SONY HW10 vs BENQ W5000

Έχοντας συμβιώσει σχεδόν 3 χρόνια με έναν benq 5120 854*480 πιστεύω ότι σε όποιον hd προβολέα και αν καταλήξω θα μου φανεί εξαιρετικός. το rainbow με ενοχλεί ελάχιστα αλλά επειδή κάθομαι στα 4 μέτρα από την οθόνη χρειάζομαι πιο short throw φακό και ανεπαίσθητο pixelation. Επίσης με ελκύει περισσότερο το φυσικό από το τεχνητό χρώμα οπότε πάω για Sony. Ευχαριστώ όλους σας για τη δοκιμή και σας λέω το ''καλώς σας βρήκα'' ως καινούριο μέλος.

cheeeeeeers

καλησπερα!
Αν καταλαβα σωστα ο Benq θελει καλιμπραρισμα για να παιξει σωστα...Αυτο μπορω να το κανω εγω? Τους εχω δει μαζι αν και μου αβανταριζαν τον Sony σαν πιο καλο αλλα δεν ειδα πολλες διαφορες , λιγο πιο καλα ο Βenq, αλλα μια συμαντικη διαφορα ειναι οτι ο Sony παιζει πιο πολλες ιντσες απο πιο κοντα και αυτο λεει ... Εδω που τα λεμε αν θελω να χορτασω χρωμα και μαυρο παιρνω μια KURO... το θεμα ειναι να βλεπω ιντσες με αξιοπρεπεια. Αν ειναι να παρω Βenq και τον σεταρω σωστα μονος μου γιατι μου αρεσει αυτο το part τοτε οκ ..αν ομως καλεσω αλλον να το κανει δεν το θελω... Eτσι ειναι η κατασταση με τον Βenq? ή κανω λαθος ?