SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Αυτό που έχω καταλάβει φίλε μου είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μετανιώσεις για την αγορά λίγο μικρότερης TV παρά από την αγορά λίγο μεγαλύτερης και ότι στην αρχή αυτή που είχες βάλει στο μάτι φαίνεται οκ και μετά μικρή.. Θα βοηθούσε αν έγραφες και την απόσταση θέασης..

Απάντηση: SONY Bravia W4000

H αποσταση ειναι περιπου τα 3 μετρα.
Σιγουρα στο dvd θα ειναι απολαυση , αλλα στι τηλεοπτικο ισως με κουρασει η 46αρα

σε 46άρα LCD TV Wide Screen έτσι και βάλεις τηλεοπτικό σήμα θα τα βλέπεις όλα χοντρά ξεχειλωμένα....σε σημείο να πιστεύεις πως όλα τα μοντέλα του πρωινού καφέ διαφημίζουν εσώρουχα για χοντρές!!!

Για τον παραπάνω λόγο, όλοι οι κάτοχοι μεγάλων τηλεοράσεων χρησιμοποιούν την 4:3 ανάλυση, όπου όλα είναι όπως πρέπει!!!

Για τον αμέσως παραπάνω λόγο, όσο πιο μεγάλη ΤV πάρεις, τόσο πιο μεγάλο 4:3 θα βλέπεις!!!

Εξαρτάται που θέλεις να την βάλεις, αν βλέπεις πολύ τηλεόραση, ποσό καλό είναι το σήμα στην περιοχή σου κτλπ.

Αλλα γενικά ακόμα και σε 4:3 μια 46άρα στα 3 μέτρα θα δείχνει χάλια.
Εγώ που έχω μεταφέρει στο σαλόνι την 46άρα δεν μπορώ να δώ τηλεόραση σε λιγότερο απο τα 4 μέτρα.
Επίσης δεν μου αρέσει που οι τόσο μεγάλες οθόνες κυριαρχούν στους χώρους λες και ζούμε μόνο για να βλέπουμε τηλεόραση.

(Αρχικά την πήρα για ένα πατάρι που τελικά αποφάσισα να το κάνω γραφείο, οπότε τώρα πήγε στο σαλόνι. Αν διάλεγα τώρα θα πήγαινα σε 37 - maximum 40)

Last edited:

....πλάκα μου κάνεις....4 μέτρα? 46άρα με 4:3 χάλια? στα 2,5 μέτρα βλέπω εγώ και όσοι έχουν δεί μαζί μου χαίροντε

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Εγω βλεπω απο τα 3.3 μετρα σε 46W4000 και ακομα και η NOVA που φημιζεται για το ...μετριο (για να μην πω τιποτα λιγοτερο) σημα της φαινεται μια χαρα. Αν επιανα καλα τα αναλογικα καναλια μπορω να πω οτι ανετα θα αγοραζα 50αρα.

Bεβαια το ματι μου δεν ειναι βιονικο οπως του mezzanine που ειναι μισος ανθρωπος μισο cyborg και βλεπει απο τα 4 μετρα τις ατελειες του σηματος σε επιπεδο subpixel....:flipout:

πάλι έραψες ποταμίσιε....λες να μας έχει ανέβει τόσο η μυωπία που δεν βλέπουμε πλέον τα σαμπίξελ μας?

Κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο το τεστ απο το Γερμανικο περιοδικο "Video". H 52W4000 βγαινει νικητρια στο συγκριτικο με LG 50PG6000 και Samsung 50A556:

http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_video_120600.html

Περισσοτερες λεπτομερειες δεν γνωριζω βεβαια.

Παρτε και αλλο ενα τεστ απο το "AudioVision" που η 46W4000 κερδιζει την Panasonic 46PZ80 και Samsung 46A656:

http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_audiovision_116484.html

Τα επιγραμματικα συμπερασματα μεταφρασμενα στα Αγγλικα....

"The Sony impresses with its combination of high contrast and good image. Whether in dark or bright surroundings, whether HDTV signals, or standard TV: It proves to be genuine all-rounder and thus gets the (tight) Test victory"

"Panasonic offers a convenient 46-inch plasma with full-HD, the home theater in a first class picture. The few weaknesses in the bad signal processing in HDMI 576i and the slightly irritating windscreen"

High motion sharpness and contrast distinguish the good from Samsung, and it is the innovative 24p recognition. In the race against Sony LCD but this provides a better picture, the Samsung has just been beaten

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Εγω βλεπω απο τα 3.3 μετρα σε 46W4000 και ακομα και η NOVA που φημιζεται για το ...μετριο (για να μην πω τιποτα λιγοτερο) σημα της φαινεται μια χαρα. Αν επιανα καλα τα αναλογικα καναλια μπορω να πω οτι ανετα θα αγοραζα 50αρα.

Bεβαια το ματι μου δεν ειναι βιονικο οπως του mezzanine που ειναι μισος ανθρωπος μισο cyborg και βλεπει απο τα 4 μετρα τις ατελειες του σηματος σε επιπεδο subpixel....:flipout:

Πήγαινε 2 μέτρα πίσω και κάθισε 10 λεπτά. Παρακολούθησε μόνο τηλεόραση.
Δεν είναι καλύτερα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Πήγαινε 2 μέτρα πίσω και κάθισε 10 λεπτά. Παρακολούθησε μόνο τηλεόραση.
Δεν είναι καλύτερα;

Οι γονεις μου εχουν 32αρα LCD και απο τα 3 μετρα η εικονα φαινεται τελεια. Σε 32αρα ομως ουτε DVD δεν μπορεις να δεις , οποτε ειναι λογικο να πρεπει να γινονται καποιες υποχωρησεις στο θεμα της εικονας χαμηλης αναλυσης ωστε να χαιρομαστε το μεγαλυτερο μεγεθος.

Σαν να λεμε οτι εισαι καθε μερα στην εθνικη οδο στο πηγαινε ελα και αντι να παρεις τον κομπρεσορα παιρνεις το swiftaki για να βρισκεις πιο ευκολα παρκιν στο γυρισμο :flipout::flipout:

Παδιά στα εφέ ήχου,τι διαφορά έχει το Δυναμικός από το Κανονικός;

Εσείς ποια επιλογή έχετε;

Τελικα πεισθηκα και την παραγγειλα και εγω.Χτες την παρελαβα στο σπιτι απλα δεν μπρολαβα να την βγαλω ουτε εξω απο το κουτι.Ελπιζω μεσα στο σ/κ να το κανω.Νομιζω οτι εκανα καλη επιλογη.Παιζουν τιποτα ρυθμισεις?

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Για HD (PS3):

Picture Mode: Normal
Backlight: 2
Contrast: 90
Brightness: 50
Colour: 50
Colour Temperature: Warm 1
Sharpness: 0
Noise Reduction: off
MPEG Noise Reduction: οff
Advanced Contrast Enhancer: off
Live Colour: low
Colour Space: wide
Power Saving: off
Light Sensor: off

Για τηλεοπτικο ανεβασε sharpness (5-8) και μειωσε contrast (75-80) και αν θελεις βαλε και noise reduction στο low.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Και για να δουν μερικοι που "απολαμβανουν" HD με αναλυσεις ....800x600 τι θα πει Full HD με 1:1 pixel mapping...

342420639_aLthw-O.jpg

Περισσοτερα εδω..

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=7459657&postcount=3678

Last edited:

ok thanks για την αμεση απαντηση.Πηρα και ενα dvd (sony) που κανει upscaling στα 1080P ελπιζω να κανω δουλεια...Σκεφτομουν και playstation3 αλλα επειδη δεν υπαρχουν και πολλα BR disk και τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν κατελειξα σε απλο dvd