SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Rivers: Προφανως για να το εχουν τοσα μοντελα θα ειναι φυσιολογικο.
Rivers: Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X) και οχι στα αντιστοιχα Ευρωπαικα απο οτι ξερω.
Μάλλον είμαι χαζός...:blink:....μπερδεύτηκα...:shot:

Γιάννη...τη σχέση έχει η αρχική σου απάντηση ότι ....

.....είναι φυσιολογικό και παρουσιάζεται σε τόσα μοντέλα.......και μάλιστα με τη σιγουριά του ΠΡΟΦΑΝΩΣ...

...με τη δεύτερη απάντηση, ότι....

...έχουν αναφερθεί μόνο σε Αμερικάνικα μοντέλα της SONY (W,Z,X)......και όχι στα Ευρωπαϊκά ....

Τελικά τι ισχύει...????

...sparkling έχουν φυσιολογικά ...τοοοόσα πολλά μοντέλα...ανά το κόσμο???

...ή...

...έχουν μόνο οι SONY (W4100, Ζ,Χ) ...μοντέλα 2008???..που κυκλοφορούν στην Αμερική...????

...ένα από τα δύο ισχύει...δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο...

Το ότι έχει εμφανιστεί κάποια λειτουργία στην Αμερική...δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη....

...το πιο πρόσφατο παράδειγμα που θυμάμαι είναι αυτό της ΡΧ80....

...όπου οι ροζ γραμμές που εμφανίστηκαν κατευθείαν, στο panel της 42ΡΧ80 που δοκίμασαν στην Αμερική (cnet)....

...εμφανίστηκαν και σε μέλος του forum (lisaki2004)..στην Ελλάδα....

...ποτέ μη λες ποτέ....και φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά....

Υ.Γ.1: Στην Αμερική την αλλάζουν την τηλεόραση...???...σε περίπτωση που εμφανίζει sparkling..???

Last edited:
Re: SONY Bravia W4000

πρως το παρον αφορα τα αμερικανικα μοντέλα αλλα και πάλι δεν νομιζω ότι ειναι κατι πολυ σοβαρο

Γενικα στo AVforums ακουμε για διαφορα προβληματα. Ο ενας λεει οτι η PX80 δεν εχει καλο μαυρο , ο αλλος λεει οτι η Kuro του εχει πολλες ανακλασεις και δεν μπορει να δει καλα , αλλος συνδεει το PC με την W4000 και δεν βλεπει τιποτα, αλλος βλεπει ενα προβλημα της Α656 αλλα μονο σε μια σκηνη της ταινιας Nemo κτλ.

Θυμαμαι οταν αγορασα την 32S2010 πριν 2.5 χρονια μεχρι να ερθει σπιτι ειχα πεθανει απο την αγωνια μου. Χαλανε ευκολα ελεγε ο ενας , εχει πεσει η ποιοτητα κατασκευης ελεγε ο αλλος , το κοκκινο δεν ειναι αρκετα σκουρο ελεγε ο τριτος , ειδα ενα καμμενο Pixel ελεγε ο τεταρτος κτλ.

Το αποτελεσμα ηταν οτι η τηλεοραση δεν εβγαλε ποτε το παραμικρο προβλημα και λειτουργει ακομη αψογα μεχρι και σημερα.

Απο εκεινη την στιγμη και μετα οπου ακουω πολλα κερασια κραταω και μικρο καλαθι.

Καλημέρα Χρήστο...-bye-

...το θέμα είναι ότι...εκτός από το αν είναι σοβαρό πρόβλημα ή όχι...(για να λες ότι δεν είναι πολύ σοβαρό..κάτι θα ξέρεις παραπάνω)...

...άλλο το....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

..και άλλο το...ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (2008, αυτό το επισημαίνω εγώ) ΤΗΣ SONY (W,Ζ,Χ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

...τι ισχύει τελικά ????..

...αφού παρακολουθείς το Αμερικάνικο forum....τις αλλάζουν τις τηλεοράσεις που το εμφανίζουν .....στην Αμερική???

Γιάννη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....έχεις δίκιο...ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...

....αλλά ....εξακολουθώ να κάνω την ίδια ερώτηση...που αφορά τα ανωτέρω....

...άλλο το....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

..και άλλο το...ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (2008, αυτό το επισημαίνω εγώ) ΤΗΣ SONY (W,Ζ,Χ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

...τα ανωτέρω τα είπες εσύ...δεν τα είπαν άλλοι...

Επειδή δεν έχω την εμπειρία και τις γνώσεις σας ...μήπως θα ήταν εύκολο να με παραπέμψετε...σε κάποιο θέμα sparkling...(εκτός της νέας σειράς SONY που κυκλοφορεί στην Αμερική)....άλλης εταιρίας κατασκευής LCD panels????.....ότι μαθαίνουμε καλό είναι...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1025939&page=23

POST # 666 ...:eek:......(Σήμερα 15/6/08)...

bobski510: I just got my email response from Sony on the sparkles.
mad.gif

here it is.

-------------

Thank you for contacting Sony Support.

I'm sorry for the difficulties you are experiencing with your Sony TV. This issue is usually caused by some type of nearby magnetic interference, such as unshielded stereo speakers placed too close to the TV. These spots can be small or large and will normally be red, green or blue, but sometimes appear purple or pink. They normally occur on the sides or corners of the screen, but can also appear in the middle. To resolve this issue, move any stereo speakers or other electronic devices away from the TV; a minimum of 2-3 feet is recommended. If the situation is not remedied immediately, unplug the power cord of the TV from the electrical outlet for 20-30 minutes; repeat this process one more time if the issue is not resolved the first time.

Sony does not address any comments published on, or quoted from a non-Sony website. We wish to assure you that Sony products do enjoy an excellent reputation for reliability. Sony has not released any official announcement acknowledging any failure issues about the Sony KDL40V4100 Television. These products are not known by Sony to be defective in any way and we are not aware of any issue. Sony does not address any comments published on, or quoted from, a non-Sony website.

Customer input and response is invaluable in the continued support and development of our products. We want you to know that we appreciate your feedback.

Thank you for your time.

Your Sony Email Response Team
Ron
-----------------------
mad.gif
mad.gif
mad.gif
mad.gif
Η SONY πάντως έδωσε επίσημη απάντηση.....εκτός αν είναι, και αυτή μαϊμού..:nounder:

..έχω την εντύπωση ότι αφήνει να εννοηθεί ότι δεν γίνεται αλλαγή της συσκευής....παρακαλώ να με διορθώσετε αν κάνω λάθος....

POST # 667 ........(Σήμερα 15/6/08)..

bobski510: I am not a happy Sony owner right now. I was willing to see this problem through and help other owners. But if Sony denies this issue, who knows what the next major issue they will ignore.
I now plan on returning my set. Don't know what to get next? I guess going back to the a550 (do not want to) or the a650, or maybe the panny plasma. I don't know.
Now I feel If I schedule a service call from Sony, I am sure the Sony repair tech will say he does not see the sparkle, no matter what I show the tech. Or the tech will say its my problem and not the set.
mad.gif
...έχω την εντύπωση ότι ο ιδιοκτήτης τα πήρε....

....τεσπα....πάω για μπανάκι τώρα.....

...ελπίζω να έχει δωθεί απάντηση στην απορία μου μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω...

czoun: ...άλλο το....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

...αλλιώς θα μάθω να ζω με αυτή...-bye-

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Οταν πχ. μια τηλεοραση δεν ανοιγει καθολου τοτε η βλαβη ειναι αντικειμενικο γεγονος. Οταν ομως ενας λεει οτι πχ. εγω βλεπω Pixel που αναβοσβηνουν τοτε μιλαμε για ενα γεγονος που ισως και να μην ειναι βλαβη αλλα στα πλαισια της λειτουργιας του πανελ η της επεξεργασιας εικονας.

Στα πανελ LCD TN για παραδειγμα η στις πλασμα ειναι γνωστο το dithering (μυρμηγκιασμα) που ειναι παρομοιο φαινομενο με αυτο που περιγραφεται (αν και δεν ξερω αν εξηγειται λογω dithering το προβλημα αυτο).

απ ότι φαινεται δεν γινεται αντικατασταση στις αμερικανικες τιβι με το προβλημα.Εν πασει περιπτωσει η ουσια ειναι ότι στην ευρωπη προς το παρον δεν μας αφορα

Ενα προβλημα που δεν εχει αναφερθει ποτε απο οσο ξερω στα μερη μας δεν νομιζω οτι αξιζει τοση φαια ουσια.

Γιάννη μου έχεις δίκιο ....αλλά ...

....άλλο ρωτάω .....άλλο απαντάς....αν δεν θες να απαντήσεις....ή δεν έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες στα χέρια σου ...είναι άλλο θέμα....

czoun: ...άλλο το....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

...για να το πω λίγο πιο απλά ......άλλα τα μάτια του λαγού......και άλλα της κουκουβάγιας.....άλλο το έτσι ...και άλλο το γιουβέτσι...

....τις δικές μου απορίες που έχω σχετικά με το αν..... είναι πρόβλημα...αν είναι ορατό...αν είναι φυσιολογική λειτουργία...αν ενοχλεί...αν δεν ενοχλεί...κ.λ.π...κάποια στιγμή ίσως να τις λύσω με τη βοήθεα σας...ίσως και μόνος μου....

...αλλά την απορία που μου δημιουργήθηκε με το να λες....

.... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ....

...μου την δημιούργησες εσύ ....και μόνο εσύ μπορείς να μου τη λύσεις...

Τι στο καλό τόσο ακαταλαβίστικα καταθέτω τις απορίες μου...????

Ή τόσο χαζός είμαι και δεν καταλαβαίνω τι γράφουν οι άλλοι....????

Αν συμβαίνει κάτι από τα δύο ....να μου το πείτε...για να το κατανοήσω και να μην εκτίθεμαι...γράφοντας βλακείες....!!!!!...και καταναλώνω την λίγη φαιά ουσία που έχω..

Τιε ερωτησεις σου δεν ξερω να τις απαντησω γιατι απο ενα βιντεακι στο youtube (στο οποιο με το ζορι διακρινω καποια πραγματα) δεν γινεται να βγαλω συμπερασμα. Μονο υποθεσεις μπορω να κανω.

Στην δικη μου τηλεοραση δεν εχω παρατηρησει κατι το περιεργο που να συνιστα προβλημα.

Οταν λεω "τοσα μοντελα" εννοω στην Αμερικανικη αγορα παντα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Τιε ερωτησεις σου δεν ξερω να τις απαντησω
Οταν λεω "τοσα μοντελα" εννοω στην Αμερικανικη αγορα παντα.

Γιάννη δεν είναι ερωτήσεις και απορίες, που όταν ξύπνησα το πρωί μου ήρθαν έτσι....οι δικές ΣΟΥ διαφορετικές απαντήσεις..στο ίδιο θέμα ...μου τις προκάλεσαν...

...άμα είναι να γράψουμε ολόκληρο άρθρο για να φτάσεις να πεις ότι εννοούσες 'τόσα μοντέλα στην Αμερική'...ζήτω που καήκαμε....

...δεν γίνεται να δίνουμε σε μια σαφέστατη ερώτηση ...δύο διαφορετικές απαντήσεις...και στο τέλος να λέμε ότι το εννοούσαμε....και μάλιστα να το λέμε όταν ο άλλος ρωτάει τρεις φορές το ίδιο πράγμα...και λαμβάνει διάφορες απαντήσεις ...άσχετες με την ερώτηση....

...με την απάντησή σου ότι εννοούσες ...'τόσα μοντέλα στην Αμερικάνικη αγορά'....και δεδομένου ότι είπες ...ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ SONY (W,Ζ,Χ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

...συμπεραίνω ότι....

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ SONY (W,X,Z)...ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.....

.....ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SPARKLING...

......Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛA(W,X,Y,)...

......ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ
....

......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ....KAI ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

.....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΚΉ ΣΟΥ...

....ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΤΟ AMERIKANIKO FORUM.....

...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ SONY ΑΜΕΡΙΚΗΣ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ....

EDIT: ΣΥ ΕΙΠΑΣ..!!!!

Last edited:

Κατ' αρχην Χρηστο νομιζω οτι η χρηση κεφαλαιων δεν βοηθαει στην συζητηση γιατι δειχνει ασεβεια προς οσους προσπαθουν να διαβασουν αυτα που γραφεις (ξερω και εγω να παταω το "size" αλλα δεν το κανω) , κατα δευτερο σε παρακαλω να μην μετατραπει το νημα της W4000 σε δικαστηριο για τα εκληματα της Sony εναντια στην ανθρωποτητα.

Αν θελεις ανοιξε καινουργιο νημα και γραψε οτι θελεις σε αυτο. Τα προβληματα αυτα υπαρκτα η οχι δεν αφορουν την Eυρωπαικη W4000 εκτος και αν σε επιασε πονος για τους φιλους μας τους Αμερικανους.

Τελος εγω δεν ειμαι εκπροσωπος της Sony στο φορουμ και δεν ξερω γιατι απευθυνεσαι σε εμενα (με υφακι ανακριτη των SS) για να απαντησω για πραγματα που δεν γνωριζω και στο κατω κατω δεν με αφορουν.

μην ξεχνας οτι ειναι sony.

δεν ειναι panasonic,philips,samsung,κτλ.( βαρατε τωρα)

......εαν ειναι τηλεορασεις αλλων εταιριων ψαχνουμε να βρουμε ελατωματα τυπου ...καταψυκτη και τα λοιπα τα οποια φευγουν απο την Αγγλια και ερχονται στην Ελλαδα και τα διατυμπανιζουμε.

στις sony δεν συμβαινει ποτε κατι τετοιο, δεν βλεπουμε ποτε τα ελατωματα της τεχνολογιας αυτης ....γιατι απλα ειναι sony-δεν ειναι καν lcd.

http://www.youtube.com/watch?v=9avD7fUScSg
http://www.youtube.com/watch?v=rOSSVZH9Y7w

Να οριστε το φοβερο "προβλημα". :BDGBGDB55:

Τωρα πεστε μου αν αυτο το προβλημα εχει σχεση με το να ακους buzzing , να εχει η τηλεοραση backlight bleeding , η οποιοδηποτε αλλο (οπως το να κανει σαν καταψυχτης που ειπε το μελος που πηρε την PZ80)...

Ειναι της ιδιας σοβαροτητας?

Παντως εγω δεν εχω δει ουτε αυτο στην W4000....

Tωρα αν θελετε το τοσο να το κανετε τοσο για λογους αντεκδικησης εγω δεν εχω προβλημα. Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

Tωρα αν θελετε το τοσο να το κανετε τοσο για λογους αντεκδικησης εγω δεν εχω προβλημα. Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

για ποια αντεκδικηση μιλας?

τα δικα σου post κοιτα,στα οποια βρισκεις ελατωματα στον παγκοσμιο ιστο για ολες τις αλλες εταιριες, εκτος sony φυσικα.

και οταν καποιοι βρηκαν κατι για την sony d3000,αρχισαμε τις περιεργες ερωτησεις τυπου:ποτε ληγει η εγγυηση,και εγω δεν βλεπω τιποτα,κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=9avD7fUScSg
http://www.youtube.com/watch?v=rOSSVZH9Y7w

Να οριστε το φοβερο "προβλημα". :BDGBGDB55:

Τωρα πεστε μου αν αυτο το προβλημα εχει σχεση με το να ακους buzzing , να εχει η τηλεοραση backlight bleeding , η οποιοδηποτε αλλο (οπως το να κανει σαν καταψυχτης που ειπε το μελος που πηρε την PZ80)...

Ειναι της ιδιας σοβαροτητας?

Όλα τα προβλήματα είναι το ίδιο σοβαρά, ιδίως αν τύχουν στην τηλεόραση που αγόρασες (δυστυχώς). Τώρα αν θέλουμε να λέμε ότι η τάδε μάρκα είναι πιο αξιόπιστη από την δείνα, πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι απλή τύχη. Σε όλες τις εταιρίες συμβαίνουν αστοχίες. Οπότε, το θέμα είναι αν συμβεί η αστοχία υλικού το τι θα κάνει η αντιπροσωπία: αν θα στην φτιάξει, η αν θα σφυρίξει αδιάφορα.

Πάντως, για να κάνουμε και λίγο την πλάκα μας, αυτό το πρόβλημα θυμίζει πλάσμα. Είπαμε να βελτιώσει η σονυ τα μαύρα, αλλά όχι και έτσι!

Εγώ πήρα μια philips που ήξερα ότι μπορεί να σφυρίζει, να χαλάσει το πάνελ, και ένα σορό άλλα. Το ότι δεν έπαθε τίποτα η δικιά μου (ακόμα :flipout:) δεν σημαίνει ότι και άλλοι αγοραστές δεν ταλαιπωρήθηκαν από αυτά. Είναι λίγο λαχείο...

Πάντως, θα ήταν χρήσιμο νομίζω να μαζεύουμε κάπου (στο 1ο πόστ κάθε "official" thread ; ) τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Απλά για να γνωρίζει ο πιθανός αγοραστής τι να "περιμένει"...