SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Με λιγα λογια η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε. Αν πεσω με την Ferrari μου σε λακουβα και σπασει η αναρτηση δεν φταει η Ferrari αλλα εγω που δεν ηξερα τι αγοραζα.-bye-[/quote]

ΜΙΛΑΣ για φερραρι και γινεσαι ακραιος.μιλας ομως για αμαξια...ενα απλο παραδειγμα..golf 1.4 80ps 15000eyrw. golf 1.4 140ps 18.550...oδηγησε τα και ελα πες μου την (χαοτικη) διαφορα.

παμε τωρα και στην σουπερ ντουπερ ουαου σονυ 4000.παιξε gt5 prologue kai μετα δοκιμασε το σε μια samsung tulip των 800 ευρω(που ουτε καν πωλειται αλλα τεσπα...)αν δεις διαφορα που να δικαιολογει,οχι 700 ευρω διαφορα...αλλα εστω και 100,τοτε οκ πασο...

δεν αντιλεγω οτι καλες ειναι 4000 και 656 και καθε τιβι στα κυβικα τους...απλα για καποιον υποψηφιο αγοραστη ας ξανασκεφτει πριν τα σκασει για να παρει αιχμη...

α και ετσι για την ιστορια εχουμε 3 ιουλιου η 4000 εχει κλισει πανω απο 2 μηνες ζωης στο ελλαντα,καθως επισης και τιμη πλαισιου βιτρινας για την 40ρα ειναι στα 1499 και οχι 1270....αν παλι ρισκαρεις τα λεφτα σου και αγοραζεις απο...μπακαλη της γειτονιας που το ειδε επιχειρηματιας και φερνουν τιβι απο γαλλιες και γερμανιες οκ εισαι μαγγας...μονο που ψαξε λιγο παραπανω τι γινεται με τους φθηνους και τι παιζει με τις εγγυησεις και τις ελληνικες αντιπροσωπιες,γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα ψωνιζαμε απο σκρουτζ και το καθε πλαισιο θα ειχε μπατιριασει...

Last edited:

αν παλι ρισκαρεις τα λεφτα σου και αγοραζεις απο...μπακαλη της γειτονιας που το ειδε επιχειρηματιας και φερνουν τιβι απο γαλλιες και γερμανιες οκ εισαι μαγγας...μονο που ψαξε λιγο παραπανω τι γινεται με τους φθηνους και τι παιζει με τις εγγυησεις και τις ελληνικες αντιπροσωπιες,γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα ψωνιζαμε απο σκρουτζ και το καθε πλαισιο θα ειχε μπατιριασει...

http://www.skroutz.gr/s/42712/Sony-KDL-40W4000-40%22.html?keyphrase=40w4000

Υπάρχουν 10 καταστήματα που την έχουν κάτω από τα 1350 και από αυτά μόνο 1 (technixx) φέρνει από εξωτερικό. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Re: SONY Bravia W4000

οκ καλως.αν αυτο ειναι το θεμα μας οκ.αλλο λεω αλλο quotarete...τεσπα μια αποψη ειπα δεν περιμενω να συμφωνησετε ολοι μαζι μου και ενας μονο υποψηφιος αγοραστης να το ξανασκεφτει τοτε ισως καλο του κανω.anyway have fun

τα μαγαζια αυτα ειναι ελληνικα 100% και σιγουρα αλλωστε πιος αγοραζει MSRP?Επισης δεν εχει κλεισει 2 μηνες περιπου 1-1,5

οκ καλως.αν αυτο ειναι το θεμα μας οκ.αλλο λεω αλλο quotarete...τεσπα μια αποψη ειπα δεν περιμενω να συμφωνησετε ολοι μαζι μου και ενας μονο υποψηφιος αγοραστης να το ξανασκεφτει τοτε ισως καλο του κανω.anyway have fun

Φίλε μου δεν είναι θέμα ασυμφωνίας.

Υπάρχει κόσμος που βλέπει judder σε μια τηλεόραση που δεν δείχνει σωστά τα 24p, που τον ενοχλεί το μέτριο μαύρο των πιο φθηνών LCD, τα όποια τεχνουργήματα παρουσιάζονται από υποδεέστερες επεξεργασίες της εικόνας και ένα σωρό άλλα πράγματα. Συμφωνούμε στο ότι πριν από οποιαδήποτε αγορά καλό είναι να μπορείς να δεις αν θα εκμεταλλευθείς αυτά για τα οποία θα πληρώσεις, αλλά αυτό ισχύει γενικώς για όλες τις αγορές. Όπως είπα πριν για σένα φαίνεται πως ήταν λάθος αγορά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους που την πήραν.

ΜΙΛΑΣ για φερραρι και γινεσαι ακραιος.μιλας ομως για αμαξια...ενα απλο παραδειγμα..golf 1.4 80ps 15000eyrw. golf 1.4 140ps 18.550...oδηγησε τα και ελα πες μου την (χαοτικη) διαφορα.

Στις τηλεοράσεις όπως και σε όλα τα προϊόντα όσο πιο πολύ προσπαθείς να φτάσεις το τέλειο τόσα περισσότερα λεφτά καλείσαι να πληρώσεις για μικρές βελτιώσεις στην απόδοση. Στα Golfakia που αναφέρεις υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση με μικρή αύξηση της τιμής όπως αντίστοιχη μπορεί να είναι η διαφορά σε μια TV 500 με μια 600 euro. Όμως δεν ισχύει το ίδιο και μεταξύ του Golf GTI των 29.500 euro με το R32 41.350 euro που το τελευταίο είναι απλά 0,7” πιο γρήγορο στο 0-100 και έχει λίγο παραπάνω πρόσφυση. Για κάθε προϊόν είναι στην κρίση του καθενός ανάλογα με τις ανάγκες του αν αξίζει να πληρώσει τη διαφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

α και ετσι για την ιστορια εχουμε 3 ιουλιου η 4000 εχει κλισει πανω απο 2 μηνες ζωης στο ελλαντα,καθως επισης και τιμη πλαισιου βιτρινας για την 40ρα ειναι στα 1499 και οχι 1270....αν παλι ρισκαρεις τα λεφτα σου και αγοραζεις απο...μπακαλη της γειτονιας που το ειδε επιχειρηματιας και φερνουν τιβι απο γαλλιες και γερμανιες οκ εισαι μαγγας...μονο που ψαξε λιγο παραπανω τι γινεται με τους φθηνους και τι παιζει με τις εγγυησεις και τις ελληνικες αντιπροσωπιες,γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα ψωνιζαμε απο σκρουτζ και το καθε πλαισιο θα ειχε μπατιριασει...

Φιλε δεν σε κατηγορουμε γι'αυτα που λες.

Προφανως εχεις καποιους λογους , κατι συμβαινει.

Δοκιμασε να αλλαξεις κεραια που σου προτεινω παραπανω. Με 50 ευρω παιρνεις μια καλη κατευθυντικη κεραια (στην αναγκη βαλε και ενισχυτη) και καινουργιο καλωδιο.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα τηλεορασης. Ακομη και στα αναλογικα καναλια ειναι αρκετα καλη (εως πολυ καλη) κατα την γνωμη μου.-bye-

Ενδεικτικά καποιες φωτογραφιες που τραβηξα στα γρηγορα πριν απο λιγο.

Ειναι απο ΝΟVA οποτε οποιος εχει καλη ληψη απο αναλογικα καναλια θα τα βλεπει με καλυτερη εικονα.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αν ανοιξεις την τηλεοραση θα δεις οτι ειναι για τα μπαζα. Εκτος αν προτιμας την Βραζιλιανικη σαπουνοπερα που ειχε στο αλλο καναλι.

Επισης το ALTER συνηθως εχει καλη εικονα (για τα δεδομενα της NOVA).-bye-

Ενδεικτικά καποιες φωτογραφιες που τραβηξα στα γρηγορα πριν απο λιγο.

Ειναι απο ΝΟVA οποτε οποιος εχει καλη ληψη απο αναλογικα καναλια θα τα βλεπει με καλυτερη εικονα.

Αν και γρήγορες ωραίες οι φωτο...:a0210:

.....από ποια έξοδο του δέκτη είναι ????...από την HDMI ή το scart..????

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551419&postcount=1952

Rivers: Τον PACE μαλιστα τον εχω και με scart και ΗDMI ταυτοχρονα ωστε να μην χριεαζεται να αλλαζει η γυναικα την εισοδο με το τηλεοκοντρολ (με το scart αλλαζει αυτοματα).
Ο PACE συνεργάζεται καλά με το IRDETO module και την κάρτα της NOVA .....????....κάνει upscale το απλό σήμα μέσω της HDMI...????

Sorry για το .... :offtopic:.....αλλά έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για τον δέκτη....και αφού τον έχεις θα ξέρεις από πρώτο χέρι...

Αν και γρήγορες ωραίες οι φωτο...:a0210:

.....από ποια έξοδο του δέκτη είναι ????...από την HDMI ή το scart..????

Νομιζω ειναι απο scart αλλα η διαφορα στην εικονα (HDMI vs Scart) με τον συγκεκριμενο δεκτη ειναι μηδαμινη.

Ο PACE ειναι αρκετα καλος σαν δεκτης και κανει και καλο upscaling οπως λεει ο Guru των δεκτων.

Εχει σταματησει η παραγωγη του ομως πλεον. Περυσι τετοια εποχη τον ειχα παρει 250 ευρω μαζι με το CAM για ΝΟVA.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ευχαριστώ.....η απόψη ενός κατόχου...για μένα, μετράει περισσότερο από τις διάφορες αναφορές...!!!

Και πάλι sorry για το .....:offtopic:

Τωρα Xρηστο αναμενουμε το νεο πακετο του Hellas SAT που θα εχει και 4 καναλια HD.-bye-

Λεπτομερειες εχει στα δορυφορικα.

Πάλι off topic.Μου φαίνεται ή δεν είναι αναμένο το πράσινο LED στις foto σου Γιάννη;

Spermator 2 λυσεις εχεις :

Α) Φτιαχνεις την κεραια να δεις τι βλεπει ο υπολοιπος κοσμος

Β)

Attachments

• 73454879_bbd3ddca34.jpg
    73454879_bbd3ddca34.jpg
    127.3 KB · Views: 42

Τι εγινε ? πρωινος πρωινος και αρχισες με γκρινια ?-bye-

απλα αυτα τα αποκλειονται μου την δινουν:flipout: -bye-

αμα δεν παρετε plasma (1024Χ768),τηλεοπτικο δεν θα δειτε της προκοπης,ολο στην γκρινια θα ειστε.

Last edited:

Μια χαρα ειναι στο τηλεοπτικο σημα η W4000.

Aν δεν εχει καποιος καλο σημα ουτε η Kuro δεν τον σωζει...-bye-