SONY HW10 vs BENQ W5000

Re: Απάντηση: Re: SONY HW10 vs BENQ W5000

Αν είσαι καινούριος στο άθλημα ίσως...
Στους πιό παλιούς θα φανεί. Συμφωνώ βεβαίως οτι η εναλλαγή Α-Β είναι αυτή που κάνει τις διαφορές να κάνουν "μπάμ".

Ακριβώς αυτό λέω. Σαν τη σχετική ταχύτητα 2 αυτοκινήτων που κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.

Αν εξαιρέσεις το group buy, η τιμή τους είναι όντως αρκετά κοντά.

Αυτό που θέλω τελικά να πω είναι ότι αν έχεις τον κάθε προβολέα μόνο του στην κανονική ροή της ταινίας, δεν θα σου φανεί ούτε πράσινος ο ένας, ούτε κόκκινος ο άλλος.

Και φυσικά είναι πλεονέκτημα οι καλύτερες δυνατότητες ρύθμισης του BENQ σε τυχόν ρύθμιση από επαγγελματία. Όπως και θεωρώ πλεονέκτημα τη μάλλον καλύτερη συμπεριφορά του Sony out of the box για κάποιον που δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να φωνάξει ειδικό σπίτι για ρύθμιση.

Και όμως φίλε μου φαίνεται ακόμα και στα μάτια ενός μη ειδικού. Π.χ. ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37850&page=2,post #16 ειδικά τις εικόνες με το αυτοκίνητο! (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή...)
Και καλά αυτό να αρέσει στους ...βάζελους όπως λέει και ο mouse, με τους άλλους όμως τι γίνεται? Μην κυττάς που ο Μπάμπης (:grinning-smiley-043) αν και βάζελος (:p) το διακρίνει! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Βρε Γιώργο,

Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο τρυφερός με τα παιδιά.

Ο ένας πρέπει να έκανε περί τις 25547 σκουποξυλιές στις εναλλαγές προβολέων (και τώρα αλλαξε και avatar με αποτέλεσμα να είναι εμφανείς η ψυχολογικές του ανησυχίες) και ο άλλος προσπαθεί να αλλάξει ομάδα (από Ολυμπιακός σε Παναθηναικός) για να δικαιολογήσει την αγορά του.

:p :p :p

Φίλε Μπάμπη καλησπέρα, τι κάνεις, τελείωσες με τη γρίπη?

Φιλικά
Γιώργος.
Ο 5000 ξεκοκκίνισε όταν γύρισε σπίτι σου.

Ο Μπίκος ξεκιτρίνησε μιας και του πέρασε η γρίπη.

Μόνο ο Sony παραμένει με το χρωματάκι του.

:p

Ο 5000 ξεκοκκίνισε όταν γύρισε σπίτι σου.

Ο Μπίκος ξεκιτρίνησε μιας και του πέρασε η γρίπη.

Μόνο ο Sony παραμένει με το χρωματάκι του.

:p

Πράσινος από τη ζήλια του!

Εγώ λέω να ασπρίσω, αλλά δεν με βοηθάει κανείς Σύριε!!

Από ποιο έργο είναι η σκηνή με το αυτοκίνητο? Θα βάλω το Μιχάλη να βρει το έργο και να το δούμε. Παίζει να είναι με αρύθμιστο Sony οι φώτο?

Πράσινος από τη ζήλια του!

Εγώ λέω να ασπρίσω, αλλά δεν με βοηθάει κανείς Σύριε!!

Από ποιο έργο είναι η σκηνή με το αυτοκίνητο? Θα βάλω το Μιχάλη να βρει το έργο και να το δούμε. Παίζει να είναι με αρύθμιστο Sony οι φώτο?

Αυτό το ξέρει το projectorreiews.

Φιλικά
Γιώργος.

Και όμως φίλε μου φαίνεται ακόμα και στα μάτια ενός μη ειδικού. Π.χ. ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37850&page=2,post #16 ειδικά τις εικόνες με το αυτοκίνητο! (όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή...)
Και καλά αυτό να αρέσει στους ...βάζελους όπως λέει και ο mouse, με τους άλλους όμως τι γίνεται? Μην κυττάς που ο Μπάμπης (:grinning-smiley-043) αν και βάζελος (:p) το διακρίνει! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.
Παιδιά, κοιταζω αυτες τις φωτο και μπερδεύτηκα κι εγώ περισσότερο τώρα...:BDGBDGB53:

Ο Epson 5000 σε σχεση με τον Sony φαίνεται ΠΙΟ ισορροπημένος χρωματικά, και ΠΙΟ ευκρινής... Επίσης ΟΝΤΩΣ δεν εχει την "πρασσινίλα" που ειναι πολυ διακριτη στον Sony (ειδικά στην σκηνη με το αυτοκίνητο...)

Οπότε ΤΙ κανουμε τώρα ???

BENQ , SONY, ή EPSON ??? :confused::confused::confused:

Παιδιά, κοιταζω αυτες τις φωτο και μπερδεύτηκα κι εγώ περισσότερο τώρα...:BDGBDGB53:

Ο Epson 5000 σε σχεση με τον Sony φαίνεται ΠΙΟ ισορροπημένος χρωματικά, και ΠΙΟ ευκρινής... Επίσης ΟΝΤΩΣ δεν εχει την "πρασσινίλα" που ειναι πολυ διακριτη στον Sony (ειδικά στην σκηνη με το αυτοκίνητο...)

Οπότε ΤΙ κανουμε τώρα ???

BENQ , SONY, ή EPSON ??? :confused::confused::confused:

Αν δεν έχεις πρόβλημα "ουράνιων τόξων - πονοκεφάλων", και μπορείς να τον τοποθετήσεις στον χώρο σου, δεν θέλει πολύ σκέψη, το τόνισαν σχεδόν όλοι παραπάνω: δαγκωτό BenQ!
Και μή χολοσκάς για τιμή μεταπώλησης, όλοι σε 1-2 χρόνια θα χορεύουν στο καλάθι του χιλιάρικου, για να μην πώ ακόμη παρακάτω! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Σε 1-2 χρόνια παιδιά θα είναι πρακτικά σχεδόν για χάρισμα...

Μπά, υπάρχουν και εξοχικά, κρεβατοκάμαρες, κ.λ.π.!...

Φιλικά
Γιώργος.
Ναι, το σκέφτηκα και αυτό.

Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι λίγοι θα έχουν εξοχικό ή κρεβατοκάμαρα με μήκος 7 m (που θελει ο 5000 για να δώσει 2-3'' παραπάνω από την CRT των 14'' που έχουν όλοι σε αυτά τα μέρη) :p

Ετσι, για να μην παίρνουν κι εσένα τα μυαλά σου αέρα για το μηχανάκι σου :p

Ναι, το σκέφτηκα και αυτό.

Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι λίγοι θα έχουν εξοχικό ή κρεβατοκάμαρα με μήκος 7 m (που θελει ο 5000 για να δώσει 2-3'' παραπάνω από την CRT των 14'' που έχουν όλοι σε αυτά τα μέρη) :p

Ετσι, για να μην παίρνουν κι εσένα τα μυαλά σου αέρα για το μηχανάκι σου :p

Κακιούλες, χε-χε :aetsch:

Φιλικά
Γιώργος.

Σε 1-2 χρόνια παιδιά θα είναι πρακτικά σχεδόν για χάρισμα...

Το σχεδόν τι το ήθελες? Μάλλον θα ντρεπόμαστε να τα χαρίσουμε (και εγώ που δεν έχω ακόμα).

Εκτός και αν δούμε εταιρείες AV να κλείνουν η μία μετά την άλλη και γίνουν συλλεκτικοί!

πειτε οτι θελετε 1 ειναι ο προβολεας και μετα απο 2 χρονια θα ειναι ακριβοτερος

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: