Παιδια διαβασα σε review χρηστη, οτι τα γραμματα των λιτων μενου ειναι μικρα εως δυσδιακριτα σε 29αρα οθονη, και οτι δεν εχει zoom στην αναπαραγωγη DVD. Αληθευουν αυτα?
Tην οχι τοσο καλη αποδοση εικονας των καναλιων την γνωριζω και απο αλλο κατοχο RDR-HX750, ο οποιος επισης παλευε για μερες με τις συνδεσμολογιες ο ανθρωπος αλλα δεν καταφερε πολλα πραγματα.
Και επειδη προσφατα αγορασα recorder (οχι το συγκεκριμενο) και εψαξα λιγο, για την "μεταφορα καναλιων απο tv" κυταξε στην σελιδα 18 του αγγλικου manual. Γραφει οτι η λειτουργια υποστηριζεται μεσω scart μονο εαν υπαρχει αντιστοιχη λειτουργια τυπου "smartlink" και στην τηλεοραση σου.
Ελληνικο manual αποστελλει (99% δωρεαν) η Sony Hellas εαν επικοινωνησεις μαζι τους στο 801 11 92000.
Kαι αν βιαζεσαι η δεν βρεις το manual στη Sony ή στο νετ, στειλε μου ενα PM με το email σου για να στο στειλω σε PDF.
Ελπιζω να βοηθησα
p.s. Αληθεια, απο που το αγορασες?
το αγορασα απο το πλαισιο γιατι?
εσυ πωσ το εχεισ συνδεση αυτο που αγορασεσ και εχεισ απολυτη εικονα?
Δεν έχω το 750 αλλά το συγγενές HXD870 το οποίο παίζει DiVX με ελληνικούς υπότιτλους ενώ δεν έχει 5.1 εξόδους. Σύνδεση εξωτερικού σκληρού την βλέπω πολύ "χλωμή".
Θα ήθελα κάποιος που έχει ήδη στη κατοχή του το HX-750 να μου πει εντυπώσεις από την μέχρι τώρα συνύπαρξη μαζί του. Ευκολία χειρισμού, ποιότητα εικόνας/εγγραφής, τυχόν προβλήματα και εάν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε DIVX. Το Πλαίσιο αναφέρει ότι υποστηρίζει, αλλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος μ'αυτά που ανεβάζουν στο site τους. Σκέφτομαι να το αγοράσω απο το γνωστό μαγαζί στη Λάρισα, το έχει πάρει κάποιος άλλος από εκεί?
Πάνος
Θα ήθελα κάποιος που έχει ήδη στη κατοχή του το HX-750 να μου πει εντυπώσεις από την μέχρι τώρα συνύπαρξη μαζί του. Ευκολία χειρισμού, ποιότητα εικόνας/εγγραφής, τυχόν προβλήματα και εάν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε DIVX. Το Πλαίσιο αναφέρει ότι υποστηρίζει, αλλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος μ'αυτά που ανεβάζουν στο site τους. Σκέφτομαι να το αγοράσω απο το γνωστό μαγαζί στη Λάρισα, το έχει πάρει κάποιος άλλος από εκεί?
Πάνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.