SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Εγώ πάλι νομίζω ότι αντί να ψάχνετε ποιες τηλεοράσεις κρατάνε διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο, να ψάχνετε ποιες δεν το κάνουν. Νομίζω ότι όλες σχεδόν οι μάρκες το κάνουν. Σίγουρα όλες οι philips.
Θα μου φανεί παράξενο αν δεν κρατάνε σχετικές ρυθμίσεις οι samsung.

ακομα και η μπαγκατελα px70 το κανει αυτο...τωρα ποιες δεν το κανουν,ειναι ενα ερωτημα.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

ακομα και η μπαγκατελα px70 το κανει αυτο...τωρα ποιες δεν το κανουν,ειναι ενα ερωτημα.

Δηλαδη πχ. το "cinema" στην PX70 κραταει αλλες ρυθμισεις για αναλογικα καναλια και αλλες για DVD player?

Απάντηση: SONY Bravia W4000

PX70 = Αλλες για SD, αλλες για DVD και αλλες ανα συνδεση.

Και αλλες για DVB-T.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

PX70 = Αλλες για SD, αλλες για DVD και αλλες ανα συνδεση.

Εγω παλι νομιζα οτι δεν κραταει ρυθμισεις ανα εισοδο. Μαλλον δεν θυμομουν καλα.

Να θεωρησω οτι το ιδιο ισχυει για την PX80?

Re: SONY Bravia W4000

Παιδιά όσοι έχετε στις ρυθμίσεις το colour στο 50,τα χρώματα είναι αρκετά έντονα;Πήγα χτες να δω τον αγώνα έξω και είδα την Samsung A656 και διαπίστωσα ότι είχε πολύ πιο έντονα χρώματα από την δικιά μου.Λέτε να έχει κανά ελλάτωμα η δικιά μου ή απλά είχαν ρυθμίσει τέρμα τα χρώματα στην Samsung;

Επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων γενικά όλων των ρυθμίσειων,σαν να την αοίγω για πρώτη φορά;

Βαλε την θερμοκρασια στο warm2.

Γενικα τα χρωματα στην 656 ειναι εντονα αλλα και αφυσικα. Ειδικα στα προσωπα διεκρινα μια ενοχλητικη "κοκκινιλα" οταν την ειχα δει.

Βασικά το warm 2 δεν μου αρέσει στο τηλεοπτικό σήμα.Τα κιτρινίζει πολύ.Αν ανέβαζα το colour στο 60 ή παραπάνω θα έχαναν τη φυσικότητά τους τα χρώματα;

Από ποια ρύθμιση και μετά αρχίζει να χάνεται η ρεαλιστικότητα των χρωμάτων,αν γνωριζεις;Μία φορά το είχα βάλει τέρμα και τα χρώματα ήταν ψεύτικα,με όλη τη σημασία της λέξης!

Από ποια ρύθμιση και μετά αρχίζει να χάνεται η ρεαλιστικότητα των χρωμάτων,αν γνωριζεις;Μία φορά το είχα βάλει τέρμα και τα χρώματα ήταν ψεύτικα,με όλη τη σημασία της λέξης!

Αυτο που ρωτας ειναι πολυ δυσκολο ερωτημα.

Εξαρταται και απο την εικονα που δειχνει η τηλεοραση απο τις ρυθμισεις της φωτεινοτητας και τηε αντιθεσης και απο πολλα αλλα πραγματα.

Με λιγα λογια δεν μπορω να σου απαντησω.-bye-

Ρε συ,είχα ξεχάσει να το ρωτήσω.Ανάμεσα από τα ηχεία έχει ένα αυτοκόλλητο,που νομίζω ότι δείχνει κανάλια γιατί δείχνει και το σήμα της ΕΡΤ Ψηφιακή.Αλλά αν δεις σε αυτό το review http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000 δεν έχει αυτό το αυτοκόλλητο που έχει κι εμένα.Λίγο παράξενο μου φαίνεται.Μπας και την χρησιμοποιούσαν στο κατάστημα σαν demo και μετά μου την πούλησαν;Εσένα έχει αυτό το αυτοκόλλητο;

Τα αυτοκολητα τα πεταξα απο την πρωτη ωρα.

Στην Γερμανια δεν νομιζω αν εχουν τις κακες Eλληνικες συνηθειες με τα demo.-bye-

Εκει, αν θυμαμε καλα, ειχε αναφερθει εδω μεσα οτι εχουν ειδικα μαγαζια για τα demo και τις επιστροφες .
Ποσο πισω ειναι οι ανθρωποι ?:fahne90:

Δηλαδή Rivers σίγουρα σου είχε κι εσένα αυτό το αυτοκόλλητο που λέω;Δεν λέω αυτό πάνω δεξιά που είχε τα χαρακτηριστικά της οθόνης αλλά ένα άλλο με κανάλια!Να ξέρω αν είναι να το βγάλω γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτό δεν βγαίνει.

Παιδιά εσείς την οθόνη με τι την καθαρίζετε;Όχι μόνο το panel αλλά γενικά όλη την οθόνη και ειδικά αυτό το τζαμάκι που έχει πάνω από τα ηχεία.