Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καποιος κατοχος εχει αντιληφθει αχνες κατακορυφες γραμμες σαν απο σκονη; οταν γυρναει η καμερα κυριως με πρασινο η ασπρο φοντο φαινονται.

Σε φωτογραφικη δεν φαινονται. Αλλα ειναι ορατες απο αποσταση

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αν οι γραμμες ειναι απο τη μεση και κατω του panel στις ακρες ομως, τοτε ειναι το λεγομενο crease, το οποιο δεν επιδιορθωνεται. Παιρνεις τη sony και απαιτεις αλλαγη.

Αν οι γραμμες ειναι απο τη μεση και κατω του panel στις ακρες ομως, τοτε ειναι το λεγομενο crease, το οποιο δεν επιδιορθωνεται. Παιρνεις τη sony και απαιτεις αλλαγη.

Καλημερα.

Οχι ειναι στην υπολοιπη επιφανεια του πανελ. Ορατο σε ψηφιακα καναλια κ λιγο λιγοτερο σε ps3 και hd.

Εχει αναφερθει και αυτο σε κατοχους στο εξωτερικο, το αναφερουν σαν dirty screen, ειναι και αυτο ελλατωμα, το οποιο η sony κανει τη δυσκολη στο να το αναγνωρισει.

Εχει αναφερθει και αυτο σε κατοχους στο εξωτερικο, το αναφερουν σαν dirty screen, ειναι και αυτο ελλατωμα, το οποιο η sony κανει τη δυσκολη στο να το αναγνωρισει.

Ακριβως!

Ειναι πολυ ευγενικοι στο καταστημα. Και εξυπηρετικοι. Αλλα δεν το αναγνωριζουν ως σοβαρο ελαττωμα.

Δεν το γνωριζα οτι το εχουν αναφερει κ αλλοι. Να πιεσω για αλλαγη;

Κριμα γιατι απο τα υπολοιπα ειμαι ευχαριστημενος πολυ. Αλλα παει συνεχεια το ματι εκει...

Επισημα η sony δεν το αναγνωριζει ως ελλατωμα. Το θεμα ειναι, σε ενοχλει σε σημειο που σου χαλαει τη διαθεση; Το κακο της υποθεσης ειναι οτι πες και στην αλλαζουν, ποιος σε διαβεβαιωνει οτι η επομενη δεν θα εχει το ιδιο προβλημα σε μεγαλυτερο βαθμο, ή ακομα να παρουσιαζει και το crease effect που ανεφερα παραπανω. Αντε μετα να τους πεισεις οτι και η νεα ειναι προβληματικη. Για ενημερωση, ποτε ειναι κατασκευασμενη η δικια σου;
Αυτο φαινεται στο πισω μερος της οθονης, πανω σ ενα αυτοκολλητο.

Επισημα η sony δεν το αναγνωριζει ως ελλατωμα. Το θεμα ειναι, σε ενοχλει σε σημειο που σου χαλαει τη διαθεση; Το κακο της υποθεσης ειναι οτι πες και στην αλλαζουν, ποιος σε διαβεβαιωνει οτι η επομενη δεν θα εχει το ιδιο προβλημα σε μεγαλυτερο βαθμο, ή ακομα να παρουσιαζει και το crease effect που ανεφερα παραπανω. Αντε μετα να τους πεισεις οτι και η νεα ειναι προβληματικη. Για ενημερωση, ποτε ειναι κατασκευασμενη η δικια σου;
Αυτο φαινεται στο πισω μερος της οθονης, πανω σ ενα αυτοκολλητο.

Αυτο φοβαμαι. Μην βγει χειροτερη. Αν εχει crease...θα μπορω να την ξαναγυρισω αφου θα εχουν περασει 7 μερες απο την πρωτη αγορα;

Θα παω σπιτι και θα δω ποτε ειναι κατασκευασμενη.

Φιλε inspigr η 8000 με 920 εχουν ερκετη διαφορα σον αφορα το halo ,clouding;

Φίλε Πάνο, συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν εκτός, για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Λοιπόν ως κάτοχος τριών διαφορετικών τηλεοράσεων, μπορώ να πω την - καθαρά προσωπική - γνώμη μου:

Η LG 650S, την οποία περίμενα αρκετά για να ανακοινωθεί ώστε να την αγοράσω, με απογοήτευσε, διότι είχε πολλά σπασίματα στα κανάλια, δεν έπαιζε όλες τις μορφές ήχου (DTS) και το τηλεκοντρόλ είχε αρκετά lags.
Από ποιότητα 3D, που ήταν και ο κύριος λόγος που την αγόρασα, ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν είχα ακόμη κάποιο μέτρο σύγκρισης. Τα γυαλιά ήταν πολύ ελαφρά και είχε πολύ πλάκα διότι ήταν χρωματιστά, οπότε γινόταν χαμός με τα πιτσιρίκια. Όμως η πόιότητα του 3D ήταν μόνο 720...

Αυτό το κατάλαβα όταν πήρα την Samsung D8000. Συνεργαζόταν άψογα με το Home Cinema (Samsung HT-D5500 3D), o σχεδιασμός της ήταν καταπληκτικός, ο media player έπαιζε σχεδόν τα πάντα (κυρίως στα τραγούδια ήταν πολύ ωραία που έβλεπες το εξώφυλλό του album), η τηλεόραση είχε πολύ καλό σήμα, συχνές αναβαθμίσεις, καινούργιο φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ! ...Και φθάνουμε στο θέμα του 3D. Φορέσαμε όλοι τα καινούργια γυαλιά τα οποία όταν δεν χρησιμοποιούνται έχουν σύστημα auto off (υπήρχαν δύο ζευγάρια μέσα στη συσκευασία - ήταν η νέα παραλαβή) και προβάλλαμε μία ταινία .... ΣΟΚ ....Τα πιτσιρίκια ζαλίζονται με την πρώτη προβολή. Υπέθεσα ότι σε λίγο θα το συνηθίσουν! Πολύ ωραία το 3D αλλά και πάλι δεν το φανταζόμουν έτσι ... ζαλάδα.
Προσπάθησα να βάλω τις ρυθμίσεις που πρότειναν κάποιοι φίλοι σε γνωστά site, αλλά όπως εχει ειπωθεί και εδώ, εάν δεν κάνεις calibration αποκλειστικά στη δική σου τηλεόραση δεν πρόκειται να πετύχεις το βέλτιστο.

Έτσι πήγαμε στη Sony KDL-46HX920. Γνώριζα ήδη το μενού της από μια μικρότερη (όχι 3D) τηλεόραση που είχα αγοράσει το καλοκαίρι. Το πρόβλημά μου με τη συγκεκριμένη τηλεόραση, αφορούσε πως θα μπορούσα να παίξω 3D βίντεο από σκληρό δίσκο. Ευχαριστώ τους φίλους του forum που με κατεύθυναν στο Media Player WD TV Live. Τα συύδεσα όλα και βάλαμε να δούμε 3D. Το θέαμα ήταν πραγνατικά πάρα πολύ ωραίο. Τα ίδια βίντεο που είδαμε με τις προηγούμενες δύο τηλεόράσεις, με τη SONY είχαν καλύτερη ποιότητα και αίσθηση βάθους. Ειλικρινά, σε σύγκριση με τις άλλες δύο τηλεοράσεις υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Επιπλέον δεν ζαλιζόταν κανένας. πλέον. Δεν είμαι αντιπρόσωπος της SONY ούτε κάποιος φανατικός υπέρμαχός της. Απλά θέλω όταν πληρώνω κάτι να έχω - όσο το δυνατόν - το αντίστοιχο αποτέλεσμα.
Thats all. Ευχαριστώ τα παιδιά (Δ-Γ-Σ-Δ) μεγάλης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων που με βοήθησαν με τις τηλεοράσεις...!

Last edited:
Πάντως αν έχετε μικρά παιδιά καλό είναι να αποφεύγετε να βλέπουν σε ενεργό 3D, εμένα η 920 με κουράζει αρκετά μετά από 2ωρη ταινία.

Μετα απο ακριβως 1 εβδομαδα συμβιωσης με την TV και καταληγωντας σε καποιες ρυθμισεις που ικανοποιουσαν τα προσωπικα μου γουστα μπορω να πω πλεον πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την επιλογη που εκανα.....
Ακομα βεβαια δεν εχω βαλει υλικο 3D να δω αλλα ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να βρω χρονο και γιαυτο.......
Την συδεσα και στο διαδυτιο και εκανα μια αναβαθμηση λογισμικου που ειχε διαθεσημη.......Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα λιγο που περιπλανηθηκα στο μενου.........Και το κακο ειναι οτι δεν μου εβγαλε καποια λιστα με το τι προστεθηκε με το καινουργιο update......μηπως ξερεις κανεις τι προστεθηκε?........

Μοντελο μαιου ειναι 05/2011

Σε ξενο forum διαβασα πως μοντελα απο 15 Ιουνιου και μετα δεν εχουν αυτο το προβλημα.
Θα σου ηταν ευκολο να μας δειξεις μερικες foto για να δουμε τι γινετε;

Πάντως αν έχετε μικρά παιδιά καλό είναι να αποφεύγετε να βλέπουν σε ενεργό 3D, εμένα η 920 με κουράζει αρκετά μετά από 2ωρη ταινία.

Τα παιδια δεν πρεπει να βλεπουν 3D.

Ηδη ενοχοποιειται σε ερευνες για προβληματα στα ματια και τον εγκεφαλο.

http://io9.com/5477698/science-proves-3+d-movies-hurt-your-brain
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1271618/How-watching-3D-films-bad-brain.html
http://www.technobuffalo.com/events/ces/are-you-ready-for-3d-eye-strain/

Δεν ειναι απολυτο με τις ημερομηνιες. Καποιοι εχουν προβλημα ενω ειναι κατασκευασμενες 09/11..

μονο σε βιντεο φαινεται παιδια. Σε φωτογραφια πιο δυσκολα. Θα βρω ομως φωτογραφια με ανοιχτο πρασινο φοντο οπου φαινεται λιγο κ θα την ανεβασω.

Κριμα γιατι απο τα υπολοιπα ειμαι ευχαριστημενος.

Τοσο ατυχια... Περιμενα τοσο καιρο να την παρω.

Τοτε μην καθεσαι να χαλας τη διαθεση σου, αν δεν μπορει να φανει σε φωτο δεν ειναι μεγαλο το θεμα, απολαυσε την αγορα σου!

Τοτε μην καθεσαι να χαλας τη διαθεση σου, αν δεν μπορει να φανει σε φωτο δεν ειναι μεγαλο το θεμα, απολαυσε την αγορα σου!

Δεν φαινεται ευκολα σε φωτογραφια να σας δειξω το προβλημα. Φαινεται ομως αρκετα σε καναλια. Ειδικα σε ματς ποδοσφαιρου. Στο γρασιδι του γηπεδου.

Μακαρι να ηταν κατι σε clouding η halo. Ειναι χειροτερο. Ηρθαν σημερα φιλοι να δουμε το ματς κ ενιωθα βλακας.

Δεν φαινεται ευκολα σε φωτογραφια να σας δειξω το προβλημα. Φαινεται ομως αρκετα σε καναλια. Ειδικα σε ματς ποδοσφαιρου. Στο γρασιδι του γηπεδου.

Μακαρι να ηταν κατι σε clouding η halo. Ειναι χειροτερο. Ηρθαν σημερα φιλοι να δουμε το ματς κ ενιωθα βλακας.

μη στεναχωριεσαι ολοι μας που αγορασαμε LED-LCD καποιο προβλημα εχουμε και γω δυο χιλιαρικα εσκασα για τη D8000 λες και δεν ειχαμε τηλεοραση.Οι εταιρειες πειραματιζονται ακομα πισω απο την πλατη μας και μεις οι βλακες τους σκαμε τα λεφτα μας.Παρε παραδειγμα το 3δ.μια βλακεια και μιση ειναι και μεισ τρελλαινομαστε επειδη ενα χαρτακι η ενα πουλακι βγηκε λιγο εξω απο την οθονη.Κανονικο 3δ θα δεις μετα απο 2-3χρονια, ολα αυτα τωρα ειναι για να μας κοροιδευουν και να μας παιρνουν τα λεφτα.και στο ξαναλεω καμια LEDψευτο3D δεν θα δεις χωρις προβλημα

Τι ακριβώς βλέπεις στο γρασίδι; Κατακόρυφες σκιές στα παναρίσματα;
Όταν υπάρχει κίνηση δηλαδή, και σταματά όταν δεν υπάρχει κίνηση;

μη στεναχωριεσαι ολοι μας που αγορασαμε LED-LCD καποιο προβλημα εχουμε και γω δυο χιλιαρικα εσκασα για τη D8000 λες και δεν ειχαμε τηλεοραση.Οι εταιρειες πειραματιζονται ακομα πισω απο την πλατη μας και μεις οι βλακες τους σκαμε τα λεφτα μας.Παρε παραδειγμα το 3δ.μια βλακεια και μιση ειναι και μεισ τρελλαινομαστε επειδη ενα χαρτακι η ενα πουλακι βγηκε λιγο εξω απο την οθονη.Κανονικο 3δ θα δεις μετα απο 2-3χρονια, ολα αυτα τωρα ειναι για να μας κοροιδευουν και να μας παιρνουν τα λεφτα.και στο ξαναλεω καμια LEDψευτο3D δεν θα δεις χωρις προβλημα

Να εχει ελαττωματα το καταλαβαινω...να εχει προβληματα δεν το χωνευω.