george365
Established Member
- 19 January 2011
- 227
Δες την 980s και πιστευω να αναθεωρισεις τις αποψεις σου.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕΗ lg κατασκευαστικά δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με τους άλλους μεγάλους .
Δες την 980s και πιστευω να αναθεωρισεις τις αποψεις σου.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕΗ lg κατασκευαστικά δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με τους άλλους μεγάλους .
Ατυχές δεν ξέρω αν είναι και συγγνώμη, δεν τη θεωρώ στο ίδιο επίπεδο κατασκευής με Sony,Samsung ή Philips.
Η lg παντα στην κατηγορια value for money επαιζε σε αντιθεση με sony, samsung που εχουν κορυφαια ποιοτητα κατασκευης.
Δες την 980s και πιστευω να αναθεωρισεις τις αποψεις σου.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ
Το οτι δεν την θεωρεις εσυ δεν σημαινει οτι ειναι και κατι που συμβαινει στην πραγματικοτητα.
Στην κατηγορια βλαβες-επισκευες , θα βρεις περισσοτερες Samsung παρα LG.
Kαλα για τις Philips δεν το συζηταω καν , ειναι πολυ κατω απο την LG.
Δες και την ερευνα αυτη...
http://www.pcworld.com/article/211088/2010_reliability_and_service_survey_hdtvs.html
Προκειμενου να μοιαζει σχεδιαστικα σαν πινακας μια tv (samsung), ειναι λογικο να χρησιμοποιουνται μαλακα και ελαφρα πλαστικα. Οι τριγμοι ειναι κατι φυσιολογικο, αναπτυσσονται υψηλες θερμοκρασιες στα panel , οποτε λογο διαστολης-συστολης εχουμε τριγμους. Δεν ειναι αναγκη ολες οι tv να μοιαζουν με μπαουλα και να ζυγιζουν 40-50 κιλα (plasma). Σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα ενα μπαουλο στο σαλονι μου. Δυστυχως waf factor matters ....
To προηγουμενο ποστ θυμαμαι οτι ελεγες αλλα. Για κορυφαια κατασκευη κτλ.
Τωρα οι τριγμοι ειναι κατι το φυσιολογικο και αποδεκτο υπο τον φοβο της παντοφλας.
Βασικα μπορει καποιος να αποδειξει οτι η LG ειναι χειροτερη σαν ποιοτητα κατασκευης απο την Samsung η οποιονδηποτε αλλο κατασκευαστη?
Aυτο ηταν το θεμα μας.
Ουτε για εικονα μιλησα εγω ουτε για τιποτε αλλο.
Χμ... Αυτό δεν το ήξερα... Αν και λίγο off topic, μήπως ξέρεις αν ισχύει και για την σειρά του 2010;
Δηλαδή μαζί με τα 2500 ευρώ, πρέπει να υπολογίσουμε και το κόστος ενός media player...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.