Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατοχος κ εγω μιας 46'! Δεν επαιρνε ο χωρος μου για παραπανω. Αυριο θα την δοκιμασω. Εγκαινια με εργοτελη οσφπ!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το να συγκρινουμε τι συμβαινει υπο γωνια δεν εχει νοημα.

Ειναι γνωστο οτι στην πλεοψηφια των LED LCD η γωνια θεασης δεν ξεπερναει το πολυ τις 15 μοιρες δεξια και αλλες τοσες αριστερα.

Το θεμα ειναι λοιπον τι συμβαινει καθετα και οχι πλαγια.

Γιατί μου βιάζεσαι; Την 920 την έχω δει, την Α956 δεν την θυμάμαι.
Θέλω να δω αν είχε μπλεδίλα υπό γωνία, για να θυμηθώ αν είχαν πάντα τα SPVA μπλεδίλα, ή το απέκτησαν από μια χρόνια και πέρα. Η R86 δεν θυμάμαι να είχε, αλλά έχω καιρό να την ανοίξω. Ενώ η Α956 φαντάζομαι έπαιζε μέχρι πρόσφατα...
Οπότε το ερώτημα παραμένει. Είχε μπλεδίλα η Α956 υπό γωνία;

Ο media player της sony δεν υποστηρίζει ούτε .mkv.Ήχο dts δεν νομίζω να υποστηρίζει.

Καλημέρα Ανδρέα - Σε ευχαριστώ.
Άρα ήχο DTS από το Home Cinema ή από Media Player.
Τα νέα 3D γυαλιά (Sony TDGBR250W 3D Glasses), τα έχει δοκιμάσει κάποιος? "Ανοίγουν" αρκετά (τί να κάνω... έχω μεγάλο κεφάλι:)?

Κάτοχος και εγω της 46αρας HX920 απο χθες! Με γεια σε ολους μας! :)

δεν εχω προλαβει να την ψαξω και παρα πολυ αλλα παρατηρησα οτι στις default ρυθμισεις της εικονας επιλογες οπως motionflow και πολλα αλλα ειναι κλειστα. Εχει μηπως να μου προτεινει καποιος καποια σετ ρυθμισεων για καλυτερη εικονα? Εσεις οι υπολοιποι τα εχετε πειραξει?

Το motionflow τουλάχιστον έχε το στην ρύθμιση Clear plus.Τα NR (dot noise πχ) καλό είναι να είναι ενεργοποιημένα.

Αυτην την εικονα με τα λουλουδια και γενικα ολα τα υπολοιπα για τεστ για clouding κτλ απο που τα κατεβαζουμε?
Υπαρχουν σε καποιο νημα μαζεμενα?

ΟΚ! Κατι αλλο? Μηπως υπαρχουν καλυτερες ρυθμισεις για φωτεινοτητα/χρωμα/κτλ?

Δοκιμασε αυτες απο fullhd.gr

Οι ρυθμίσεις που τελικά καταλήξαμε ήταν:
•Ευκρίνεια [Definition]: 6
•Αντίθεση [Contrast]: 86
•Φωτεινότητα [Brightness]: 38
•Χρώμα [Colour]: 55
•Gamma: -1
•Θερμοκρασία [Τemp]: Θερμό 2
•Ισορροπία Λευκού [White Balance]
•Eνίσχυση
•Red: 0
•Green: 0
•Βlu: -16
•Ζωνατανό χρώμα [Live Colour]: Ναι
•Καθαρό λευκό: Χαμηλό
•Διόρθωση μαύρου: Όχι
•Ποηγμένη βελτίωση αντίθεσης: Όχι
•Δυναμικός έλεγχος LED: Κανονικός
•Λειτουργία ταινίας: 1
•ΜotionFlow : Kανονικό / Πιο διαυγές [2D/3D]

Oι υπόλοιπες ρυθμίσεις μένουν ως έχουν ή ενεργοποιούνται κατά περίσταση [λόγου χάρη τα φίλτρα].

Αυτην την εικονα με τα λουλουδια και γενικα ολα τα υπολοιπα για τεστ για clouding κτλ απο που τα κατεβαζουμε?
Υπαρχουν σε καποιο νημα μαζεμενα?

Είναι από δισκάκια demo της pioneer, από την εποχή που έβγαζε τηλεοράσεις. Δες 2 σελίδες πιο πίσω, που έγραψα για σχετική αναζήτηση.

Παιδια το calibration τι ακριβως ειναι ?γινεται απο μονο του οταν ανοιγεις πρωτη φορα την τηλεοραση ή πρεπει να κανεις κατι εσυ?

Παιδια το calibration τι ακριβως ειναι ?γινεται απο μονο του οταν ανοιγεις πρωτη φορα την τηλεοραση ή πρεπει να κανεις κατι εσυ?

Είναι κάτι που το κάνει ειδικός (όπως ο Μανώλης Καστρουνής), επί πληρωμή, μετρώντας την τηλεόραση με ειδικό όργανο.

Απο την αλλη πιστευω πως οσες και να γινουν οι ζωνες το ματι θα βλεπει παντα τη διαροη φωτος