Να πω την αλήθεια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο δορυφορικός δέκτης γιατί έχω δύο.
Αλλά η κοροϊδία, κοροϊδία....
Συμφωνω.Δεν με ενδιεφερε ποτε και εμενα που δεν ειχε δορυφορικο δεκτη η τηλεοραση μου...
Οι δορυφορικοί δέκτες το ίδιο άχρηστοι είναι σε όλες τις χώρες. Οι περισσότεροι πάροχοι θέλουν τον δικός τους δέκτη.
Γιατί να πληρώσεις για κάτι που δεν έχει πρακτική χρήση;
Καλα εσυ εχεις 2 αλλος 3 αλλος ψαχνει να βρει κανα τζαμπε κι αλλος θα ηθελε με τοσα λεφτα που κοστιζει ,την τηλεοραση του κομπλε...οποτε για ποια κοροιδια μιλαμε ,εσεις μιλατε η Σονυ σας ακουει ..:2thumb22sup:
:BDBDG54::twoguns:![]()
Μ'αρεσει που εισαι και παλιο μελος..και διαβαζεις το νημα με τους δεκτες και τα δορυφορικα ..εκει που το κααθε μελος εχει αποκλειστικα δεκτη απο παροχο ...:worshippy:
:BDBDG54::twoguns:![]()
Η τηλεόραση είναι για να βλέπεις, ο δορυφορικός δέκτης για να σου παρέχει τις πηγές, το Blue Ray player για να παίζει τις ταινίες, τα ηχεία για να ακούω τον ήχο...
Προσωπικά, θέλω το καλύτερο από κάθε τομέα ξεχωριστά και όχι ενα πολυμηχάνημα που να προσπαθεί να τα κάνει όλα...
Δεν μπορώ να πω ότι σε κατάλαβα... Φυσικά και έχουν ιδιοκτησιακούς δέκτες, όσοι θέλουν πρόσβαση σε γνωστά ελληνικά και ξένα πακέτα. Απλά, έχουν και δέκτες για τα υπόλοιπα. Κανένας ιδιοκτησιακός ή ενσωματωμένος σε τηλεόραση δέκτης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός χομπίστα, που θέλει δεκάδες δορυφόρους, κινητό πιάτο, θέαση feeds, κλπ.
Τα υπολοιπα ποια ειναι ? τα FTA ? ..αυτα θα μπορουσε να τα πιασει η καθε Σονυ/Σαμμυ κλπ..ασε που με το c.i θα μπορουσε καποιος να εβαζε την μοντουλα του ,και να εβλεπε αυτα που εχει πληρωσει χωρις 4 τηλεκοντρολ και 5 μηαχανακια ..
Δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις ..οτι βολευει και σου κανει ,σε μενα Δεν..για παραδειγμα ..
κι αυτος ηταν ο σκοπος που σας παραθεσα ..με λιγα λογια αν σας εδινε η καθε Σονυ δορυφορικο δεκτη θα την κραζατε ,τωρα που δεν μας/σας δινει στην 920 την κορυφαια και ακριβη παλι κραζετε ..αλλα απο την αλλη δεν το χρειαζεστε κιολας η δεν το κρινετε αναγκαιο ...αρα ??? confused..:ears:
Ναι, είναι τα FTA (τα οποία είναι συνήθως χιλιάδες ανά δορυφόρο, και κανένας ιδιοκτησιακός/σε τηλεόραση δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα, πόσο μάλλον από πολλαπλούς δορυφόρους). Μοντούλες δεν παρέχονται από τους εδώ παρόχους, οπότε δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν ένας ενσωματωμένης δορυφορικός δέκτης.
Κακώς μπερδεύεσαι, πρακτική αξία ένας δορυφορικός δέκτης σε τηλεόραση δεν έχει. Μάλλον η αρχική παρατήρηση πηγάζει από την αίσθηση ότι υπάρχει ένα μοντέλο με "κάτι παραπάνω" από το εδώ μοντέλο...
Οκ ,εδω θα ηθελα πραγματικα να δω τι κανει ο δορυφ. δεκτης της 92χ εκει που προσφερεται..μοντουλες & καρτες βρισκει κανεις στην χωρα μας επισημες απο ξενα πακετα ,προσωπικα θα ηθελα πολυ να το δοκιμαζα η εστω να το υποστηριζε η τηλεοραση μου με τα + & -..
Καταλαβαινεις το νοημα μου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.