Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω αν το λες περιπεχτικά αλλά πραγματικά τα review τη βγάζουν εξαιρετική από πολλές απόψεις. Στο The Mall που την έχω δει πολλές φορές (νομίζω public) έχει πολύ ωραία εικόνα πραγματικά. Και ωραία σχεδίαση βέβαια.

Γιατί να το λέω περιπαικτικά; Για εμένα, τα πάντα ξεκινάνε από την ANSI αντίθεση (στην σκακιέρα). Αν αυτή είναι καλή, κοιτάω παρακάτω. Αν δεν είναι, κοιτάω μερικά πράγματα ενημερωτικά (και δεν την θεωρώ καλή).
Όταν δεν βλέπω μέτρηση ANSI contrast, απογοητεύομαι. :flipout:

Εγώ διαφωνώ στο ότι μερικοί βιάζονται να την βαφτίσουν την κορυφαία LCD του 2011. Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι καλή, αλλά το "η καλύτερη" δεν το δίνω εύκολα. Τα ίδια άκουγα και για την 900 πέρυσι, και φέτος βλέπω όλα αυτά που βγαίνουν στην φόρα... :flipout:

Εεεε....δηλαδη ....το οτι πηρε βραβειο καλυτερης τηλεορασης δεν μετραει για σενα;

Και μια bluesky απο πρακτικερ να δεις καλυτερη θα την βγαλεις :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εεεε....δηλαδη ....το οτι πηρε βραβειο καλυτερης τηλεορασης δεν μετραει για σενα;

Και μια bluesky απο πρακτικερ να δεις καλυτερη θα την βγαλεις :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κόλλημα με το ότι είναι "η καλύτερη"... :flipout:
Γιατί τόση αγωνία; Αν γίνει επόμενο συγκριτικό τηλεοράσεων, ελπίζω να την δούμε και από κοντά, να κάνουμε και την στέψη...

μπά από την πανασονικ φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για σπίτι (κάδρο σε κολώνα σε κατάστημα???).

το μόνο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι οι αντανακλάσεις της gt30 πρέπει να είναι. μου φαίνονται πολλές.

αν ειναι απο σπιτι, δλδ συμβατικος φωτισμος- ακομα χειροτερα για την πανασονικ

Δεν ξέρω αν το λες περιπεχτικά αλλά πραγματικά τα review τη βγάζουν εξαιρετική από πολλές απόψεις. Στο The Mall που την έχω δει πολλές φορές (νομίζω public) έχει πολύ ωραία εικόνα πραγματικά. Και ωραία σχεδίαση βέβαια.

δεν το λεω περιπεκτικα. Την εχω δει την τιβι απο κοντα και με εντυπωσιασε. Ειδικα το 3d ειναι το καλυτερο που εχω δει ποτε.

Last edited by a moderator:
Αύριο θα είμαι και εγω κάτοχος μιας 46'' hx920. Έπειτα απο πολύ υπομονή και ψάξιμο....

Μια ερώτηση: υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικού προγράμματος μέσω δίσκου. Τι δίσκος προτείνεται?

2.5'' http://www.plaisio.gr/Computers/Har...xt-HDD-USB-30-2-5-WDBACX0010BBK-EESN-EESN.htm

ή

3.5'' http://www.plaisio.gr/Computers/Har...t-HDD-Blck-USB-30-3-5-WDBACW0030HBK-EESN.htm?

Είναι κάποιος που δεν είναι συμβατός?

Επίσης, θα μπορεί να γίνει εγγραφή και προγράμματος απο νοβα μέσω δίσκου?

Ομολογώ πως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Νομίζω πως όχι. Αλλά είμαι σίγουρος πως δε γράφεις από NOVA. Μόνο από το δέκτη της τηλεόρασης, όχι από εξωτερικούς αποκωδικοποιητές

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν παίζει αρχεία mkv?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αρχεία .mkv δεν παίζει όπως και καμία SONY, μόνο τα εισαγωγικα μοντέλα BX ύστερα από δοκιμή που έκανα σε κατάστημα. Παίζουν βέβαια τα blu-ray,home cinema της SONY αν τη συνδυάσεις με κάποιο.

Σε ευχαριστώ brutal3012 για την απάντησή σου. Πάντως να δίνει κάποιος 2500 ευρώ και να χρειάζεται άλλο ηχοσύστημα για να παίξει τα πιο διαδεδομένα αρχεία, είναι λίγο άσχημο.

Συμφωνώ μαζί σου, εξάλλου ποιος δεν κατεβάζει πλέον? Ρώτησα γαι αυτό πάντως και μου είπαν πως είναι νομικά θέματα με τη SONY Home Pictures, πως το .mkv ειναι rip ταινιών και κάτι τέτοια. Σαφώς και δε συμφωνώ απλά λόγω της ποιότητας της TV το υποσκελίζεις αυτό. Τι να την κάνεις την LG πχ που παίζει .mkv? Τρέχα γύρευε.

Απο 2780 ευρω που ειχε πριν 2 εβδομαδες την ''σκρουτζαρω'' σημερα και βλεπω να εχει παει στα 3099!.........:furious3:
Αντι να κατεβαινει ανεβαινει?................
300 ευρω πανω ειανι πολλα,μεσα σε 2 εβδομαδες.......
Την πολιτικη ειναι αυτη απο την Sony?...............

Αν μαντεύω σωστά το μαγαζί, νομίζω πως με παζάρεμα στη δίνουν τόσο. Για να το έγραφε κάποτε σημαίνει πως τους παίρνει να πέσουν τόσο

Μία ακόμα ερώτηση σας παρακαλώ. Όσοι από εσάς έχετε 3D ταινίες σε mkv, πως τις βλέπετε?
Έχετε κάποιο εξωτερικό media player και εάν ναι ποιον?
Ρωτάω γιατί έχω "κολλήσει" με τη συγκεκριμένη ΤV και δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.

Και πριν απο 2 εβδομαδες την τιμη των 2780 απο το skroutz την ειχα δει σε 3-4 μαγαζια που εβγαλε σαν αποτελεσμα.......Δεν ειχα παει σε μαγαζι,ειμαι απο επαρχια........
Σκεφτηκαν Σεπτεμβριος ειναι,χειμωνας ερχεται η ζητηση για ΤV θα αυξηθει ας βαλουμε ενα καπελο 300 ευρω......:furious3:
Αντε να δουμε ποτε θα παψουν οι επιχειρηματιες να θεωρουν μ@λ@κ@ τον ελληνα καταναλωτη............

Η τιμη δεν θα πεσει ευκολα στο συγκεκριμενο μοντελο αν δεν βγει νεα σειρα του χρονου.
Προσωπικη αποψη ειναι βεβαια... (με βαση την πολιτικη σονυ)
Μηπως η τηλεοραση που ειδες ηταν χωρις τα 5 χρονια εγγυηση γ'αυτο εκανε τοσο;
Μονο ετσι παιζει να την αγορασεις λιγοτερο απο 3.κατι που κανει,με 5 χρονια εγγυηση και 2.7.. που τη βρηκες εσυ πολυ δυσκολο...

Τι να την κάνεις την LG πχ που παίζει .mkv? Τρέχα γύρευε.

Δεν εχω LG (ενα monitor με Mpeg4 23" μαλλον δεν μετραει) αλλα το παραδειγμα σου ειναι το λιγοτερο ατυχες.

Η LG ειναι το ιδιο καλη σαν κατασκευαστης με την Sony η την Samsung.

Καποτε η Sony πρεπει να ξεπερασει τα κολληματα που εχει , της εχουν στοιχησει αρκετα στο παρελθον πχ. με το minidisc που ηταν στην εποχή του εκπληκτικο αλλα δεν λενε να βαλουν μυαλο.

Ατυχές δεν ξέρω αν είναι και συγγνώμη, δεν τη θεωρώ στο ίδιο επίπεδο κατασκευής με Sony,Samsung ή Philips. Το ότι είναι φθηνότερη με διαφορά δεν έγκειται μόνο στο ότι οι άλλες εταιρείες μας πιάνουν κότσους, αλλά και στην ποιότητα υλικών και κάποιων ηλεκτρονικών. Αυτό έχω καταλάβει από όσ λίγα έχω δει στις βόλτες στα καταστήματα αλλά κυρίως από site κριτικών που κορυφαία μοντέλα της lg τα έχουν υποδεέστερα από κάποια απλά καλά των άλλων εταιρειών.Βέβαια, άποψη μου αυτή το τονίζω και ναι το παραδέχομαι,δεν ειναι το νήμα αυτό για αν κάνω σύγκριση τηλεοράσεων. Οπότε είμαι off topic πιθανώς. Δε θα διαφωνήσω πως η Sony υποφέρει από κομπλεξισμούς. Αυτό μπορεί να το δει κανείς ακόμα και στο PS3 για παράδειγμα.