SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Καλοριζικη γιαννη και καλως ηρθες στο κλαμπ της w4000 (θυμαστε που ελεγα για value for money all around performer tv).H sony φετος θα κοντραρει καλα την πρωτη samsung σε πωλησεις και με τις τιμες και τα 4 χρονια εγγυηση.

δεν ξερω αλλα τουλαχιστον τωρα οταν το γραφει ο mezza θα ξερω οτι δεν αναφερεται(μονο) σε μενα!

α ειπε και τον smooth fanboy!:flipout:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

αυτα θα τα χρειαστεις? γεια σου Γιωργο!!

l_10600041.jpg

Attachments

• ΓŽΒΊΓβ€¦ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    ΓŽΒΊΓβ€¦ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    24.5 KB · Views: 9
Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Μπορει και την Δευτερα.

Ξερω οτι αν περιμενα κανενα μηνα αντε δυο θα την επαιρνα στα 1,500 ευρω αλλα σκασιλα μου.

Αλλωστε και τις προηγουμενες δυο Sony τις πηρα τις πρωτες εβδομαδες που κυκλοφορησαν. Δεν ειμαι της υπομονης εγω.

ΥΓ. Αντε GEO τωρα η σειρα σου να πεταξεις το μπαουλο και να παρεις μια τηλεοραση της προκοπης. Την ακτινοβολια που τρως τοσα χρονια δεν την σκεφτεσαι?

το ξερω σειρά μου τώρα!Αντε να βολευτώ και εγώ!Καλοβλεπα την καινουργια LED αλλα παει σε 46"+....

Παντως σιγα σιγα βλεπω πως πειθομαι απλα περιμενω να ακουσω ακομα λιγα θετικα σχολια. Ειναι θεμα χρονου ή μαλλον μηνα η αποκτηση της. Με τα τηλεοπτικα πως ειναι η θεαση; Επισης τα ελευθερα δορυφορικα φαινονται καλυτερα απο τα τηλεοπτικα; Οι 40 ιντσες ειναι οκ απο τα 2,5 μετρα ή ειναι κοντα και θα βλεπω ατελειες;

δεν ξερω αλλα τουλαχιστον τωρα οταν το γραφει ο mezza θα ξερω οτι δεν αναφερεται(μονο) σε μενα!

α ειπε και τον smooth fanboy!:flipout:

Fanboy (sometimes spelled fanboi) is a term used to describe an individual who is devoted to a single subject in a fanatical manner, or to a single point of view within that subject, often to the point where it is considered an obsession. Fanboys remain loyal to their particular obsession.

Από προχθές είμαι και γω κάτοχος μιας 40w4000.
Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.

Ως νέος στα κόλπα αυτά, μια πρώτη παρατήρηση είναι η εξής:
Για την απόσταση θέασης την δική μου(3μ.) μου φαίνεται μια χαρά. Μην πω και μεγάλη.
Απλά το αναφέρω σε σχέση με αυτά που κατά καιρούς διαβάζω σε σχέση με τις ίντσες και την απόσταση.
Πιθανόν, όταν συνηθίσει το μάτι, να αλλάξει και η άποψή μου επί του θ´λεματος.

Από προχθές είμαι και γω κάτοχος μιας 40w4000.
Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.

Για την απόσταση θέασης την δική μου(3μ.) μου φαίνεται μια χαρά. Μην πω και μεγάλη.
Απλά το αναφέρω σε σχέση με αυτά που κατά καιρούς διαβάζω σε σχέση με τις ίντσες και την απόσταση.

Καλοριζικη!!

Αποψη θα αλλαξεις συντομα.

Αυτά που κατά καιρούς διαβάζεις λένε επίσης ότι το μάτι είναι αχόρταγο! Σε κάθε περιπτωση δεν θα του κάνουμε όμως πάντα την χάρη. Να είσαι καλά και την χαίρεσαι! -bye-

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Θυμαμαι ποσο μεγαλη μου φαινοταν η 40αρα πριν κανα χρονο την πρωτη ημερα που την πηρα.

Μετα απο ενα μηνα εκλαιγα τα λεφτα που εδωσα οταν ειδα οτι απο τα 3 μετρα σχεδον δεν εβλεπα διαφορα μεταξυ upscaled DVD και HD.

καλορίζικες οι νέες σας τηλεοράσεις παίδες και μάλλον απο βδομάδα θα κάνω join στο club της 40"W4000 (εκτός εξαιρετικού απροόπτου)

σημερα που την ειδα στο media market την 46αρα εδειχνε της φωτογραφιες που εχει στην μνημη της μεταξυ αλλων και πινακες ζωγραφικης ...νομιζες οτι εβλεπες κανονικο πινακα στον τοιχο και οχι τηλεοραση! απιστευτα χρωματα και αληθοφανεια.

αλλα αυτο το τζαμακι που εχει και βλεπεις τα καλωδια απο πισω..τι το θελανε βρε παιδια..αν την αγορασω ποτέ..θα το βαψω απο πισω μαυρο να μην φαινεται!!!!! :rifle:

μα τα καλωδια κρυβονται ειπαμε εχει προβλεφτει καλυμα καλωδιων