SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Και τελικα το βαθυστοχαστο ερωτημα του Λεωνιδα στο ποστ #1629 ,παραμενει αναπαντητο (η απαντηση μου δεν τον ικανοποιησε) ας απαντησει καποιος παρακαλω

:jester::jester::jester::jester::jester:

:offtopic: Oποιος ξερει γραμματα να μπορει να καταλαβει,αφου διαβασει ολες τις απαντησεις,και δεν επιλεγει πως και τι για να κανει εντυπωσεις ,μπορει να σου απαντησει....και τοτε μπορει να ξαναζητησεις συγνωμη που ενοχλεις εκτος θεματος,σου ειναι ευκολο εξαλλου για τους ίδιους λόγους με όλους αυτους που εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους....

Last edited:

:offtopic: Oποιος ξερει γραμματα να μπορει να καταλαβει,αφου διαβασει ολες τις απαντησεις,και δεν επιλεγει πως και τι για να κανει εντυπωσεις ,μπορει να σου απαντησει....και τοτε μπορει να ξαναζητησεις συγνωμη που ενοχλεις εκτος θεματος,σου ειναι ευκολο εξαλλου για τους ίδιους λόγους με όλους αυτους που εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους....

Δηλαδη βρε θηριο ξερεις την απαντηση και ρωτησες για να δεις αν ξερουμε ;
Η μηπως δεν ρωτησες ;και νομιζες οτι ρωτησα εγω
Γιατι το ποστ #1629 ειναι εκει και το εγραψες ..εσυ
Originally Posted by Leonidas33
Ξερεις το ερωτηματικο να δηλωνει παντα απορια ;

:offtopic:

Μπορεις να συνεχισεις να χαλας την ενοτητα οσο θες....η παραπανω απαντηση μου ήταν σαφεις για όσους καταλαβαινουν.

Μπορεις να συνεχισεις να χαλας την ενοτητα οσο θες....η παραπανω απαντηση μου ήταν σαφεις για όσους καταλαβαινουν.
Χαλασε και ενοχλησε τους παρακολουθουντες το νημα και κατοχους W4000 αυτος ο οποιος απαντησε σε ενα ερωτημα που δεν τεθηκε απο κανενα -παρα μονο απο τον εαυτο του- και ναταν μονο αυτο να πεις παει στην ευχη ,ανακαλυψες μετα στο μυαλο σου οτι καποιος -ΕΣΥ- εκανε συγκριση 2 τιβι και πηρες θεση,,,,,,φυσικα υπερ σου,δεν λεω ειχες εκπληκτικες στιγμες ,τελικα πες μου το απαντησες το ερωτημα ; Γιατι σαν να το αποφευγεις σα να θες να το ξεχασεις καπως ετσι μου φαινεται

:offtopic: Αυτος που χαλασε το νημα εχει αναφερθει γιατι το κανει ,και αφου εσυ δειχνεις τον υποστηριζεις χαιρομαι που επιβεβαιωνεις την αποψη μου... πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους.....

Συνεχισε να το δειχvεις αυτο ....

:offtopic: Αυτος που χαλασε το νημα εχει αναφερθει γιατι το κανει ,και αφου εσυ δειχνεις τον υποστηριζεις χαιρομαι που επιβεβαιωνεις την αποψη μου... πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους.....

Συνεχισε να το δειχvεις αυτο ....

Και φυσικα μιλας για τον εαυτο σου ,με τον οποιο ειχες ενα εκπληκτικο διαλογο τα τελευταια ποστ ,η αδυναμια του να κατανοησεις ποσον μαλλον να να απαντησεις ειναι παραπανω απο εμφανης ,αλλα πες μου σε παρακαλω την απορια σου σχετικα με το ερωτηματικο την ελυσες ;
Ξερεις μιλαω για αυτο που ποσταρες και κανεις πως ποτε δεν συνεβη

:offtopic:Αν δεν ξερεις Ελληνικά να καταλαβεις ,μπορεις να μην συμμετεχεις σε φορουμ ,ποσο μαλλον αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει διαλογος,αν μπορεις να μην απαντας επιλεκτικα για λογους εντυπωσεων, και φυσικα μπορεις να νομιζεις ότι δεν πηρες απαντηση,ασχετα αν αφορουσε αυτη συνεχεια σε θεμα που δεν ειναι για την θεματικη ενοτητα,απλα επειδη δεν σου αρεσε αυτη ....

Εκτος αν βεβαια ξερεις Ελληνικα,τότε εξακολουθεις να επιβεβαιωνεις πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα,δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους απο αυτα που ήδη εχουν γραψει.....
Συνεχισε να δειχvεις λοιπον σχετικα ....-bye-

Last edited:

:offtopic:Αν δεν ξερεις Ελληνικά να καταλαβεις ,μπορεις να μην συμμετεχεις σε φορουμ ,ποσο μαλλον αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει διαλογος,αν μπορεις να μην απαντας επιλεκτικα για λογους εντυπωσεων, και φυσικα μπορεις να νομιζεις ότι δεν πηρες απαντηση,ασχετα αν αφορουσε αυτη συνεχεια σε θεμα που δεν ειναι για την θεματικη ενοτητα,απλα επειδη δεν σου αρεσε αυτη ....

Εκτος αν βεβαια ξερεις Ελληνικα,τότε εξακολουθεις να επιβεβαιωνεις πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα,δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους απο αυτα που ήδη εχουν γραψει.....
Συνεχισε να δειχvεις λοιπον σχετικα ....-bye-

Aν θα μπορουσες ισως να μου δειξεις το ποστ στο οποιο απαντησες (για παραδειγμα στο ποστ #1629 ρωτησες :
)

Τουλαχιστον εχω W4000 ,και ειμαι ακριβως στη σωστη θεματικη ενοτητα στην οποια και εγραψα τις ρυθμισεις που χρησιμοποιω ,και που εσυ νομιζες οτι κατι ρωτησα ...κλπ...κλπ

Εχεις τουλαχιστον w4000 ;
Και αληθεια πως σου ηρθε οτι εγω ρωτησα κατι και μιλησα για συγκριση 2 τιβι ;Γιατι το αρχικο ποστ ειναι εκει απειραχτο μπορω να το κανω quote αν θες

Δεν θα ανακυκλωνουμε τα ιδια επειδη δεν εχεις δουλεια να κανεις ή δεν καταλαβαινεις Ελληνικα ή το παιζεις σχετικα για δικους σου λόγους.Εχουν αναφερθει αναλυτικα όλα (και με διαφορετικα λόγια για οσους:bang:....)

H κατοχη ή οχι τηλεορασης δεν εχει σχεση με την νοοτροπια συμμετοχης σε φορουμ,ουτε σχεση με γνωσεις,εμπειρια ή οχι.Κανε αναζητιση και με την σειρα τα ποστ ...και αν θες συνεχισε τα offtopic να δειχνεις σχετικα που αποσκοπεις-bye-

Last edited:

Δεν θα ανακυκλωνουμε τα ιδια επειδη δεν εχεις δουλεια να κανεις ή δεν καταλαβαινεις Ελληνικα ή το παιζεις σχετικα για δικους σου λόγους.Εχουν αναφερθει αναλυτικα όλα (και με διαφορετικα λόγια για οσους:bang:....)

H κατοχη ή οχι τηλεορασης δεν εχει σχεση με την νοοτροπια συμμετοχης σε φορουμ,ουτε σχεση με γνωσεις,εμπειρια ή οχι.Κανε αναζητιση και με την σειρα τα ποστ ...και αν θες συνεχισε τα offtopic να δειχνεις σχετικα που αποσκοπεις-bye-

Α εχεις και κληρονομικο χαρισμα ενορασης !!!( Γιατι δεν με ξερεις και δεν σε ξερω ετσι -εδω μπαινει το ερωτηματικο οοοοταν ρωταμε οκ; )

Αυτο ας το προσπερασω ειναι ξεκαθαρο το ποιος δεν καταλαβαινει

Κατι που φαινεται και εδω ,τι σχεση εχει η συμμετοχη σε ενα φορουμ ,με οτι σε ρωτησα ;
Παρακολουθω και εγω αρκετα νηματα ,δεν πηγα ομως ποτε να εκφρασω αποψη η να απαντησω σε ερωτηση που μονος εκανα στο νημα για τους προτζεκτορες ,το διαβαζω δικαιωμα μου ,αλλα μη εχοντας προτζεκτορα δεν γραφω ,για αυτο σε ρωτησα Εχεις τουλαχιστον w4000 ; (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OFF TOPIC αυτη η ερωτηση)

Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα γραψεις απλα για να αποφυγεις να απαντησεις ,αναρωτιεμαι αν διαβαζεις καν τι γραφεται
Και εδω θα αποχωρισω οριστικα απο το νημα ας εχω w4000, δεν βαριεσαι εσυ ξερεις η νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα , btw για τους πονους της γεννας κανενα :idea: tip ;
Εχω ενα φιλο μαιευτηρα αλλα σιγουρα θα ξερεις εσυ καλυτερα που να τρεχω τωρα -bye-

Αν δεν ξερεις Ελληνικά να καταλαβεις ,μπορεις να μην συμμετεχεις σε φορουμ ,ποσο μαλλον αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει διαλογος,αν μπορεις να μην απαντας επιλεκτικα για λογους εντυπωσεων, και φυσικα μπορεις να νομιζεις ότι δεν πηρες απαντηση,ασχετα αν αφορουσε αυτη συνεχεια σε θεμα που δεν ειναι για την θεματικη ενοτητα,απλα επειδη δεν σου αρεσε αυτη ....

Εκτος αν βεβαια ξερεις Ελληνικα,τότε εξακολουθεις να επιβεβαιωνεις πως καποιοι εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα,δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον επιλογες τους απο αυτα που ήδη εχουν γραψει.....-bye-

H tv έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο και εξακολουθώ να δηλώνω ευχαριστημένος με εξαίρεση το control της το οποίο εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει λίγο.

Πέρα από αυτό εδώ και κανά μήνα έχω παρατηρήσει ότι έχει "πέσει" η ένταση των ηχείων της, πχ θυμάμαι όταν την αγοράσαμε ότι δεν μπορούσαμε νάκούσουμε σε στάθμες πάνω από το 30 και τώρα είμαστε περίπου στο 40.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ?

Το ενδεχόμενο να έχετε αρχίσει εσείς να κουφαίνεστε το έχεις σκεφτεί? :flipout:

H tv έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο και εξακολουθώ να δηλώνω ευχαριστημένος με εξαίρεση το control της το οποίο εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει λίγο.

Πέρα από αυτό εδώ και κανά μήνα έχω παρατηρήσει ότι έχει "πέσει" η ένταση των ηχείων της, πχ θυμάμαι όταν την αγοράσαμε ότι δεν μπορούσαμε νάκούσουμε σε στάθμες πάνω από το 30 και τώρα είμαστε περίπου στο 40.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ?
Εχοντας την 46w4000 εδω και 6-7 μηνες δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικο
ειμαι και εγω ευχαριστημενος απο αυτο που βλεπω ,τοσο που δυσκολα θα την αλλαξω γιατι φοβαμαι οτι δεν θα βρω κατι να πλησιαζει αυτο που βλεπω ,ισως για την Ζ και μονο ,τιποτε αλλο δεν πλησιαζει (και εχω δει τα περισσοτερα front line μοντελα ),ισως ακουγεται υπερβολικο αλλα ετσι ακριβως το αισθανομαι :ernaehrung004:

Και νομίζω ότι καλά αισθάνεσαι. Με αυτά που έχω διαβάσει, και μόνο ότι τα πάνελ στην φετινή σειρά είναι 8μπιτα από τα περσινά 10μπιτα θα με έκαναν να πιστεύω ότι είναι χειρότερα, ακόμα και αν αυτό είναι ψυχολογικό.

[Από την άλλη δεν πολυ-ασχολούμαι με sony, οπότε μπορεί να κάνω εντελώς λάθος για τα 8-μπιτα πάνελ. Αν μπορεί ο Γιάννης να μας θυμίσει πως έχει η κατάσταση με τα φετινά πάνελ... :blush:]

8μπιτα ειναι τα φετεινα πανελς, αλλα αν εξαιρεσουμε το bleeding, μιλαμε για κορυφαια εικόνα και εφετος απο τη Sony.

δεν ειναι των φετινων το προβλημα φιλε μου,ειναι προβλημα των lcd,το χουμε υπερ καλυψει πια το θεμα.οσον αφορα το 10bit,μονο η Ζ5500 εχει,οι αλλες εχουν 8αρι,αλλα ετσι κι αλλιως τι να το κανεις,δεν μετραει