SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αν πηγαινα για παραπανω θα επαιρνα την 50PG6000 αλλα επειδη η τηλεοραση θα μπει σε γωνιακο επιπλο στο σαλονι (εκει που τωρα ειναι η 40D3000) τελικα η 50αρα θα ηταν too much.

Mια εκ των αλλων δυο θα παει για σκοτωμα. Ηδη ενας ξαδερφος μου ενδιαφερεται για την 32S2010 και μαλλον θα την παρει με 400 ευρω και δωρο ενα επιπλακι που μου περισσεύει για να την βαλει πανω.

Χα χα, αντιστοιχη πορεια εχουμε. 32αρι panel το οποιο προσωπικα το εκανα δωρο στην πρωην, μετα 40D3000 και τωρα στην αναζητηση του ακομα καλυτερου. Παω για μεγαλυτερο σπιτι οπου θα χει θεση για 50αρα με την 40D3000να πηγαινει στην κρεβατοκαμαρα ή στο γραφειο/γυμναστηριο. Το θεμα ειναι οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την 40D πλην του μικρου(!) μεγέθους. Ειναι αραγε η 50 W4000 η λύση για SD? Ειναι τοσο καλη η LG?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Χα χα, αντιστοιχη πορεια εχουμε. 32αρι panel το οποιο προσωπικα το εκανα δωρο στην πρωην, μετα 40D3000 και τωρα στην αναζητηση του ακομα καλυτερου. Παω για μεγαλυτερο σπιτι οπου θα χει θεση για 50αρα με την 40D3000να πηγαινει στην κρεβατοκαμαρα ή στο γραφειο/γυμναστηριο. Το θεμα ειναι οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την 40D πλην του μικρου(!) μεγέθους. Ειναι αραγε η 50 W4000 η λύση για SD? Ειναι τοσο καλη η LG?

Νομιζω οτι η LG εχει ενα πλεονεκτημα σε SD αν και ποτε δεν καταφερα να δω την 50αρα παρα μονο την 42αρα.

Η W ομως ειναι καλυτερη σε HD κατα την γνωμη μου.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

HD σήμα πού θα βρίσκουμε δεν λέμε όμως... γιατί η δικιά μου τουλάχιστον παίζει κατά 99% Mega, Ant1, Net,...

Re: SONY Bravia W4000

γεια χαρα σε ολους!!!!!!!
πρωτο μου ποστ,εχω λιωσει να διαβαζω απειρες πληροφοριες στο φορουμ για τις τβ και τα δορυφορικα,μολις παρηγγειλα την 40ρα σονυ,θα εκτιμουσα ιδιαιτερως αν καποιος απανταγε στις ερωτησεις μου,καποιες μπορει να ειναι οφφτιποκ αλλα που αλλου να απευθυνθω,αφου αφορουν αμεσα την νεα μου σονυ :)

1.το κουραζω βδομαδες αναμεσα στην α656 και την 4000 και κατελειξα στην σονυ διοτι to motion flow της 656 υποτιθεται πως εχει καλο αποτελεσμα μονο στο λοου,και παλι πολλοι χρηστες αλλα και reviews το βαζουν στο οφφ διοτι χωρις αυτο βλεπουν καλυτερα!γενικοτερα μου δινει την εντυπωση πως η τεχνολογια motion flow eιναι ακομα στα σπαργανα,και μενα με ψηνει σαν γκατζετακιας,αλλα αν αυτη τη στιγμη ειναι λαθος υλοποιησιμη και αχρηστη τοτε τι να την κανω? σε sd σημα υπερτερει η 4000,ειναι πιο φτηνη,εχει 4 χρονια εγγυηση...αρα?σονυ :) ειναι λαθος το σκεπτικο μου?

2.ρε παιδια...για ενα πολυ απλο επιπλο απο που θα ψαξω?για την τβ και για χωρο για κονσολα και media desktop pc.ikea?kotsobolo?plaisio?sato?εχει καποιος να προτεινει μαγαζι που να εχει ποικιλια κ λογικες τιμες μη παιρνω τα μαγαζια σβαρνα κ χανω χρονο?δεν τιθεται θεμα διαφημησης..μια γνωμη απλα θελω απο καποιον που που εχει κανει καλη επιλογη κ με λιγα λεφτα!

3.κατι πολυ σημαντικο..εχΩ ενα xdiv αρχειο αναλυσης 624x352..σαν παραδειγμα το αναφερω...αυτο το αρχειο απο το πισι μου συνδεδεμενο με την τβ....ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ TO UPSCALING?α)η 4000,οποτε δεν με νοιαζει τι καρτα γραφικων εχω,αρκει να εχει εξοδο hdmi εννοειται? β) το προγραμμα αναπαραγωγης,πχ το power dvd?αν ναι τοτε ποιο προγραμμα να χρησιμοποιω για αριστα αποτελεσματα?γ)η καρτα γραφικων?αν το κανει η καρτα γραφικων,η οποια παντα εχει hdmi,ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε για τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα? ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ :Ρ

4.ενα blue ray drive sto media desktop pc με μια καλη καρτα γραφικων(,αν παιζει ρολο η καλη ή η μετρια καρτα γραφικων),θα αποδιδει καλυτερα,το ιδιο η χειροτερα μια ταινια blue ray συγγρινομενο με ενα blue ray player(πχ πλαυστεισον 3)

5.περα απο ολα αυτα....γενικα εχω την εντυπωση πως ειμαστε λιγο καταλανωτικα θυματα...και εξηγουμαι...δυναμαι να αγορασω την 40ρα 4000 με περιπου 1450 ευρω την στιγμη που παλιοτερες γενιες τβ ακομα κ 42ρες εχουν 800-900 ευρω...δεν λεω...διαφορα στο ματι εχουν...μα τοσο χαος ομως τις χωριζει για να τρεχουμε ολοι σαν τα προβατα να αγοραζουμε οτι πιο καινουργιο βγαινει?ποσο διαφορα πια τις χωριζει?μια χαρα θα δεις σημα υψηλης ευκρινιας κ σε παλιοτερης γενιας τβ...δεν νομιζω οι διαφορες να ειναι τοσο μεγαλες ....γενικα αναρωτιεμαι αν καλως κανουμε κ το ξεψιριζουμε τοσο,δλδ εχω δει διαλογους εδω μεσα για την τριχια της τριχας...που σοβαρα οσο το εψαχνα μου περασε απο το μυαλο...ρε δε πανε ολα στο διαβ#$λο θα παρω μια με 800 ευρω και παλι μια χαρα θα ειμαι... :ρ ειναι περισσοτερο φιλοσοφικη η επισημανση μου,μιας κ ηδη εχω παραγγειλει την 4000.... :)

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ :)

HD σήμα πού θα βρίσκουμε δεν λέμε όμως... γιατί η δικιά μου τουλάχιστον παίζει κατά 99% Mega, Ant1, Net,...

Πες τα χρυσόστομε...εσύ που είσαι και πέντε αστέρων!!!!

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Παιδια ειπα να μην παρω παλι Sony γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι , ολο την ιδια μαρκα αγοραζω , αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

Μετα απο ωριμη σκεψη αφου ζυγισα παραγοντες οπως εικονα , τιμη , αξιοπιστια , ποιοτητα κατασκευης , εγγυηση κτλ. κατέληξα στην 46W4000.

Θα την παραγγειλω μαλλον αυριο.

Δευτερη επιλογη μου ηταν η 656 και τριτη η PG6000.

Γιαννη την Sony KDL-52W4000 , υπηρχε καποιος λογος που δεν ηταν στις επιλογες σου ??:ears:

Πες τα χρυσόστομε...εσύ που είσαι και πέντε αστέρων!!!!

τα αστερια ειναι για τα για τα posts,μην ψαρωνετε σε αυτα.
το να παρεις
τηλεοραση η να προτεινεις ειναι αλλο πραμα.

1.το κουραζω βδομαδες αναμεσα στην α656 και την 4000 και κατελειξα στην σονυ διοτι to motion flow της 656 υποτιθεται πως εχει καλο αποτελεσμα μονο στο λοου,και παλι πολλοι χρηστες αλλα και reviews το βαζουν στο οφφ διοτι χωρις αυτο βλεπουν καλυτερα!γενικοτερα μου δινει την εντυπωση πως η τεχνολογια motion flow eιναι ακομα στα σπαργανα,και μενα με ψηνει σαν γκατζετακιας,αλλα αν αυτη τη στιγμη ειναι λαθος υλοποιησιμη και αχρηστη τοτε τι να την κανω? σε sd σημα υπερτερει η 4000,ειναι πιο φτηνη,εχει 4 χρονια εγγυηση...αρα?σονυ :) ειναι λαθος το σκεπτικο μου?

ο αγωνας τωρα δικαιωνεται :BDGBGDB55:

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ :)

Kαλησπέρα και καλορίζικη η TV !! Εκανες αριστη αγορά απλά από περιεργεια θα ήθελα να σε ρωτήσω που ακριβώς υπερτερεί η Sony στο τηλεοπτικό σήμα ?

Kαλησπέρα και καλορίζικη η TV !! Εκανες αριστη αγορά απλά από περιεργεια θα ήθελα να σε ρωτήσω που ακριβώς υπερτερεί η Sony στο τηλεοπτικό σήμα ?

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49296498,00.htm
rikse mia matia ti thapsimo rixnoun stin samy sou se SD k tha katalabeis.ektos k an k aytoi ta "pairnoune"...

ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 2-4 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 71 ΤΟΥ THREAD ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΚΛΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ?

Γι' αυτο αλλωστε πηρες και την Panasonic.

Aλλωστε για HD εχεις και τον προβολεα.

δεν εχει το video club της γειτονιας σου?
το δικο μου εχει μια ταινια με τιτλο X-RAY
το blue μας τελειωσε μου ειπαν -bye-

στο 99% των τηλεορασεων τι παιζει ρε παιδια?

Last edited:

στο 99% των τηλεορασεων τι παιζει ρε παιδια?

Σημερα ειναι αληθεια οτι εκτος απο τις κονσολες που παιζουν HD το μεγαλυτερο ποσοστο της χρησης μιας τηλεορασης ειναι σε SD.

Το καλο ειναι οτι και σε SD η W4000 (οπως και η 656) ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο.

με πήρε η ACS ότι σε λίγο θα την φέρουνε...
άραγε υπάρχει κανείς να την τοποθετήσει και να τη ρυθμίσει;
ή την ώρα του τελικού μπάσκετ θα τρέχω μόνος μου;
έστω κι έτσι η χαρά είναι μεγάλη πάντως...
από το Σαββατοκύριακο θα βάλω φωτογραφίες, ήρθε χθες και η μασαζοπολυθρονα και γέμισε το σαλόνι μου - έβαλα και μερικούς πίνακες σήμερα και η αλλαγή είναι δραματική, σκεφτήτε τι θα γίνει με την SONY..
α και έβαλα σήμερα κι άλλον που δεν τον ξέρω να την πάρει, με πηραν φίλοι που ξέρουν ότι το έψαξα να ρωτήσουν τι τηλεόραση 46αρα να πάρει ο κομμωτής τους ...
λέτε να έδωσα καλή συμβουλή για τηλεόραση ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ; χε χε
θα μάθουμε κι αν είναι ανθεκτική στο... τριχομάνι!

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Για αρχη βρες την επιλογη cinema και βαλε αυτην αφου ανεβασεις το backlight (ευκρίνεια) στο 3-4.

Αν και απο οτι λενε στο avforums πλεον ακομη και η προεπιλεγμενη ρυθμιση εικονας ειναι πολυ καλη σε αντιθεση με το παρελθον.

Καλομελέτα και το Σάββατο το πρωί θα μου φέρουν και τη δικιά μου.:violent-smiley-030:
Τρεις και σήμερα, ούτε στο στρατό νά ήμουνα.

H προεπιλεγμένη είναι η κανονική, έχει και τις φωτεινή και cinema,
έβαλα κατευθείαν τη σινεμα και είχε ευκρίνεια στο 2, το έβαλα τώρα 4...
πάω να δω άλλες προτεινόμενες ρυθμίσεις...
Γιάννη το πήρατε ρε το πρωτάθλημα πάλι...

παίδες η τιβι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ελπίζω να τη συνηθίσει γρήγορα ...το σπίτι ...γιατί ...συννεφιασμένη Κυριακή προβλέπεται...
πάω να βάλω κάνα dvd να δω...κάνα καράτε να δω την κίνηση...

καλορίζικη φίλε μου και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα.
περιμένουμε να δούμε καμιά φωτό ν' ανοίξει και μας το ματάκι μας λιγάκι....

έβγαλα 2 βιαστικές με το κινητό
mega με μέτριο σήμα ακίνητο καρέ
και σπορ+ σε στιγμή γρήγορης κίνησης-κινήθηκα κι εγώ μαζί, αλλά εν πάσει περιπτώσει θα επανέλθω με καλύτερες...