Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tα 2519 ειναι για 2 χρονια εγγυηση ομως δυστηχως.......
Για 5 χρονια ειναι +300 ευρω.......
Οταν ειχε 3099 ηταν για 5 χρονια οποτε δεν ειναι τοσο μεγαλη η εκπτωση οσο φαινεται γιατι δεν πηγε απο τα 3099 στα 2519..........

Εγω την πηρα 2515€ με τα 5 χρονια εγγυηση.:2thumb22sup:

την παράγγειλα και την παρέλαβα και εγώ εχτές και κατάφερα να την βάλω και στην βάση της μόνος μου!!!! για την 55" μιλάω πάντα! και την πήρα και εγώ με τα 5 χρόνια εγηιση!! όλε!!!!!!!!!!

απλά παρατήρησα ότι στα ψηφιακά κανάλια μου τα βγάζει στα 576i. υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό για να πάω στα 1080p.

αφου το σημα της digea ειναι στα 576ι δεν γινεται να αλλαξει, οταν θα επεμπει σε hd οπως της ερτ hd τοτε θα βλεπεις το 1080ι

Τα 3d mkv (3d ταινίες δηλαδή) με τί μηχάνημα τις προβάλλετε, αφού η τηλεόραση δεν τα υποστηρίζει?

vspiros ευχαριστώ γα την απάντησή σου.
Η εικόνα που παίρνεις είναι καλή?
Συγνώμη που ρωτάω, αλλά αύριο μάλλον θα επιστρέψω μία τηλεόραση που έχω πάρει πρόσφατα και θα αγοράσω τη Sony HX920 3D. Το βασικό πρόβλημά μου είναι για το πως θα μπορώ να παίζω τα 3d mkv!

Η 920 είναι πολύ ανώτερη από την 720.
Code:
Όσες mkv έχω δει πάντως είναι εντυπωσιακές (με κορυφαίο το avatar και την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων).Σίγουρα η ποιότητα ενός bluray θα είναι διαφορετική από τη mkv του πλάγιου τρόπου.

Αν και εκτός θέματος εμένα μου έλυσε τα χέρια.Και παρόλο που το συνδέω με τον υπολογιστή με 20αμετρο καλώδιο και με hdmi στην τηλεόραση μπορώ να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου και στο ιντερνετ. Τα άλλα παιδιά έχουν πολύ περισσότερες γνώσεις και θα απαντήσουν

After calibration: I had been very impressed with Sony's 52HX909, so I was expecting great performance from the HX929. Boy, did I get it! The HX929's image proved to be both exciting and accurate after calibration; in other words, it has a huge "Wow!" factor. I saw superb color and pop; rich but not overdone flesh tones; and truly black backgrounds. The image had excellent fine detail, and pans and motion looked very good. Dark objects in images were stable and true: they were not too dark that they sunk into the black background, but not so bright that they looked washed out or exaggerated. Overall picture quality was very Kuro-esque; rich contrast, vibrant, and true to life....

Ολοκληρο το τεστ εδω...

https://clevelandplasma.com/store/2011_television_reviews/sony_xbr_xxhx929

Ευχαριστω.Σημερα την παρελαβα και θελω να ασχοληθω λιγο με τις ρυθμισεις αλλα το i-manual δεν με βολευει και πολυ.
Θελω να διαβαζω και να κανω τις ρυθμισεις ταυτοχρονα.

Eυχαριστώ Sir Builder.

Τα γυαλιά είναι άνετα? Ρυθμίζονται? Διάβασα ότι πιέζουν πολύ το πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η επικοινωνία μέσω υπέρυθρων δημιουργεί διακοπές (διακόπτεται η ταινία) κατά την διάρκεια της ταινίας?

Eυχαριστώ Sir Builder.

Τα γυαλιά είναι άνετα? Ρυθμίζονται? Διάβασα ότι πιέζουν πολύ το πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η επικοινωνία μέσω υπέρυθρων δημιουργεί διακοπές (διακόπτεται η ταινία) κατά την διάρκεια της ταινίας?

Μολις σημερα την παρελαβα και δεν εχω προλαβει να ασχοληθω σχεδον καθολου.
Θα σου πω σε λιγες μερες που θα εχω καποια εμπειρια.

SAM_0124.JPG

Παντως αυτην την εικονα σημερα την ειδα σε δυο 920 ( αμάν με την μπλεδιλα).
Επιπλεον το halo που και καλα θα επρεπε να ειναι μειωμένο σε σχεση με προηγούμενων ετων υλοποιήσεις, οχι μονο δεν ειναι αλλα ισως και να το ξεπερνά.
Αν εδω και τρια χρονια που εχω την Samsung Α956 η εξέλιξη του local dim ειναι η 920 της Sony τοτε σίγουρα κατι δεν παει καλα .
Ειμαι σχεδον σίγουρος πως οι περιοχές ελέγχου της 920 ειναι πολυ λιγότερες απο αυτες της Α956 .
Κριμα.

Re: Απάντηση: Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SAM_0124.JPG

Παντως αυτην την εικονα σημερα την ειδα σε δυο 920 ( αμάν με την μπλεδιλα).
Επιπλεον το halo που και καλα θα επρεπε να ειναι μειωμένο σε σχεση με προηγούμενων ετων υλοποιήσεις, οχι μονο δεν ειναι αλλα ισως και να το ξεπερνά.
Αν εδω και τρια χρονια που εχω την Samsung Α956 η εξέλιξη του local dim ειναι η 920 της Sony τοτε σίγουρα κατι δεν παει καλα .
Ειμαι σχεδον σίγουρος πως οι περιοχές ελέγχου της 920 ειναι πολυ λιγότερες απο αυτες της Α956 .
Κριμα.

H A956 δεν μπλέδιζε υπό γωνία;

Το να συγκρινουμε τι συμβαινει υπο γωνια δεν εχει νοημα.

Ειναι γνωστο οτι στην πλεοψηφια των LED LCD η γωνια θεασης δεν ξεπερναει το πολυ τις 15 μοιρες δεξια και αλλες τοσες αριστερα.

Το θεμα ειναι λοιπον τι συμβαινει καθετα και οχι πλαγια.