένη (και το design).

Pioneer 4280XD
Μην κάνεις το λάθος.

Αν μου δινόταν η ευκαιρία να αλλάξω την τηλεόραση, αυτή θα έπαιρνα και ας έχανα 4 ίντσες.
Τα LCD εχουν βελτιωθεί σημαντικά αλλα μιλάμε για τεράστια διαφορά με τις Kuro.

Last edited:

ε για το γιαννη είναι μικρο το βήμα για τις 42"....εγώ απορώ πως και δεν χτυπησε 52"!