SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Με κάτι πιο συνηθισμένο δεν γίνεται;Για παράδειγμα δοκίμασα με swiffer,τραβάει τη σκόνη μεν,αλλά αφήνει κάτι σαν "χνούδι",ειδικά σε αυτό το τζαμάκι που έχει τα LED.Με βρεγμένο πανί γίνεται δουλειά ή είναι επικίνδυνο;

Eδωσες χιλια τοσα ευρω για την τηλεοραση οποτε και 15-20 ευρω για ενα σωστο υγρο καθαρισμου δεν ειναι και τιποτα.

Ψαξε σε καταστηματα με ειδη για PC.

Με αυτό που μου πρότεινες θα μπορώ να καθαρίζω όλη την οθόνη ή μόνο το panel;

Βασικά δεν είναι θέμα χρημάτων.Τέλος πάντων.

Δεν λεω οτι ειναι.

Ειναι αυτο που λεμε "δεν θελει κοπο , θελει τροπο".

Βλεπω συχνα μελη του φορουμ να χρησιμοποιουν αζαξ και νερα για καθαρισμο TFT-LCD και μου ερχεται να τραβαω τα μαλλια μου αφου οι κατασκευαστες στις οδηγιες χρησης απαγορευουν τετοια πραγματα .

Με αυτό που μου πρότεινες θα μπορώ να καθαρίζω όλη την οθόνη ή μόνο το panel;

Ουτε για Touch-Screen σε σουβλατζίδικο να μιλούσαμε ρε παιδιά! Περνα ενα χέρι με ενα ξεσκονόπανο και είσαι μια χαρά, πόση βρώμα έχει επιτέλους αυτή η τηλεόραση;

Φίλε μου mezzanine,σε ευχαριστώ που σκέφτηκες κάτι τόσο έξυπνο που εγώ ποτέ δεν θα το σκεφτόμουνα αλλά με το ξεσκονόπανο δεν φεύγουν οι δαχτυλιές.

Νωπό χαρτί κουζίνας για το καθάρισμα και στεγνό για το σκούπισμα. Ο τρόπος αυτός κάνει και για το πάνελ και τα πλαστικά.
Για πολύ δύσκολους λεκέδες στο πάνελ μπορείς να βάλεις ελάχιστο απορυπαντικό πιάτων στο νωπό χαρτί.
Για δύσκολους λεκέδες στα πλαστικά, λίγο azax.

Last edited:

Παιδιά άρχισα να διαβάζω αυτό το topic και αποφάσισα να αγοράσω κι εγώ την 40w4000. Φτάνοντας όμως γύρω στη 70 σελίδα είδα ότι δεν υποστηρίζει pixel mapping 1:1 με HDMI από pc. Θα την χρησιμοποιώ κατά 90% για να συνδέσω το pc, να βλέπω μέσω αυτού HD ταινίες, Xvid, DVDs και για να παίζω XBOX. Μπορεί κάποιος να μου πει αν τελικά υποστηρίζει pixel mapping 1:1 με HDMI από pc και αν δέχεται σήμα 1080p με HDMI από το XBOX. Ευχαριστώ :ernaehrung004:

Παιδιά άρχισα να διαβάζω αυτό το topic και αποφάσισα να αγοράσω κι εγώ την 40w4000. Φτάνοντας όμως γύρω στη 70 σελίδα είδα ότι δεν υποστηρίζει pixel mapping 1:1 με HDMI από pc. Θα την χρησιμοποιώ κατά 90% για να συνδέσω το pc, να βλέπω μέσω αυτού HD ταινίες, Xvid, DVDs και για να παίζω XBOX. Μπορεί κάποιος να μου πει αν τελικά υποστηρίζει pixel mapping 1:1 με HDMI από pc και αν δέχεται σήμα 1080p με HDMI από το XBOX. Ευχαριστώ :ernaehrung004:

ναι και στα δυο

Φίλε μου mezzanine,σε ευχαριστώ που σκέφτηκες κάτι τόσο έξυπνο που εγώ ποτέ δεν θα το σκεφτόμουνα αλλά με το ξεσκονόπανο δεν φεύγουν οι δαχτυλιές.

Πάντως σε αυτό η σωστή αντιμετώπιση είναι να κόβεις τα δάχτυλα αυτων που ακουμπάνε το panel :slapface:

Eρώτηση 1: με την εγγύηση 4 χρόνων πρέπει να κάνουμε κάτι ή ισχύει αυτόματα;
ερωτ.2: αυτή η δορυφορική υποδοχή που έχει (νομίζω CI το λένε) τι κάνει ακριβώς; παίρνει μέσα μια κάρτα από πακέτο δορυφορικής όπως η νοβα και δεν χρειάζεται να αγοράζει κανείς αποδωδικοποιητή; καλά το κατάλαβα ή φρούδες ελπίδες;

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

ερωτ.2: αυτή η δορυφορική υποδοχή που έχει (νομίζω CI το λένε) τι κάνει ακριβώς; παίρνει μέσα μια κάρτα από πακέτο δορυφορικής όπως η νοβα και δεν χρειάζεται να αγοράζει κανείς αποδωδικοποιητή; καλά το κατάλαβα ή φρούδες ελπίδες;

Το 1 το εχω και εγω απορία.

Για το 2 το CI ειναι για επιγεια ψηφιακα καναλια με συνδρομη (που δεν εχουμε στην Ελλαδα) και οχι για δορυφορικα.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν είναι για δορυφορική το CI (Common Interface), εξάλλου δεν έχει δορυφορικό tuner η τηλεόραση. Είναι για κωδικοποιημένο πακέτο επίγειας ψηφιακής που είμαστε συνδρομητές. Λέμε τώρα, γιατί μέχρι να γίνει τέτοιο στην Ελλάδα...

Πήρα στη Sony Hellas και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι,απλώς κρατάς την απόδειξη και με αυτή πηγαίνεις σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service αν συμβεί η στραβή.