Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
Και τελικα το βαθυστοχαστο ερωτημα του Λεωνιδα στο ποστ #1629 ,παραμενει αναπαντητο (η απαντηση μου δεν τον ικανοποιησε) ας απαντησει καποιος παρακαλω
:jester::jester::jester::jester::jester:
fftopic: Oποιος ξερει γραμματα να μπορει να καταλαβει,αφου διαβασει ολες τις απαντησεις,και δεν επιλεγει πως και τι για να κανει εντυπωσεις ,μπορει να σου απαντησει....και τοτε μπορει να ξαναζητησεις συγνωμη που ενοχλεις εκτος θεματος,σου ειναι ευκολο εξαλλου για τους ίδιους λόγους με όλους αυτους που εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους....
Χαλασε και ενοχλησε τους παρακολουθουντες το νημα και κατοχους W4000 αυτος ο οποιος απαντησε σε ενα ερωτημα που δεν τεθηκε απο κανενα -παρα μονο απο τον εαυτο του- και ναταν μονο αυτο να πεις παει στην ευχη ,ανακαλυψες μετα στο μυαλο σου οτι καποιος -ΕΣΥ- εκανε συγκριση 2 τιβι και πηρες θεση,,,,,,φυσικα υπερ σου,δεν λεω ειχες εκπληκτικες στιγμες ,τελικα πες μου το απαντησες το ερωτημα ; Γιατι σαν να το αποφευγεις σα να θες να το ξεχασεις καπως ετσι μου φαινεταιfftopic:
Μπορεις να συνεχισεις να χαλας την ενοτητα οσο θες....η παραπανω απαντηση μου ήταν σαφεις για όσους καταλαβαινουν.
fftopic: Αυτος που χαλασε το νημα εχει αναφερθει γιατι το κανει ,και αφου εσυ δειχνεις τον υποστηριζεις χαιρομαι που επιβεβαιωνεις την αποψη μου... πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους.....
Συνεχισε να το δειχvεις αυτο ....
fftopic:Αν δεν ξερεις Ελληνικά να καταλαβεις ,μπορεις να μην συμμετεχεις σε φορουμ ,ποσο μαλλον αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει διαλογος,αν μπορεις να μην απαντας επιλεκτικα για λογους εντυπωσεων, και φυσικα μπορεις να νομιζεις ότι δεν πηρες απαντηση,ασχετα αν αφορουσε αυτη συνεχεια σε θεμα που δεν ειναι για την θεματικη ενοτητα,απλα επειδη δεν σου αρεσε αυτη ....
Εκτος αν βεβαια ξερεις Ελληνικα,τότε εξακολουθεις να επιβεβαιωνεις πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα,δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους απο αυτα που ήδη εχουν γραψει.....
Συνεχισε να δειχvεις λοιπον σχετικα ....![]()
)
fftopic:
Δεν θα ανακυκλωνουμε τα ιδια επειδη δεν εχεις δουλεια να κανεις ή δεν καταλαβαινεις Ελληνικα ή το παιζεις σχετικα για δικους σου λόγους.Εχουν αναφερθει αναλυτικα όλα (και με διαφορετικα λόγια για οσους:bang:....)
H κατοχη ή οχι τηλεορασης δεν εχει σχεση με την νοοτροπια συμμετοχης σε φορουμ,ουτε σχεση με γνωσεις,εμπειρια ή οχι.Κανε αναζητιση και με την σειρα τα ποστ ...και αν θες συνεχισε τα offtopic να δειχνεις σχετικα που αποσκοπεις![]()
Εχοντας την 46w4000 εδω και 6-7 μηνες δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικοH tv έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο και εξακολουθώ να δηλώνω ευχαριστημένος με εξαίρεση το control της το οποίο εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει λίγο.
Πέρα από αυτό εδώ και κανά μήνα έχω παρατηρήσει ότι έχει "πέσει" η ένταση των ηχείων της, πχ θυμάμαι όταν την αγοράσαμε ότι δεν μπορούσαμε νάκούσουμε σε στάθμες πάνω από το 30 και τώρα είμαστε περίπου στο 40.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.