Re: SONY Bravia W4000
Μετα απο ενα χρονο χρησης και πολλα σπασιματα νευρων με το αυτοματο σκοτεινιασμα σε χαμηλου φωτισμου σκηνων,ανακαλυψα τυχαια πως απο την επιλογη εικονας(ζωντανη-κανονικη-σινεμα) ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ειναι ξεκλειδωτη η τελευταια επιλογη "προηγμενες ρυθμισεις",απο οπου και απενεργοποιεις αυτο το αυτοματο σκοτεινιασμα!!!!
η ερωτηση μου ειναι η εξης: βαζοντας ακριβως ιδιες παραμετρους(αντιθεση χρωμα κτλ) τοσο στην κανονικη οσο και στην vivid επιλογη εικονας, βλεπεις πολυ πιο εντονα και καθαρα και φωτεινα χρωματα στην vivid,παρολο που εχουν ιδιες παραμετρους!!!!Απο την στιγμη λοιπον που εμενα μου αρεσει αυτη η εντονη εικονα,γιατι η sony μου εχει κλειδωμενη την επιλογη προηγμενες ρυθμισεις στην vivid εικονα?γιατι οταν παιρνω το 100% απο την αντιθεση και τα χρωματα της τηλεορασης μου, η sony με αναγκαζει στις σκοτεινες σκηνες να βλεπω μια σκετη μαυριλα ουσιαστικα,μιας και οι προηγμενες ρυθμισεις ειναι κλειδωμενες και ετσι σκοτεινιαζει αυτοματα θελω δεν θελω??????????????????????????????????????????????Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουν οι προηγμενες ρυθμισεις και στην vivid επιλογη εικονας???????????????????????????
Αν γνωριζει καποιος θα του ειμαι υποχρεος,με την επιλογη εικονας στο κανονικο,ναι μεν δεν εχω το αυτοματο σκοτεινιασμα,αλλα παιρνω το 70% των χρωματων...