SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

α ρε Γιαννη τι μας εκανες τωρα..

παλι transformers θα δω αποψε :flipout::flipout:

τι γυναικα ειναι αυτη...ουτε στο full hd δεν την χορταινω!

Την καλημερα μου και τις ευχαριστιες μου για τις πληροφοριες που μεταφερετε σε μας που δεν ειμαστε τοσο ειδικοι.
Ειλικρινα ειστε απο τα καλυτερα φορα οσον αφορα το θεμα χωρις υπερβολες και κολακιες.

Και τωρα στην ερωτηση μου.
Εχω παρεi τη sony 40w4000.
Εαν τη συνδεσω με ενα Laptop με συνδεση HDMI το οποιο σκεφτομαι να αγορασω θα δειχνει καθαρη εικονα στο ιντερνετ οπως και στο Laptop οσον αφορα τα γραμματα και τις γραμματοσειρες ανεξαρτητου μεγεθους στην εικονα?
(Δυστυχως τωρα εχω ενα παλιο PC και νομιζω δεν αξιζει το κοπο να το δοκιμασω με συνδεση S-Video.)

Σας ευχαριστω εκ προοιμιου και σας θερμοπαρακαλω αν σας ειναι εφικτο να μου δωσετε μια απαντηση με αυτα που γνωριζετε...για να ξερω αν αξιζει να αγορασω καινουργιο Laptop για το συνδεω με την τηλεοραση.

Last edited:

θα εχεις απιστευτη εικονα..καθαρη σαν να δουλευεις σε επαγγελματικο μονιτορ και σε αναλυση full hd αλλα να παρεις ενα λαπτοπ σχετικα καλο να σου τρεχει τα mkv σε 1080ρ ικανοποιητικα.

οσο για ιντερνετ και word η αισθηση ειναι μαγικη.

προσοχη ομως..το να συνδεσεις ενα λαπτοπ με hdmi για τετοιες δουλειες(πχ περιηγηση στο ιντερνετ) δεν εχει καμια διαφορα απο μια απλη συνδεση με εναν παλιο υπολογιστη.Η καθαροτητα θα ειναι η ιδια.

Εαν τη συνδεσω με ενα Laptop με συνδεση HDMI το οποιο σκεφτομαι να αγορασω θα δειχνει καθαρη εικονα στο ιντερνετ οπως και στο Laptop οσον αφορα τα γραμματα και τις γραμματοσειρες ανεξαρτητου μεγεθους στην εικονα?
(Δυστυχως τωρα εχω ενα παλιο PC και νομιζω δεν αξιζει το κοπο να το δοκιμασω με συνδεση S-Video.)

Εξαρταται αν η καρτα γραφικων σηκωνει αναλυση 1920x1080 για να εχεις 1:1 pixel mapping.

Aν δεν σηκωνει την αναλυση αυτη δυσκολα τα πραγματα.

Περισσοτερα θα μαθεις αν κανεις την ιδια ερωτηση στην κατηγορια Home Cinema PC.

Ευχαριστω παιδιά :worshippy:

Ουφ στο άλλο υποφορουμ μπερδευτηκα ....

να γινω λίγο πιο αναλυτική μηπως ξερετε να μου πειτε..

Πηρα την Sony 40W4000 τελικά...ακόμη δεν άνοιξα το κουτι γιατι μόλις την εφεραν στο σπιτι , έφυγα για διακοπές.... Τωρα σας γράφω απο την εξοχη με το λαπτοπ :guitarist: και με απλή τηλεφωνική συνδεση που σπαει κόκκαλα :furious3:

Εχω λαπτοπ Acer Aspire 9110 με καρτα γραφικών NIVIDIA GeForce 7600, που το πηρα πριν 2 χρόνια και έχει μια έξοδο DVI.
Πηρα απο εδω τηλέφωνο το πλαισιο για να δω πως θα το συνδεσω με το HDMI της τηλεόρασης και μου ειπαν να παρω καλώδιο με HDMI απο την μία πλευρα και απο την αλλη ανταπτορα για για το DVI και να παρω επισης και καλώδια ήχου, γιατι το DVI δεν υποστηριζει ηχο....

Αν το κανω αυτό, πιστευετε ότι θα βλέπω καλά το pc στην τηλεόραση και όσον αφορά το Internet και όσον αφορά ταινίες που εχω στο pc, αλλά και όσον αφορά word, excell κλπ....??? Θα φαινονται όλα αυτά το ίδιο καθαρά όπως και στο λαπτοπ αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος??? η θα έχω προβλήματα?

Διαφορετικά , νομιζετε ότι πρεπει να παρω το νέο λαπτοπ της Acer για παράδειγμα, που έχει έξοδο HDMI και ανάλυση 1920........ ?

Μου φαινεται ότι μιας αγοράς.....μυριες έπονται.....

Χιλια ευχαριστω και πάλι....

Μου φαινεται ότι μιας αγοράς.....μυριες έπονται.....

Που να παρεις και συζηγο να δεις .
Καλοριζικη και μη χολοσκας..........λεφτα μαζευε μονο.:flipout::flipout:

εγω στην Χ ειχα συνδεσει εναν υπολογιστη με pentium 4 και καρτα την 5200fx

τα παντα θα τα βλεπεις καθαρα οπως τωρα στο λαπτοπ σου.

αλλο ειναι αν πaιζει τα δυσκολα βιντεο,αλλο ειναι το πως θα βλεπεις την εικονα στην τηλεοραση..βαλε μια φωτο ετσι για δοκιμη οταν γυρισεις και θα δεις οτι δεν χρειαζεται αλλαγη υπολογιστη (ουτε καν hdmi)

Διαφορετικά , νομιζετε ότι πρεπει να παρω το νέο λαπτοπ της Acer για παράδειγμα, που έχει έξοδο HDMI και ανάλυση 1920........ ?

Η 7600 μπορεί να δώσει άνετα 1920x1080. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις PC για αυτό τον λόγο.

Αν δεν σε πειράζει προτείνω να συνεχιστεί η συζήτηση εδώ, ώστε να έχουμε ένα νήμα αποκλειστικά για τις συνδέσεις με PC.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

καλησπερα παιδια.
Σημερα εκανα και εγω παραγγελια την 40w4000 μετα απο αρκετη σκεψη που ειχα να διαλεξω αναμεσα στην 37LE656 και στην philips 7603. την βρηκα με 1380 ευρω. θα την εχω παντα σχεδον με δοριφορικο σημα με dreambox 800 hd και σπανια dvd. ελπιζω να εκανα μια καλη επιλογη βαση με αυτα που διαβασα εδω στο forum.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

καλησπερα παιδια.
Σημερα εκανα και εγω παραγγελια την 40w4000 μετα απο αρκετη σκεψη που ειχα να διαλεξω αναμεσα στην 37LE656 και στην philips 7603. την βρηκα με 1380 ευρω. θα την εχω παντα σχεδον με δοριφορικο σημα με dreambox 800 hd και σπανια dvd. ελπιζω να εκανα μια καλη επιλογη βαση με αυτα που διαβασα εδω στο forum.

Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος όπως όλοι μας που την έχουμε... ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος όπως όλοι μας που την έχουμε... ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα..
μακαρι φιλε μου γιατι με απασχολισε παρα πολλυ το θεμα σε ολα τα μαγαζια που πηγενα ολοι sansung μου πρωτιναν αλλα εσεις και η τιμη της 40 656 με πηγατε προς την 40w4000.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

μακαρι φιλε μου γιατι με απασχολισε παρα πολλυ το θεμα σε ολα τα μαγαζια που πηγενα ολοι samsung μου πρωτειναν

Πιο παλια απο οτι μου εχει πει ξαδερφος της γυναικας μου που δουλευε πωλητης στον Κορασιδη τους εδιναν Samsung και LG δωροεπιταγες απο το carrefour. Tωρα δεν ξερω αν δινουν κατι αλλο...

Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Μετά από 2 μήνες ευτυχούς συμβίωσης με τη 40w4000 κατάφερα να στήσω το HTPC μου. Εφόσον έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις και έχω συνδέσει το PC με την τηλεόραση και έχω επιλέξει 1:1 mapping, βλέπω την εικόνα σαν κάδρο μέσα στην τηλεόραση με ένα πλαίσιο γύρω στους 5 πόντους από κάθε πλευρά (και πάνω και κάτω). Μπορεί η ερώτηση να είναι στοιχειώδης, αλλά έχοντας επιλέξει στο PC ανάλυση 1920x1080 και 1:1 δεν θα έπρεπε η εικόνα να καταλαμβάνει πλήρως την οθόνη. Η απορία μου μπορεί να είναι χαζή, αλλά χρειάζομαι για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας. Οι κάρτες που έχουν χρησιμοποιηθεί για δοκιμές είναι Ati Radeon 2900 και Nvidia Geforce 8800 GTS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Μετά από 2 μήνες ευτυχούς συμβίωσης με τη 40w4000 κατάφερα να στήσω το HTPC μου. Εφόσον έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις και έχω συνδέσει το PC με την τηλεόραση και έχω επιλέξει 1:1 mapping, βλέπω την εικόνα σαν κάδρο μέσα στην τηλεόραση με ένα πλαίσιο γύρω στους 5 πόντους από κάθε πλευρά (και πάνω και κάτω). Μπορεί η ερώτηση να είναι στοιχειώδης, αλλά έχοντας επιλέξει στο PC ανάλυση 1920x1080 και 1:1 δεν θα έπρεπε η εικόνα να καταλαμβάνει πλήρως την οθόνη. Η απορία μου μπορεί να είναι χαζή, αλλά χρειάζομαι για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας. Οι κάρτες που έχουν χρησιμοποιηθεί για δοκιμές είναι Ati Radeon 2900 και Nvidia Geforce 8800 GTS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στο μενού "Οθόνη" (της τηλεόρασης) υπάρχει η ρύθμιση "Περιοχή Προβολής". Τσέκαρε ότι είναι επιλεγμένο το "Full Pixel".

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα παραπάνω. Πέρασα τους τελευταίους drivers της Nvidia (175.19) Και το πρόβλημα λύθηκε (τουλάχιστον σε Vista). Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις.