SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Κάποιες ερωτήσεις για την W4000 σε σχέση με την Α656 και τα 100hz ρε παιδιά..
Έχω σκαλώσει μόνο στα 100hz και την λειτουργεία τους. Καταρχείν είναι χρήσιμα μόνο στο τηλεοπτικό ή και σε HD/DVD/games?
Αξίζουν τα 250 ευρώ που κοστίζουν παραπάνω?
Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να την διαθέτει σε καλύτερη τιμή από τα 1665 ευρώ που βρήκα στο σκρουτζ?

Να είστε καλά :a0210:

τα 100Hz δεν ειναι πανακεια...ουσιαστικα σε καποιες περιπτωσεις ειναι χρησιμα οπως ποδοσφαιρο και παλι ομως η W4000 εχει πολυ καλη κινηση.Και η διαφορα τιμης ειναι 350Ε περιπου!

Κάποιες ερωτήσεις για την W4000 σε σχέση με την Α656 και τα 100hz ρε παιδιά..
Έχω σκαλώσει μόνο στα 100hz και την λειτουργεία τους. Καταρχείν είναι χρήσιμα μόνο στο τηλεοπτικό ή και σε HD/DVD/games?

Στο τηλεοπτικό σήμα και όπως είπε ο Χρήστος κυρίως σε αγώνες. Και σε DVD μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αλλά νομίζω πως για ταινίες καλύτερα να είναι απενεργοποιημένα. Σε HD και παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Παντως σημερα εβλεπα την Παναθα και μπορω να πω οτι για αλλη μια φορα δεν μου ελειψαν τα 100 Hz. Η πτωση στην αναλυση λογω κινησης ηταν ανεπαίσθητη και μαλιστα σε ορισμενα σημεια ειχα επικεντρωθει να δω αν υπαρχουν "θολωματα" και πραγματικα δυσκολευτηκα εντοπισω καποια.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Θολώματα είχαν οι Βέλγοι αμυντικοί αλλά έχω κι εγώ,
μπαίνω λοιπόν κατ´ ευθείαν στην ερώτηση χωρίς να με ρωτήσετε για
ποιά χρήση τη θέλω περισσότερο.
Η αγορά θα γίνει αρχές Σεπτέμβρη ποιά να προτιμήσω
την 52W4000 ή την 50 LG?

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Γιατι χωρις να ρωτησουμε για ποια χρηση?

Αν την θελεις για τηλεοπτικο σημα η LG ειναι καλυτερη εστω και αν η διαφορα δεν ειναι σημαντικη.

Για HD , κονσολα , PC αντιστοιχα καλυτερη η W4000.

Σε DVD νομιζω οτι και η μια και η αλλη θα εχουν πολυ ικανοποιητικη εικονα.

Να εξηγήσω λοιπόν γιατί δεν συμπεριλάμβανα την ερώτηση για ποιά χρήση,
γιατί τη θέλω και για δέκτη HD και για PC και για DVD, αναλογία χρήσης δηλαδή
33,3% από το καθένα,
αξίζουν λοιπόν τα 700 παραπάνω για την 52αρα?
Ακόμα κάτι για συμπλήρωμα η χρήση της ως τηλεοπτικό σήμα σχεδόν μόνο για μπάλα
και μάλιστα μπάλα από την Πανάθα, επειδή η ομάδα εφέτος θα τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς η tv να μη μου παρουσιάζει σκιάσεις κ.α., γιατί όπως καλά γνωρίζετε τα κανάλια μας είναι επιπέδου Αννίτας Πάνια και Στέφανου Χίου με λίγες εξαιρέσεις.

H μονη λυση που βλεπω ειναι να πας να τις δεις και τις δυο απο μονος σου πριν αποφασισεις. Ακομη καλυτερο θα ηταν να παρεις κανενα laptop (αν εχεις) μαζι σου και να τις βαλεις στο καταστημα να παιξουν υλικο που θα εχεις διαλεξει εσυ πχ. μπορεις να γραψεις σε DVD εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.

H μονη λυση που βλεπω ειναι να πας να τις δεις και τις δυο απο μονος σου πριν αποφασισεις. Ακομη καλυτερο θα ηταν να παρεις κανενα laptop (αν εχεις) μαζι σου και να τις βαλεις στο καταστημα να παιξουν υλικο που θα εχεις διαλεξει εσυ πχ. μπορεις να γραψεις σε DVD εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.

Kαπως ετσι και εγω ... με δυο DVD - HD εγινε test-drive επι τοπου !! με πηγες απο το καταστημα. Η μονη που δεν γονατισε ηταν η σειρα Χ της Sony,
που ηταν και τελικη μου επιλογη:award:
Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι το σαγονι μου παθαινει αγκειλωση στο ανοιχτο, και φευγει μολις κλεισω την 52Χ3500.:music-smiley-005:

a055.gif
a055.gif
a055.gif
Το χει αυτο η ρουφιανα, να ειναι ...........dentist friently.

Καλά τα λες φίλε μου για τη Χ..... αλλά ....
είναι πολλά τα λεφτά Άρη που λέει και ο Καλογήρου σε μια παλιά Ελληνική ταινία, όσο για την πάρα πίσω ερώτησή μου για επιλογή 52αραςW ή 50αρας Lg εκτός του φίλτατου Rivers
δεν πήρα άλλες απαντήσεις και είμαι ακόμα Α Ν Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Τ Ο Σ βοηθήστε βρε παιδιά λιγάκι ένας μήνας και λίγες ημέρες έμειναν για την οριστική μου απόφαση.
Περιμένω λοιπόν και άλλες γνώμες το πολύ πολύ να με μπερδέψετε ακόμη περισσότερο και να μείνω για καμμιά τρινταριά χρόνια αναποφάσιστος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους μου απαντήσουν.

Να εξηγήσω λοιπόν γιατί δεν συμπεριλάμβανα την ερώτηση για ποιά χρήση,
γιατί τη θέλω και για δέκτη HD και για PC και για DVD, αναλογία χρήσης δηλαδή
33,3% από το καθένα,

Τι είδους χρήση σκοπεύεις να κάνεις με το PC ?

Θα χρησιμοποιώ το pc ως player dvd, και ως εικόνα για μπάλα (καθ´ότι κολλημένος) από τα διάφορα SopCast.

Μια χαρά επιλογές είναι και οι δύο, αλλά σε αυτό το μέγεθος έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή και για τα μπόλικα αθλητικά που θα βλέπεις νομίζω πως η πλάσμα βολεύει καλύτερα.

Προσπάθησε να τις δεις κι από κοντά πάντως. Ίσως κάτι να μην σου κάθεται καλά με μία από τις δύο ή να ερωτευθείς παράφορα :D

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μένω όμως Γύθειο και όπως καταλαβαίνετε μου είναι
πολύ δύσκολο να τις δω.
Δεν πειράζει όμως ίσως με οδηγήσει το ένστικτο στην καλύτερη επιλογή,
ίσως και η τσέπη το Σεπτέμβρη που θα γίνει η αγορά.

Καλησπερα σε ολους,

W 4000 vs X 3500

http://www.sony.gr/product/CompareP...40X3500&models=KDL-40X3500&models=KDL-40W4000

Μολις ειδα οτι η σειρα Χ στις 40´´ (2,8 μετρα αποσταση θεασης) εχει πεσει στα 2000 ευρω. Ειναι η πρωτη μου επιλογη αλλα μετα απο λιγο διαβασμα στο site της sony , αν καταλαβα καλα η w 4000 ειναι καλυτερη τηλεοραση εκτος των 100 hz που δεν ξερω ποση διαφορα θα κανουν στο ποδοσφαιρο ( Στη philips που εχω τωρα δεν τα ειχα στο on για τουλαχιστον 5 χρονια , δεν γνωριζα τι κανουν , τα εβαλα διαφορα δεν καταλαβα )

http://www.sony.gr/article/id/1211553194548?referer=http://www.sony.gr/hub/bravia/block/4

Ο επεξεργαστης της W ειναι ο BRAVIA ENGINE 2 της X ο BRAVIA ENGINE PRO
ποιος ειναι ο καλυτερος ?

Τα 400 ευρώ δεν ειναι το θεμα ( σε 10 χρονια θα παρω νεα τv) το θεμα ειναι οτι η τηλεοραση θα ειναι για το mega το sky και τη Νετ οπου θα βλεπουμε ποδοσφαιρο , σιριαλ, dvd , αργοτερα bray.

Αξιζει η W ή θα βλεπω την Χ και θα με πιανουν τα νευρα μου ?

Περιμενω τη γνωμη σας διοτι η αγορα θα γινει την επομενη εβδομαδα

Σας ευχαριστώ

Υγ H Philips 7403 ειναι και αυτη στη λιστα αλλα 3η επιλογη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1133624

Ρε παιδιά η W 4000 φαινεται καλύτερη σχεδόν παντού είναι δυνατόν? Μήπως είναι υπερτιμολογημένη η Χ3500?

Μας σκοτώνεις, η X θεωρείται "επαγγελματική" τηλεόραση απο την SONY καθώς ανήκει στα high end μοντέλα.

Bravia Engine Pro είναι το κορυφαίο τσιπ επεξεργασίας της Sony σήμερα

η W είναι τρομερή τηλεόραση σε όλα, ακόμα και χωρίς 100Hz, απλά η X τα έχει όλα και δεν συμφέρει, και έχει μια κατασκευή κλάσης ανώτερης απο τις υπόλοιπες της αγοράς.

Oποτε η w ειναι ''value for money'' οποτε θα παμε για εκει.
Η W - 4000 αλλα στις 46 ιντ θα με κουρασει ?
Βλεπω ολοι να αγοραζουν μεγαλες lcd