Re: SONY Bravia W4000
Εχεις δει άλλες μαρκες και αλλα μοντελα τηλεορασεων πως παιζουν; (και εδω μιλαμε και για συγκεκριμενες τηλεορασεις.)
Λοιπον, επειδη ξαφνικα αρχισαν να με τρωνε τα δαχτυλα μου...
Οταν εψαχνα για 40αρα πριν μηνες, διαβασα περιπου 20 τεστ ξενων περιοδικων και site, τοσο συγκριτικά οσο και μεμονωμενα για την σειρα W και τις αντιστοιχες Samsung, Philips, Sharp και Panasonic.
Πουθενα δεν διαβασα οτι η W
υστερει σε αποδοση SD ή UHF σηματος.
Και μαλλον δεν θελεις να σου πω ποιο ηταν το γενικο συμπερασμα που εβγαλα απο ολα αυτα τα τεστ οσο αφορα την αποδοση της W στα παραπανω σηματα.
ΟΚ, τα τεστ πληρωνονται...
Κατοπιν διαβασα κατεβατά ολοκληρα στα AVclub.gr , AVsite.gr , AVForums.com και AVSforum.com για τις τοτε LCD στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης, εστιαζοντας ειδικα στην ποιοτητα αναπαραγωγης UHF σηματος, μια που θεωρω οτι HD παιζουν ολες αξιοπρεπως με ελαχιστες διαφορες.
Πουθενα δεν διαβασα οτι η W
Και μαλλον δεν θελεις να σου πω ποιο ηταν το γενικο συμπερασμα που εβγαλα απο ολες αυτες τις γνωμες, οσο αφορα την αποδοση της W στα παραπανω σηματα
OK, τα φορουμ ειναι αναξιοπιστα...
Τελος, πηρα σβαρνα τις αλυσιδες ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων και ειδα οσες περισσοτερες 40αρες μπορουσα με σημα κεραιας, παιζοντας οπου με αφηναν με τις ρυθμισεις.
Πουθενα δεν διαπιστωσα οτι η W
Και μαλλον δεν θελεις να σου πω ποιο ηταν το γενικο συμπερασμα που εβγαλα απο ολες αυτες τις θεασεις, οσο αφορα την αποδοση της W στα παραπανω σηματα.
Χμμ... Μηπως δεν βλεπω καλα γιατρε μου?
Εν κατακλειδι, μετα απο 8 μηνες συμβιωσης με την W πιστευω οτι παρα τα (αλλα) προβληματα της, η τηλεοραση παιζει αψογα unscaled DVD, DVB-S, DVB-T και (εδω ειναι το πιο σημαντικο για μενα προσωπικα) UHF.
Δεν υποστηριζω οτι ειναι η καλυτερη TV που υπηρξε ποτε, ουτε καν οτι ειναι συνολικα καλυτερη σε σχεση με ανταγωνιστικα μοντελα, απλα γιατι δεν με ενδιαφερει να πιστευω οτι εγω εχω την καλυτερη και οι αλλοι την πατησαν σαν βλακες.
Αλλα το να γραφεις σε ενα φορουμ σαν αυτο, οτι η W
υστερει σε SD σηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο με παραπλησιο κοστος ειναι τουλαχιστον
παραπληροφορηση.
Το αν το κανεις εσκεμμενα ή λογω αγνοιας δεν με ενδιαφερει, απλα καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε (ειδικα σε φορουμ που δεν απευθυνονται σε γενικο κοινο) γιατι εδω μεσα ευκολα εκτιθεμεθα.
Και για να ευθυμησουμε και λιγο, μια και η ζωη ειναι μικρη και οι αντεγκλησεις μεσω πληκτρολογιου εντελως ανουσιες, καλοκαιρακι ειναι... ας κλεισουμε τις τηλεορασεις (ακομα και αν ειναι σουπερ-ντουπερ-γουαου οπως υποθετω η δικη σου) και ας βγουμε λιγο εξω να χαρουμε την πραγματικη εικονα των παραλιων, του ουρανου και των ομορφων ελαφρα ενδεδυμενων δεσποινιδων...